Visa tiesa apie pandemiją

2020.04.29 patalpino Pirshtas
  • 42
4
tiesa,pandemija,karantinas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1423 d. Atsakyti   
Tikras "mąstytojas" tas anonimas. Rėžtų savo gilius apmąstymus iš karto ir paaiškėtų kaip čia mums visiems reikia mąstyti mąstant savo apmąstymuose :D O taip tai tik pirstelėjo ore: "Puiki protpisystė ir 0 apmąstymų, brol". :D :D
Nuotraukos nėra
Pirshtas prieš 1427 d. Atsakyti   
#Žuveliokas tai duokite savo apmąstymų, visi tik ir mokate būti sofos ekspertais, bet jokių normalių apmąstymų niekas nepateikia, o čia yra tiesiog faktai, be jokių apmąstymų :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1428 d. Atsakyti   
Puiki protpisystė ir 0 apmąstymų, brol
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1429 d. Atsakyti   
Nu kai pradeda zmones kurie supratimo turi nuli kvestionuoti zmones kurie sneka remdamiesi ziniom, supratimu ir issilavinimu tokios nesamones ir gaunasi. Beda kad tokiu marozu siais laikais kazkodel pradeda vis daugiau ir daugiau islyst. Labai siuliciau surinkt visus tokius gezus su "sava tiesa" surinkt ir ismest kokioi negyvenamoi saloi "savo" visuomenes kurt. Manau greit griztu pagarba medikam, mokslininkam ir greit dingtu "savos" tiesos apie plokscias zemes, skiepus ir t.t.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų