Vienintelis JB kurį gerbiu, - yra James Blunt.

2011.10.08 patalpino Chepuolis
  • 140
70
justin, bieber,james, blunt,jb
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

© borjomi



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4121 d. Atsakyti   
#63 Sukūrę filmą ar išleidę knygą yra dauguma garsių atlikėjų. Tas faktas, kad jis, būdamas tik 17, turi savo filmą, yra akmuo į jo paties daržą, nes jis turi per mažai patirties, kad galėtų kurti biografiją, vadinasi, tiek knyga, tiek filmas yra išleisti grynai komerciniais tikslais. Filmą mačiau - taip ir yra. Apdovanojimai pas jį pagrinde tik MTV ir American Awards, jokių rimtų apdovanojimų jis negavęs. Kodėl? Nes jis yra popso produktas, ir tai paaiškina, kodėl merginos dėl jo alpsta. Kažkada buvo panaši psichozė dėl Backstreet Boys. Kiekvienas poseris turi fanbasę, kurio 80% sudaro klykiančios mergiotės iki 16 metų amžiaus. Kažkodėl iš visų pažįstamų merginų (kurių yra ne 5 ir ne 10) tik didžiausios vištos klauso tokios komercijos. Kodėl? Todėl, kad pamačiusios porcelianinį veidelį ir išgirdusios autotunintą balsą iškart sudrėksta, ir nesivargina įvertinti muzikos kokybės. Daug pasiekęs todėl, kad pasirinko būti prodiuserių kurva. Balsą turi neblogą, tačiau jį iškraipo su autotune, kad prastumtų į rinką. Jau geriau būtų grojęs būgnais kokiame garage bande, bet ne, užsimanė pasipelnyti iš vaikų. Iki jo nebuvau matęs taip tiksliai į dvylikametes malalietkas taikyto marketingo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4285 d. Atsakyti   
1. Johny Bravo.
2. Jonas Biliūnas.
3. James Blunt.
4. Jack Black.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4387 d. Atsakyti   
James Bond.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4490 d. Atsakyti   
#63
filmas - nesamone
knyga - nesamone
apdovanojimai - nes isreklamuotas
alpsta daug pasaulio merginu - nes isreklamuotas
jis daug pasiekes - bet 2/3 pasaulio jo nemegsta
turi labai gera balsa - pasigydik ausis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
O Jono Basanavičiaus? Negėda?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4526 d. Atsakyti   
#63 Nesutinku tik del to ,kad turi gera balsa....cia jau nusisneki juodai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4543 d. Atsakyti   
still gay
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4546 d. Atsakyti   
Justinui 17. Jis sukures filma, isleides knyga, yra gaves daug apdovanojimu uz dainu kurima, del jo alpsta daug pasaulio merginu, jis daug pasiekes, turi labai gera balsa. Ir pabreziu jam TIK 17. Darykit isvadas, zmones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4567 d. Atsakyti   
O Juozo Balčikonio demotyvatorius negerbia?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4570 d. Atsakyti   
ugh... keisti jus zmones, negi prie tokiu dalyku dar nepripratot? shit happens all the freaky time. Uzaukit... -_-"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4571 d. Atsakyti   
ydydy
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d. Atsakyti   
#57 sorry, kas ten buvo neadekvataus? pasake nuomone apie Bieberio iR James dainas, gal jam labiau patinka bieber, gal jam atrodo, kad grazesni, prasmingesni zodziai, gal jam pasirode, kad james vien ur beautiful ir pns dainu zodziai, ir nemato nieko prasmingo ten, todel nemato reikalo kodel ta James reiktu gerbti labiau uz Bieberi, neteigem, kad ten levas tas James, bet tai jez, jau cia niekuom uz ta Biebery nera geresnis, o jei dar lyginant kas kiek metu dainuoja, o jei dar lygininant kiek kam metu ir kad tik 17 metu jaunuolis budamas nepagarbos kazkokios susilauke.. :) nezinau. na, susilauke tai susilauke, bet nuomone irgi galima isreikt komentaruose, kaip ir pats demo kurejas isreiske sukurdamas net pacia demo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#52 o kad james dainos panašios tai blogai,o kad bieberio tai gerai,ar neteisingai ką supratau? :D tai aš ir neaiškinu,kad uames geresnis,blogesnis,nedemonstruouju nepagarbos bieberiui, tiesiog esu pasipiktinusi žmogumi,kuris neadekvačiai palygino šiuos dainininkus :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
sakydama jb turejau omeny Justina, jei ka
Sal2te nuotrauka
Sal2te prieš 4574 d. Atsakyti   
#54 LOL
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
Jb sexius, nestumkit:3 jo stilius apranga, nereali, sypsena irgi.. ^^
ipuke nuotrauka
ipuke prieš 4574 d. Atsakyti   
8===@
jum ne px, ką kiti mano? Savo nuomonę reikia turėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
51, ta baby buvo pries 2 metus, zmones keiciasi, ju muzika taip pat. o del james jo panasios visos dainos. nu jb irgi, bet tai gerai, gerbiat negerbiat, bet cia tikrai nereik aiskint va james geresnis, tas geresnis, tikrai nematau, kad butu ryskiai geresnis, o ypac kiek tam james metui, o kiek bieberiui, ir bieberis saunuolis yra, tiek pasiekes, toky jaunuoly gerbt tik. ! @!~ :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#31 na,jei žinai tik vieną James blunt dainą,nereikia čia daryti išvados vien iš jos..ir nejuokink čia su bieberio dainos pvz.,kiek daug jo dainų nesąmoningų yra tai.. pvz.,ooooh baby ooooh..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
kazkaip nebematau mr.troll[: kazkass padare dingau. Ir paciu laiku ^^
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#47 kai paaugsi kiti dalykai rupes :( greiciau tu uzaugtum. Nes tiek metu ir dar nei kiek i prota neini.kiti snargliai uz tave 100 k. protingesni, tau ne geda? Primetu toky vaizda :D sedi 40 m vyras demotyvacijoj.lt, ir is paskutiniu jegu dar raso visas apsisnargliaves "bjebjerjs lezbjete omg" , kol tuo tarpu jb milijonus kalas!:D sad life tau,marozas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#47 ziek, bieberis tau i panas tiktu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#40 Tu galvoji, kad man ne px :D Man 18 todel galiu ant taves ir tavo lezbietes Byberio stumti kiek sirdis geidzia :*
Nuotraukos nėra
Chepuolis prieš 4575 d. Atsakyti   
Atsakas i "O kuri jas, kaip matau tikedamasis tik teigiamu nuomoniu" apie tavo nuomone irgi buvo...
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4575 d. Atsakyti   
#43 Teisingu nuomoniu? 3 priezastys kodel mano nuomone neteisinga... ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
tai jojojomajo, "kitas jb kury gerbiu yra james blunt". Tai taip bvk iseina kad abu jb gerbi, tai kokia suknista teise tie heiteriukai jobani modai turi VISĄ turiny pakeist i ta vienintelis?? Kdl pvz nepakeicia y vienintelis kury gerbiu yra justin? Pilkos mases jus.
Nuotraukos nėra
Chepuolis prieš 4575 d. Atsakyti   
#35 - :)
Šiaip originali demo buvo su Jack Black, tada, žmogui pakomentavus apie James Blunt, pakūriau demo "kitas JB, kurį gerbiu...", adminai demotyvaciją pervardino ir patvirtino, taip ji gavos beveik identiška tai su Jack Black...
Kadangi aš čia totalus naujokas, nesupratau, kdl niekas netvirtina ir pakūriau tą kitą "patvirtinkit mane"... :))))
Toliau, wtf. man neatrodė, kaip protingas žmogus :/
Demo +- normali, gal.
P.s. kame aš nusišneku?
#32 Kūriu, nes visai įdomu, nuomonių noriu TEISINGU, o ne visokių "Jhonny Bravo gali būt dar", o tave, palaikiau tokiu, kaip Mr.Troll :D

šiaip kritiką priemiau, žiūrėsim, kaip seksis toliau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#41 kur as teigiau, kad bieberiui ne 17, o bluntuj ne 37? As apie ju dabartiny amziu vps net neuzsiminiau. jei nesupranti kas rasoma, i tokias diskusijas nebesivelk daugiau, ne tau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#36 o tu zinai kad bieberiui 17? o tu zinai kad bluntui 37? pasigydyk, gaila man taves.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
#39 slykstyne sindrome tu, kiek usi dar cia, negi iki siol nepaaiskino vaikui niekas, kad tu esi daugiau nei apgailetinas marozas, bandantis visur ir visada kazka slykstaus suskelt, ant visko varyt ir bandyt cia kazka pavaidint? zek, tu nematai saves is sono, tai gal cia save isivaizduoji kaip axujel biciuka , ne? deja. noreciau, kad va save kada is sono pazetum ir suprastum kaip graudziai atrodai.. linkiu tau greiciau isaugt, nes su tokia mastysena gyvenime nko nepasieksi, apart #1 demotyvacijos laido riterio buvima, kol tavo nemegstantis Bieberiuks, krausis milijonus ir kazka naudingo gyvenime darys. ^^
O tu toliau cia smirdek prie to pc ir is to pavydo varyk ant visu kurie kazka naudingo gyvenime pasieke yra. Tiesa sakant,is vienos puses man taves nuosirdziai gaila.
Ir jei tau daugiau nei 18, vadink mane snargle. jei ne, juokiasi puodas,kad katilas juodas [: man daugiau nei paciam Bieberiui, bet nesielgiu taip beviltiskai, kaip tu. BRESK.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
#36 Oi ble :D Tu net neisivaizduoji, kaip man patinka erzinti tokias mazas fanes-snargles, kaip tu :D Vien paskaicius jusu komentarus as skaniai pasijuokiu ir suprantu, kokios ,dauno sindromu sergancios, debiles yra Byberio fanes. Bet tu nesuprasi vistiek. Eik ir toliau garbink ta savo lezbiete :D
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4576 d. Atsakyti   
#32 Adminai tegu geriau ne manim rupinas, o puslapio turiniu, kuris kuo toliau tuo labiau apgailetinas darosi. Kad tavo demotyvacija patvirtinta nereiskia, kad esi puikus demotyvatorius. O kuri jas, kaip matau tikedamasis tik teigiamu nuomoniu. Pasiziurekit zmones, kokie esat, susisneket neina, iskart i krastutinumus, net ramiai padiskutuot negalima :D Juokingi esat jus, o ne byberis.
'visur viską komentuoja, kelia sumaištį" ... Really? Velgi ignoravimas atrodytu puikiausia iseitis. Ar ne?
Milky. nuotrauka
Milky. prieš 4576 d. Atsakyti   
Jonas Basanavičius, Jonas Biliūnas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
#34 zinai kiek james blunt metu ? ir zinai kiek bieberiui? o zinai, kad 15ecio balsas negalejo skambet kaip 40 metu vyro? zinai, kad 15etis neturi elgtis kaip 40etis?. ir ka jis tokio daro? tau nepatinkancias dainas kuria? o klausytis vercia kazkas? ne? tai nafik cia dabar triedi i kelnes? ko cia savo nepasitenkinima reiski? ir dar negana to failinies, nezinodamas, kad jo balsas lb zemas ir pasikeites siuo metu. o gal net nezinai, kad neveltui toks dalykas kaip balso mutacija ir egzistuoja. nezinojai? klausyk tu suski, susidegink ,nes tu niekam nereikalingas, aiskiai? niekam. visiskai niekam. mirk, palisk po traktoriu, tapk invalidu ir lik suspardytas kitu, bei zuk. man taspats kas tu ir kiek tau metu, TU DE.BI.LAS. nekenciu taves.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
#31 James Blunt nesielgia, kaip boba ir nedainuoja, kap 11 metu mergaite. Kale tu nelaiminga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
Johnny Bravo
Nuotraukos nėra
Chepuolis prieš 4576 d. Atsakyti   
Žmonės, žmonės, baikit pyktis!

1.) Mąstykit, James Bond nedainuoja ir šiaip yra tik filmo personažas, lietuvaičiai neįsipaišo, nes, kaip ir Džeimsas Bondas nemuzikuoja, taip, Jack Black irgi geras variantas.
2.)Adminai, susirūpinkit dėl nario "wtf.", demo nekelia, visur viską komentuoja, kelia sumaištį:
"Jack Black, James Bond, Jim Beam(#4)",
"Beje, galit ji gerbt, galit negerbt, bet niekada gyvenime neturesit to, ka turejo jis budamas 16 metu ir ka turi iki siol. NIEKADA.(#7)"
Pirma kaip ir palaiko, po to, ai px, pasiginčysiu...

Kaip ir viskas :)

PEACE
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
james dainos zodziai: ur beautiful ur beautiful its true.. BLAH

bieberio: i close my eyes and i can see a better day i close my eyes and pray.

wow, tikrai matos ka gerbti, o ka ne.

nejuokinkit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
Jonas Brothers :))
ipuke nuotrauka
ipuke prieš 4576 d. Atsakyti   
dėl skonio nesiginčijama. DĖL SKONIO VISI GRAUŽIA VIENAS KITAM GERKLES, SIUNTINĖJA NA CHUI, NEGERBIA VIENAS KITO, APŠIKA, TIK DĖL TO, KAD KAŽKAS TURI SAVO NUOMONĘ IR JAM PATINKA KAŽKAS KITAS!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
visi esate saugus.
Byber loch
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
Juk visi zinot, kad byberio klauso dauguma tik mazos mergaites, vien is gerbioju tarpo galime spresti, kad jo muzika nera gera. Apskritai talentingu dainininku sunku rasti siais laikais, fonograma placiai naudojama, bet bieberis tai tikrai ypac netalentingas ir tiesiog jo visas 'telentas' yra didelis burbulas, kuris pastatytas ant mazu mergaiciu isitikinimo ir idealo pamatu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
#10 Pritariu +5
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
kiekvienam puslapy turi but nors viena demo apie jb. ir taip jau du metus is eiles. jau be jokiu abejoniu siulau pervadint sita portala i biebertyvacija.lt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
Dar susimuškit, laido riteriai blyn ;D
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4576 d. Atsakyti   
#21 Kur baigiasi argumentai, ten prasideda "eik n.x''. Speju IQ < 60. Labanakt, sekmes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
eikit visi nx
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
#19 hmm.. ar per zinias muzikos pasaulio naujienas klausyti? ar noret but nekenciamam didziosios dalies pasaulio, ir mylimam nesubrendusiu mergaiciu? aciu gal apsieisiu. lygint bendra poziuri, su "pilkaja mase", bet nepaisyt fanatiku, ir poxuistu? eik n.x. su tavim nebesigincysiu.
Rodyti daugiau komentarų (50-70)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų