"Demokratiški" - Rinkimai Kryme

2014.03.16 patalpino Agnushka
  • 51
4
krymas,rinkimai, kryme,referendumas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3660 d. Atsakyti   
As ziurejau zinias kokias rodo lietuvoj ir ukrainoj :) tai lietuviai turbut I laika isiterpt bando nukarpo ka nori ka nori palieka isvercia savaip:)) ka cia kalbet apie gyventojus ka mato tuom ir tiki:))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3664 d. Atsakyti   
Gerai sugalgovojo pavaizduot padeti kryme :D
AfigenasLT nuotrauka
AfigenasLT prieš 3665 d. Atsakyti   
Citata iš fb komentarų: "tada mes prijungim londona nes ten irgi lietuviu daug:D"

"geras pokstas,mes ji ir taip jau okupavom be karo )))))"

Kai per antra pasaulini karą žmonės ištrėmė į Vokietiją vergauti. Dirbti už tai, kad pavalgyti irgi galėjo žmonės girtis, kad okupavo Vokietija? Čia ES mus užkariavo be karo, kad tokie kaip mes parduotumės paskutines savo gamyklas, uždarytumėm atominę ir pirktumėm viska iš ES ir ne gana to dar už kapeikas dirbtumėm jiems jų šalyje, Valio mes nugalėtojai, užvaldėm Anglija kuri dėjo ant Lietuvos ir visos ES. Neesu aš nei politikas, nei protestuotojas, nei už Rusiją, nei už Ukrainą, bet mane vienas dalykas stebina, kaip mes Lietuviai matom kitus, bet kokioje šiknoje sėdim patys nebematome, o tiksliau matome bet mums gyliai pohuj mes, svarbu papeikti kitus. O ką jau šnekėti apie demokratija Lietuvoje...
tornadas nuotrauka
tornadas prieš 3665 d. Atsakyti   
Cia geras :D , priverte nusijuokt

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų