Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Ar vis dar manai, kad Lietuva nieko neverta?

2010.09.25 10:35 patalpino hexyly
  • 7
8
lietuva,patriotai,kalba

Žymės: lietuva, patriotai, kalba


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4958 d. Atsakyti   
Man iš tikro šitas filmukas ašarą išspaudė... Tiesiog, manau, tie kas šito nesupranta ir neįvertina patys yra savanaudžiai, kurie atsisėdę vietoje vieno iš tų 141 darytų tą patį - patys naikintų save. Emigracija tikrai ne išsigelbėjimas. Manau, kad tiems emigravusiems bus "labai smagu", kai vaikai grįžę iš mokyklos sakys "hey mum/dad what you're doin'?". Va tada jau kelio atgal nebebus, galėsit džiaugtis papildę visiškai svetimą tautą, kuriai ant jūsų nusišvilpt. :)
Nuotraukos nėra
hexyly prieš 4958 d. Atsakyti   
taip manau ir nepaskelbs mano demo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
Sis filmukas tikrai nepakeis iskarto zmuoniu nuomones apie Lietuva.... Nes ne visi zmones supranta jo PRASME.... Kaip pasake #4 nera perspektyvu.. o del ko, tai del Salies?! Tai del musu Lietuvos!!!??? Ne tai del valdzios.. Valdzia bloga taciau ka mes darome tam kad kazkaip su tuo kautis???!!! Mes isvykstame... emigruojame... nes nenorime nieko daryti, tesiog begame ir bijome... Mes neesame verti vadintis Lietuviais jeigu emiogruojame itt. Ir as tikiu, kad ateis laikas, kai kazkas vakldzioje pasikeis, jog ateis laikas kai galesime didziuotis ir dabartine lietuva o ne tik ta kuri buvo Vytauto laikais... Taciau tam kad galetume kovoti su dabartine korupcija.. turime semtis jegu ir noro is musu PROTEVIU... Sis filmukas tesiog atveria akis tiems kurie supranta dabartine salies padeti, ir kurie is tiesu supranta kas yra Tievyne!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
to #4 vaziuok,vaziuok.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
Nu pažiūrėjau tą video ir dabar turiu pamgėgti lietuvą? Man gaila, kad aš čia gyvenu.. Čia nėra perspektyvų testi gyvenimą, būti laimingiems.. Žinoma, kažkada tai buvo.. Kol nepradėjo 141 klounas išsikalinėt iš tautos, 141 pilietis, padarė, tai kas dabar dedasi.. Emigracijos, panieka ir pan.. Emigruosiu ir aš, nes čia gyventi tiesiog per sunku.. Gavęs diplomą iš čia tikrai išvažiuosiu, ir galit peikt mane, bet tiesiog tikiu ir žinau, kad tai bus man tik į naudą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
na atleiskite, bet nesuprantu kodėl žmonės mano, kad šitas filmukas yra labai apeliuojantis į žmonių patriotinius jausmus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
Lietuva verta daug. Myliu ja kaip sali, bet ne kaip valstybe :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
Yap.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų