Žirgą puošia ne balnas - Vyrą - ne drabužiai

2013.06.03 patalpino ne2rnas
  • 13
3
zirgas,estetiska, isvaizda,kostiumas,solidus, vyras
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3950 d. Atsakyti   
#2 nepatarciau noreti tokio pas kuri viskas lb grazu ir gerai nes tokio pono tobulybes noresi ne tu viena =D, o ar nemanai kad pati tokiam butum per prasta ? As pvz specialiai stengiuosi nesipuosti ir neatrodyti lb graziai, nes tikiu kad tokiu budu surasiu zmogu kuriam is tikruju esu reikalingas, na tikejau =D, nes dbr man jau visiskai poxuj, bet nesvarbu, manau supratai ka norejau pasakyti =D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3950 d. Atsakyti   
Puošia puošia vyrą drabužiai. Labai daug nuo aprangos priklauso, tikrai gera žiūrėti į skoningai apsirengusius vyrus. Žinoma, protas, vidinės savybės, bendravimas, net ir skarmaluotą iškels, bet rūbai tokiam suteiktų maksimalų žavesį. Daug atiduočiau, kad turėčiau vyrą, kuris tai suvokia. Gaila jų retas. Tai paprašysiu, vaikinai, praplėskit tokių vaikinų gretas. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3951 d. Atsakyti   
jo =D, geriausia vyra puosia balnas o sirga drabuziai zjbs =D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų