Apmaudi istorija - Kaip Big Z taip niekada ir netapo Big Ž

2011.10.02 patalpino Synecdoche
  • 91
6
zydrunas,ilgauskas,baige,karjera
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4312 d. Atsakyti   
Čia demo kad NBA žiedų nelaimėjo, o ne kad už Lietuvą nesužaidė :D
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4562 d. Atsakyti   
O dieve, nesuzaide uz lietuvos rinktine tai visi rekia dabar. Pofik man, kai tokie lietuviai esat gal ir gerai, kad nezaide. Jei ir butu simet suzaides visvien visi lotu, kad geriau butu likes NBA, pjauna gryba ir panasiai. Geriausi krepsininkai ir ekspertai lietuvoj sveria virs 120kg ir rungtynes praleidzia namie prie tv su alum :) Senas faktas cia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d. Atsakyti   
atsipeikekit zmones ne jis kaltas kad nezaide rinktinej, o garastas(LKF prezidentas). garastas jau jaunystej aiskino ilgauskui kad is jo nieko gero neiseis, kad jis nuo traumu nepazais baigs karjera greitai kad nevykelis yra ir t.t bet jau kai del traumos atsisake zaist rinktinej, tai garastas vel varyt pradejo kad ilgauskas gaidys, sabonis su didesnem traumom zaide rinktinej ir t.t ir plius kodel jis turetu kazka daryti del Lietuvos jeigus Lietuva del jo nieko nepadare, kai jis jaunas budamas pedos trauma gavo tai Lietuviai sake kad viskas nieko padet nebegales ir baigta, o nuvaziavo i Amerika ir jam viska sutvarke, tai kodel jis TURI zaist uz rinktine, jeigu visi varo ant jo:D ir isvis kokia jus teise turit varyt ant Ilgausko? ka jus esat padare del Lietuvos? ogi nieko
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d. Atsakyti   
sakykit ka norit, bet jis yra mldc :) Krepsinis - ir yra darbas, todel neturetumet teisti jo ,kad nedirba " virsvalandziu" ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d. Atsakyti   
kas cia toks? ;D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų