Lietuviai yra patriotai tol, - kol vyksta krepšinio čempionatas

2010.10.24 patalpino hehe
  • 172
32
krepsinis,patriotai,lietuva,lt
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4763 d. Atsakyti   
zvengiau kazkada vazinejo pries kazkokias varzybas svarbias po 6 veleveles prisikabine, prajebali lietuviai ziuriu jau po 1-2 uzsikabine ;D
Nuotraukos nėra
Xsas prieš 4922 d. Atsakyti   
pfff BINGO pagaliau supratai ! Kaip jau anksčiau sakiau, kam išvis reikia AKIVAIZDŽIAI, kad visi matytų, rodyti, demonstruoti, kad tu tą tėvynę myli? Aišku, tokią prabangą sau gali leist nebent koks Kubilius ar Grybauskaitė, o mes, paprasti piliečiai, galime savo patriotiškumą reikšti ne tokiais pastebimais veiksmais, kuriuos aš jau išvardinau kalbėdamas apie pileitiškumą (ir tai ne tik senučių vedžiojimas). Tai yra, būk pilietiškas ir tokiu būdu kasdien būsi patriotas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4923 d. Atsakyti   
Xsas, Ne,nu juokinga net pasidare.. ;D
Zinai ka patarimas isiskaityk ka paraisiai . Nu dar pakomentuosiu:Tu pats pasakei,zodziu,kartais nereikia,uztenka ir darbu,tj wtf? ka cia s... tiek laiko mailei?
Tu ,tai savo ,,luosintai" moteriai gali irodyti,atsidavima jai,kad tu ja myli, tik va zmogau,tu savo saliai, neirodysi jokiais darbais,kad tu ja myli,supranti? Ta pati patriotizmo savoka apibrezta,kai mylima,gerbiama ar net aukstinama savo salis! ir butent ,tam reikia progos,tiesiog mastyk pats tarkim,kad ir ta pacia senute pervesti per kelia,tu tiesiog pamastyk,tu ja gali pervesti viena,antra,trecia diena,bet kiekviena diena tu jos nepervesi,tai cia ir yra visa esme, patriotizma kiekviena diena parodyti neimanoma. :)
+ O diskriminacijos irgi nereikia ,gal tas Jurgis sedintis kaime,yra daug protingesnis , uz pona,kuris sedi mieste..
Nebijok galvos tikrai nepervarginsiu, ne tiek reikalu zmonems yra,o cia tik komentaras,ir kiekvieno zmogaus SUBJEKTYVI nuomone,tai tiek. :)
Nuotraukos nėra
Xsas prieš 4923 d. Atsakyti   
#28 Prie ko čia tas tavo krepšinis, žiūrėk tu jį įvales.. Gerai, pamėginsiu paaiškint taip, kaip paprastam kaimo Jurgiui, - bus aiškiau.
Kas yra patriotizmas? tai meilė tėvynei. Čia ir visa esmė - meilę mes skirtingai išreiškiame - priklausomai nuo to, kokio stiprumo ta meilė ir ar ji tikra, netikra ir t.t Visi mes puikiai žinome, kaip reikšti meilę moteriai - tiesiog sakyti, kad ją mylime, pabučiuoti ir pan. O kas mūsų galvoje tuo metu dedasi? - tai galas žino - tau ta merga gali net ir nerūpėti, gali tuo metu apie kitą mergą galvoti, vos tik nauja, gražesnė merga atsiras, tu senąją pamesi pamiršęs, kokius meilius žodelius jai sakei. Visai kas kitą, kai tu moterį iš tikrųjų myli - jai perki bet kokius brangius daiktus, pildai kiekvieną jos užgaidą, linki jai tik sėkmės ir nedrįsti prieš ją pasakyti ko nors negero. Negana to, šiai po avarijos likus suluošintai, subjaurotai, tu jos vis tiek nepalieki, slaugai, valai jos tystančias seiles, nešioji "antelę" ir pan. Gali tai vadinti gerumu, kultūra ir pan. bet čia yra tikroji meilė, čia yra tikrasis patriotizmas, tu gali nė nesakyti, kad mergą myli, bet tu tai įrodai savo darbais. Tas pats ir čia - meilę tėvynei, jos žmonėms tu išreiški per gerus darbus per norą, kad kitiems būtų geriau, per savo pilietiškumą(gerumą ir "kultūrą").Tuo tarpu kitas nieko nedarys, visiem tik kenks, bet per kašę jis už Lietuva parėkaus.
Nežinau, ar būsi pajėgus net ir šitą suprimityvintą (tačiau DVIPRASMĮ) paaiškinimą iššifruoti, tačiau linkiu sėkmės, tik nepervargink galvos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4924 d. Atsakyti   
Gal as ir beviltiskas pradinukas pagal tave,bet dbr tu man pasakyk,kaip tu LT,parodai savo patriotizma ir kiekviena diena? ;D as patriotizma suvokiu kai gerbiama ar ginama musu salis, sry wikipedijoje tikrai nesiskaitysiu,neturiu tam laiko. :)
Bet as tikrai neizvelgiu,jei pervesi senute per keli irodysi savo patriotizma,cia tikrai galeciau gincytis,cia man panasiau i issiauklejima ar kultura padeti seniasnems. ;p
Manau, kad galima daryti isvada ne zmonese problema ,o tavyje, atrod tau kazko pikta,kad zmones ziuri krepsini...tegul ziuri svarbu bent uzmirs tuos rupescius,ir tuo momentu bus laimingesni :)
Visi sako,kad krepsinis mus vienija,o tau kaip arabui atvirksciai?
na tavo problemos, man patinka krepsinis, beveik visai lietuvai patinka,ir nematau nieko blogo. Cia yra vienas is budu parodyti savo patriotiskuma, vis tiek moki tokius pinigus ,skrendi,del ko? ogi del savo salies,palaikyti ja.Bet matau nevisiems imanoma isaiskinti ir tu busi is tu. :)
Nu nezinau znk, tie perliukai bent jau pasakytu,ka dauguma,o tu pagalvok jei tu pasakytum,kad patriotizma suvoki,kaip ,,senele pervesti per kelia" va tada butu EPIC FAIL.
Nuotraukos nėra
Xsas prieš 4924 d. Atsakyti   
#27 Na matai, dabar galima pradėti ginčytis dėl tos sąvokos patriotizmas ir gerumas, aš pateikiau "savo" versiją ir ją pagrindžiau, tavųjų argumentų, kodėl tavoji versija priskirtina patriotizmui, aš nematau. Kad tie "geri darbai" kuriuos aš paminėjau yra geri darbai - ir arkliui aišku. Tačiau pažvelk į visą tai giliau, susiek sąvokas patriotizmas ir pilietiškumas, buvimas pilietinės visuomenės nariu. Galų gale, pasiskaityk wikipedijoj kas yra pilietiškumas ir tuomet gal iš dalies suprasi, ką noriu pasakyt. Dieve, jaučiuosi, tarsi aiškinčiau beviltiškam pradinukui... Vadinasi, galima daryti išvadą, kad visuomenė susiduria ne tik su patriotiškumo stoka, bet ir su nežinojimu, ką reiškia patriotizmas. O kaip galima įskiepyti patriotiškumą, tėvynės meilę žmonėms, jeigu jie nelabai net suvokia, kas tai yra per daiktas ir kaip jis išreiškiamas o.O Reiktų per "klausimėlį" tokį klausimą pateikt "ką žinote apie patriotizmą?" oi kiek ten perliukų būtų, atsakymų, kad "tai kai rėki per kašę" ir pan. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4924 d. Atsakyti   
Xsas, cia,kur isvardinai, pasakytu gera zodi,ar pervesti mociute per gatve,cia tikrai ne patriotiskumas,cia tiesiog gera darba darai irodai savo geruma.
Visus mokai suvokti patriotiskumo prasme,bet pats jos nelabai supranti. :)
Tik tiek. O ,kad tu sakai ikause rekauja, taip bunam ir ikause, ir ka? mes bent palaikom Lietuva, o jus tuo tarpu, sedit rankas ir net sito nedarot. Tiesiog paciam palinkesiu suprasti patriotiskumo samprata, ir pradeti dziaugtis gyvenimu,nes ,zmogau, jei nervinsies del tokiu dalyku,kad zmones ziuri krepsini ikause tiesiog tau sunkiau gyventi bus. :)
Nuotraukos nėra
Xsas prieš 4925 d. Atsakyti   
#24 O kam išvis tą patriotizmą turi taip demonstruoti, kam reikia ieškoti kažkokių ypatingų progų, deginti laužus ir pan. ? Kiekviena diena yra nauja proga, naujas įšūkis padaryti Lietuvą, pasaulį geresne, gražesne vieta gyventi. Kiekvieną rytą pasakyti gerą žodį savo šeimos nariams, į darbą skubančiam kaimynui, praskaidrinti nuotaiką draugams, sudrausminti prie vaikų besikeikiantį jaunuolį,gatvėj pamačius įtartinus asmenis iškviesti policiją, palydėti per gatvę suvargusią močiutę ir t.t Galų gale, su optimizmu ir smagia nuotaika lėkti į darbą, praskaidrinti nuotaiką bendradarbiams, atiduoti 110proc savęs darbe, kad tavo įmonė klestėtų, kad valstybei ir žmonėms ji būtų naudinga, sąžiningai sumokėti mokesčius... Kiekvieną dieną, kiekvienam žingsnyje, kur bebūtum, tau yra suteikiamos progos būti patriotu, išreikšti meilę tėvynei, visuomenei, žmonėms, pademonstruoti savo pilietiškumą. Tavo nuopelnai, kurie daro mūsų visuomenę nors kiek laimingesnę, nors kiek gražesnę - tai yra pilietiškumas, patriotiškumas, o ne kažkoks įkaušelių rėkavimas prie televizorių ekranų (nors tegul jie rėkauja, jei tik dėl to bent akimirkai jie pasijaus laimingesni).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4925 d. Atsakyti   
Lalala, jei tau krepsinis asocijuojasi su sudu, tada tavo problemos,kiekvienam savo, vien perskaicius,tavo zinute,jauciasi,kad pagiezos ir pykcio pilnas/pilna
Nepatinka krepsinis,neziurek,eik rodyk savo patriotizma, nueik prie Vilniaus televizijos boksto uzsikurk lauza ,tada visi zinos,kad tu patriotas,o jei dar tai darysi kiekviena diena,tai isvis super.
Ir tu krepsinio ar futbolo palaikyma supranti visai kitaip. Mums ,tai daug daugiau.Kai lauki pergales,kai visi drebam,ir kai laimi,tai mus vienija,tai mus daro laimingais,o ne sukavimas ir ikausimas.Turi myleti ta zaidima,turi sirgti sirdimi uz savus,o ne kaip tu sakai, uz turkus ar pan.
Zmogau,linkiu tau ,tai patirti nes tas jausmas yra nuostabus,ir tikrai ne alus ar dar kasnors galvoj,o galvoj krepsinis,draugai,ir pazystami,su kuriais tu ziuri ,tai. Vat butent sitas mus vienija! o kas daugiau mus gali vienyti pedofilai,stumimas ant seimo ar ant Kubilius? Visa lietuva tokia, o as is tu ,kuriems reikia laismes,kuriems reikia optimistu salia,taip tas cempionatas,greitai baigiasi,bet akimirskos islieka sirdyje ir mintyse, ateina kiti metai viskas is pradziu ir tu zinai kas tai per jausmas,ir nedryskit sakyti,kad krepsinis nevienija,bent Kauna,tai vienija! o jus jei galit rodyk savo patriotiskuma,kaip ismanot,as ji rodau,kai buna progos.END!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4925 d. Atsakyti   
Xsas. ok zmogau,tada tu man pasakyk, tarkim kaip kvailam zmogui,kaip eiline kaip spalio24-25 diena parodyti patriotizma?
Man asmeniskai nenormalu eiline diena kazkaip izvelgti,kad tu patriotizma,tam turi buti atatinkamos progos,tai sausio 13,vasario 16, ir tas pats eurpos ar pasaulio cempionatas.Tam turi buti proga,kad irodytumem,kad esam patriotai. Na nezinau idomiai tu cia viska suvoki.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4925 d. Atsakyti   
true, true...
Nuotraukos nėra
Xsas prieš 4925 d. Atsakyti   
#20 Na ką, teks dar kartą pasikartoti - jeigu mūsų daugiau niekas, apart krepšinio, nevienija, tai yra problema, tuo labiau, kai krepšinis mus mažiausiai vienyti turėtų, nes su Lietuva ir lietuviškumu jis mažai kuo siejasi, o ir su lalala komentaru 100proc. sutinku. Čia ir yra problema, kad tu tiki, jog pašūkaudamas už Lietuvą pasirodai esąs patriotas ir atliekantis patriotišką pareigą. Žmogau, ne tai yra patriotizmas ir toks elgesys patriotiškumo nė per nago juodymą neparodo. Atleisk, nepriklausau tai didžiajai masei žmonių, kurie visą savo emocinę esybę varo ant valdančiųjų ar ant krizės, toks elgesys, beje, taip pat nėra patriotiškumo išraiška. Taigi, sėkmės jums susipažįstant su "patriotiškumo" ir pilietiškumo" sampratomis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4925 d. Atsakyti   
as jau sakiau man krepsinis socijuojasi su sudu .. bet zinau , kai kam patinka .. kai kas megsta futbola ar dar ka .. bet, kad ant tiek prisipist prie krepsinio . tyliu.. Nu jei sakot eiline spalio 24 diena . o gal ji ne eiline !? gal dabar vyksta futbolo cempionatas ( is tikruju , tai kaip pavizdi duodu ) tai blet . gal as palaikau rusus ar amerikiesius .. ane ? tai ka uzsikabinsiu rusu / amerikieciu/ turku veliavele ir vazinesiu , kol nepagaus ir nepridauzys ? as nesuprantu . kaip taip galima ? jei man pvz nepatinka zalgiris ir lt rytas .. ( is tikruju man nepatinka niekas ) tai as visitek , turiu juos ' palaikyti ' ?!! APSURDAS . geriau spjauciau jiems visiems tiesiai i marmuze !!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4925 d. Atsakyti   
Xsas,o kas tu nori ,kad mus vienytu? ka tu sneki? kas mus gali vienyti, seimas,krize ar visu dejones kaip viskas blogai? aciu,gal as savo patrioskuma parodysiu, tik i metus karta bet laimingas ir is visos sirdies,o tu gali rodyti kiekviena diena kaip ir puse lietuvos stmdamas ant seimo. Sekmes. :)
Nuotraukos nėra
Xsas prieš 4925 d. Atsakyti   
#18 "Zmogus pradeda mastyti,kad jam krepsinis ne visas gyvenimas,ir tada viskas uzsimirsta." - daug mąstyt reikia, kad tai suprastum.. "mus vienija tik krepsinis" - šiame teiginyje įžvelk problemą ir galbūt bent iš dalies suprasi, ką aš ar autorius noėjo pasakyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4925 d. Atsakyti   
Xsas, jau daugiau nusvaigti negalejai:?
tai ,nori pasakyti,kad pats nesi rekes prie teliko ar pacioj arenoj ,,LIETUVA" cia visi yra tai dare. Esme tame,kad turejo galvoje sukavima ir ikausima,nes kalbejo apie pasaulio cempa. Esam krepsinio fanai ir kai tas cempas prasideda, ir dar laimi ,tai tiesiog mus suartina, bet juk taip visada buti negali!!! Zmogus pradeda mastyti,kad jam krepsinis ne visas gyvenimas,ir tada viskas uzsimirsta. O,paskui prikaisiojama,kad patriotas iki tada ir tada. Zmones nesvaikit,nes tokios demos,tik nervina
ir kas mus vienija tik krepsinis`
Nuotraukos nėra
Xsas prieš 4926 d. Atsakyti   
#15 čia ir yra bėda - mes labai klaidingai suvokiame žodį "patriotizmas", sąvoką "būti patriotu". Ne šūkavimą "Lietuva Lietuva !!!" ir vėlevėlių laikymą autorius turėjo omenyje, bet didžiulę visuomenės moralinę problemą, požiūrį į savo valstybę ir prisiimamą atsakomybę už buvimą šios valstybės, jos visuomenės nariu. Bet kas gali šaukti esąs patriotas, už tėvynę bet kada galvą padėsiąs, bet iškilus rimtai problemai, tik deda į kojas ir net niekina savo kraštą. Patriotizmas nėra kažkoks besaikis alkoholio gėrimas, šūkavimas vidury gatvės, kad visokius žydukus ir rusiukus primušim ir panašiai, tačiau pilietiškumas, visuomeninė veikla, atsidavimas tėvynei - štai kur yra patriotizmas. Ar daug Lietuvos žmonių šias vertybes pripažįsta kaip besąlyginėmis? Vienetai, tik vienetai.. o kiek mūsų prie televizorių ekrano įkaušę šūkauja "Lietuva !" ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Nematau ,,palaikymo'' kazkokio cia.. Nei palaikymo nei patriotizmo.. Liga - norint pasirodyt, issiskirt is kitos.. Nemanau kad rezultatas per rungtynes pasikeicia nuo tokios veleveles.. Tad varzybos ar ne, tai liga, o ne patriotizmas..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Tai ne blet siaip tokia diena kaip spalio 24. uzsides veliavele is vaziuodamas reks as patriotas. Jus mastykit ka snekat. Kai vyksta cempas,tai palaikyti reikia,o siaip tokia diena ka palaikot,kad lituviai esat? absurdas!
BlackCat nuotrauka
BlackCat prieš 4926 d. Atsakyti   
trū
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
man px
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
BUUUUUUUUUUUVOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Vienintelis dalykas, kuris Lietuvoj dar ne iki galo susiktas - KREPSINIS.
Tik ne visiems proto ubagams, tai suvokti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
o duxai visad ras kodel lietuva yra blogiausia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Matosi kad kai, kurie komentatoriai patys debilai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Kad jau su veliava tai nereiskia, kad palaiko lietuvos rinktine. Pilna lopu yra, kurie net neismano kasio ir dedas veliavas tik del mados. Svarbu palaikyti sirdim.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
is koke kaima atsirado tos galunes vazintai gautai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Rocknroll, tu esi tikras trolis, ar žinojai? :)
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4926 d. Atsakyti   
Tikrai teisybe.O paskui po cempionato visi kaip susitare nusiima veleveles nes jei vazinetai su ta velevele isvien tai nuo kokio debilo i galva gautai.Tikrai DEBILU KRASTAS
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Ktrepsinis . SUDAS !!! ir as nesuprantu , kai vyksta rungtynes . butinai turi visi tas veliaveles pirkt .. ne nu , kaip debilu krastas ..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Visi tą žino.leva demotyvacija.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų