Mielas dienorašti, - šiandien sužinojau, kas yra erekcija

2011.11.13 patalpino Ernesta287
  • 63
46
justin, bieber,erekcija,ne, gejus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4310 d. Atsakyti   
BYBY DEJAU UZEJAU NETYCIA VEL BYBERIS, DA VALITE JUS NAXUI, TIEK GRAZDANCAI LITWINU TIEK LENKINU TIEK RUSINU IR T.T. POXUI MUM TAS JUSU BIEBERIS, NEBEDEKIT DEMO APIE JI, PAMIRSKIT TIESIOG... AR TOKIA TRAUMA 17METIS VAIKAS GALEJO PALIKT JUSU TUPOM BASHKOM KAD NEBETURIT DAUGIAU KAS VEIKT??? SUKOS GAL NORIT SU LAPATA PADIRBET??? ATKRIS NORAI SUDAIS TASKYTIS IS KIBIRU! DELFI 4 EVER NX :D
Lacerta nuotrauka
Lacerta prieš 4323 d. Atsakyti   
gosh... gal palikit jus jy ramybej??? zmogus kaip zmogus.. db del jo pavardes visi ant jo stumia, bet jauciu vistiek panoms jis patinka, nors ir neigia tai.. man tj jis px.. bet del tokiu issisokeliu faniu man jo net gaila...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4380 d. Atsakyti   
nu chebra uzgniauzkit ta pavyda... patys suprantat kad jis daugiau panu uz jus pises..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4513 d. Atsakyti   
www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ merginos, davai, svaikit nuo sito, panasus i byberi, taip pat dainuoja.
Nuotraukos nėra
algrdsasLOl prieš 4513 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4517 d. Atsakyti   
man kazkaip ant to biberio px, tegul jis sau toliau savo dainuskas dainuoja, bet mane ziauriai nervina biberio hateriai ir loveriai. surimtekit, draskotes del jo kaip del Dievo. jus fanes nekreipkit demesio i uzgaulingus komentarus ir nerasykit kad biberiui kazkas pavydi nes pavydeti galetu tik masinos, pinigu, o hateriai jus niekam neirodisit kad bieberis nemoka dainuoti ir t.t. tai kam gaisti laika? geriau pasiklausykit savo megstamos muzikos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
mldc tas Bieberis yra!atsimerkit ir mirkit is pavydo.. :* tie varantys pavydi jam
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
Gali rasyti toliau kokis jis tobulybe, kaip tu nuo jo alpsti. Man neidomu, tiesiog nekreipsiu demesio. Is sono paziurejus, gydytoju reikia ne man, o tau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
#37 jo, jis yra zmogus, kurio "talentai" padaryti so kompiuterinemis programomis.
As sakiau, toliau tikek "idealaus zmogaus" save zeminima, ir tas saves zeminimas daro ji "dar labiau tobulesni".
Jausmus turi bobos, vyrai turi smegenis.
Kelinta karta vel kartoju- tikek to nekalto, vargso, tobulybes ivaizdziu "tevai issiskyre. Gyvena vienas." tuoj verkt pradesiu.
Del youtube - man neidomu ar jo balsas storas, ar plonas, jis vis tiek bobiskas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
AS NETUREJAU, #36, OMENY SAKYDAMA 'EILINIS VAIKIS',KAD JIS NEPOPULIARUS,NETURTINGAS AR PNS. JIS IR TALENTU IR VISAIS KITAIS DALYKAIS X10000 KARTU LABIAU PASIZYMI UZ JUMIS, BET TAI NEREISKIA, KAD JIS NERA ZMOGUS, ROBOTAS KAZKOKS, KURIS .... krc.

''So many girls are sayin they are in love with me. But they are in love with that i seem to be. that boy, that never cares about hate, that boy thats always happy, always smiling. but they dont know how much pain this hate gives me, how hard it is sometimes to not break down in tears''. - Justin Bieber.

;))
tai tik parodo, kad jis jausmus turi, kitaip nei kaikurie is jusu.

kodel nekviecia? gal todel, kad jai reikejo gimt anksciau, kai youtubej nebuvo TIEK DAUG zmoniu, talentingu, kurie detu video savo, kur dainuoja,o tokiu tais laikais [tais metais,kai jis ispopuliarejo] BUVO RETA? nepagalvoji,kad scooteris braunas, ir usheris, del to, jy ir pastebejo? o tai jeigu tarkim tas Bieberis,neturi jau tokio balso pagal tave [ar isvis neturi], tipo tarp milijardais zmoniu, nebuvo jiem imanoma surast, IR GRAZAUS,ziauriai patrauklaus vaikino, ir su laaabai graziu balsu?? buvo imanoma. todel jie ir surado. ir tai tik irodo,kad Bieberis jiems atrode itikinamiausias.

''Daugiausia, ka jis pasieke, tai nieko. Nieko nereikia siekt kai tavo tevai milionieriai'' e zuiki.. r u fuckin kiddin me????? TEVAI MILIJONIERIAI? *jis gyveno su mama mazas,o su tevu issikyre jo mama,vos kai jam buvo 10 men,*JIS EIDAVO I GATVES ANT LAIPTU DAINUOT VIEN TAM,KAD DAUGIAU DUONOS NAMIE TURETU,uzsidirbt pinigu,*jis gyveno socialiniuose namuose.

JOOOOOOOOOOOO TEVAI BELEKOKIE MILIJONIERIAI BUVO;))))

tau protas pasimaise gal????

jis pats kure [ne visas,bet daugely] dainas,zodzius taip pat.

www.youtube.com/watch?v=LJvCWFB9YVU JEIGU JUMS JO BALSAS PANASUS I MERGAITES,TADA jums tikrai reikia pas daktarus ausu tiesiniu taikiniu valint. ir kuo greiciau. rimta problema cia,matau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
#34 eilinis vaikis ? Nori pasakyti kad visi yra kaip jis ? Nori pasakyt kad kiekvienas 18 metis turi porcha, lambordzini ir nuosava nama ? Ne. Pas mus sulej yra merga, kuriai 13 ir ji dainuoja 100 kartu normaliau nei byberis. Kodel jos nekviecia ant pasaulio scenos ? Nes lengviausia yra sukurti "idealaus vaikino" be jokiu minusu ivaizdi, nuo kurio mergos svaigs ir pirks bilietus i koncertus, ir viska kas yra susyje su byberiu. Kodel butent mergos ? Nes mergoms lengviausia prikabinti makaronu tokiomis nesamonemis. O merginu tauskalai "pavydit, nes niekada nepasieksit to, ka jis pasieke" - nesamone. Daugiausia, ka jis pasieke, tai nieko. Nieko nereikia siekt kai tavo tevai milionieriai. Pasakiau tau viska sviezia, loginio mastymo, nepripudruota pasakisku klieduliu apie byberi, galva. Sakyk ka nori, kai suaugsi pati suprasi kokia kvaisa buvai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
Jei JB mirtu ar siaip kas nors atsitiktu jam, mirciau ir as x.x
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
juokinga, zmones. ir kvaila zinant kad jau koky 18mety perkope vaikinai [ar merginos] jaucia tokia neapykanta zmogui, kuris yra eilinis vaikis ir to nenusipelne.. Uz ka? Srsly..uzaukit, graudu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
Skaityk nuo 28 iki 32.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
Galiausia: kai pamatai is sono kaip mergos svaigsta pamate gejaus ispera su pimpalo formos sukuosena ant galvos, tai net pykint pradeda. Pazystu daug normaliu mergu, kurioms px ant byberio. Joms px nes bernai nealpsta pamate byberi kaip jus. Jie sika ir vartalioja ji ten pat. Galu gale, jei byberis yra panasus i boba, (jis ir yra panasus i boba) traukia kitas bobas, tai pagal viska tos bobos lesbes. Va dabar tau gal jau aisku kodel as parasiau #18 ir kodel as taip manau ???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
Jei byberio balsas yra storas tai pas mane vietoj b*bi* yra strucio sprandas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
Kai pirma kart klasiokas atsisiunte i moba ta jo dainele baby tai mes visi is pradziu klausem " cia vyras ar boba bl? " kai klasiokas pasake kad tai justin bieber tai mes is pradziu visi luzom springdami is jo balso, tada luzom is jo pavardes, o pamate klipa tai isvis vos nepaspringom nx.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
Jeigu mergos neatskiria vyrisku bruozu nuo bobisku, tai jau tragedija. Koks normalus bernas staipytusi ant scenos dainuodamas savo ta "Baby Baby" ? Kai visi normalus domisi masinomis ir zvejyba, jis domisi savo nagais ir sukuosena.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
#26 esi teisi, man px kad jis yra atstumiamas bernu, as tik tau sakiau dar 1 priezasti kodel as jam nepavydziu. Draugu neturet as visai nenoriu kaip jis. Gal jis ir turi pora pydarastu fanu. Man px. "Taigi svarbiausia mergos ..?" - jo, svarbiausia mergos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
#26 Tu palauk, tuoj vel atsisaudines adaptu armija, ko man cia jam pavydet??!! Nera ko!!! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
#23 speju bernas tu esi,ne? Tai koks tau turetu buti suknistas skirtumas,kad atstumiamas jis bernu,jei taves bernai nedomina? :O gi mergu jis neatstumiamas, ane? Taigi svarbiausia mergos..? but turetu? Ar gejukas koks esi,ir dziaugies,kad bernai jo nemegsta,tau ju daugiau lieka? M? A, tai dziaukis i sveikata! ;D o mes ir toliau mylesim Justinuka:< jei gerai jum, gerai ir mum! :D hahah makiaza dedasi sako. TAI ZINOMA! tiek makiazo regejus nesu pas joky zmogu.. Paziurek, tiek prisidazes, lupu nebesimato net, akiu per spakliu..tusas nuvarvejes..o pudros kiek dauggg!.. :O NOT! galiu paklaust, tu kai y zmogu ziuri, su kuo ziuri? Siaip patogiausias variantas mano manymui butu akys..kita karta juo pasinaudok. Sekmytes!:) gejisku balsu feilinas.. Hm, tai nuo siol, stori, mutave , bernu nerealus, tobuli balsai bus vadinami gejukiskais? Sunkiai priprasiu prie savokos sios, na bet..zinosiu zinosiu.teks:O

TAI VA SPUOGUOTI DIEDUKAI,DAVAI DAR PASTUMIAM,NU TAIP GRAZU ZET KAI JUSU TAS PAVYDAS PER KRASTUS VERZIAS!;D AWW! JBJBJB <3 tobuliukas.<3 pavydekit kiaunes.xo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
23 mldc :D +++
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
#20 man ner ko pavydet mazvaikiui kuris kasdien makiaza dedasi kaip boba, gejisku balseliu feilinasi kaskart ant scenos, yra mylimas visu bendros lyties lyties atstoviu, ir yra atstumiamas visu vyru. #21 kiekvienas galvoja tai, apie ka nori galvot. Jei tau patinka ernesta, kuri gina lesbieciu teises, as tau netrukdysiu. #20 as esu tradicines orientacijos. Jei tau patinka byberis, tai siulau susitikt su #21, jis/ji turbut i byberi yra panasus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
#20 man ner ko pavydet mazvaikiui kuris kasdien makiaza dedasi kaip boba, gejisku balseliu feilinasi kaskart ant scenos, yra mylimas visu bendros lyties lyties atstoviu, ir yra atstumiamas visu vyru. #21 kiekvienas galvoja tai, apie ka nori galvot. Jei tau patinka ernesta, kuri gina lesbieciu teises, as tau netrukdysiu. #20 as esu tradicines orientacijos. Jei tau patinka byberis, tai siulau susitikt su #21, jis/ji turbut i byberi yra panasus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
nu va, mldc, 21, kaip miela, dar dar davai biski, pavarom,parodom kaip pavydim, toki miela vaizda ne kasdien tenka isvyst, AWW AWWW AWW !!! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
parase ernesta, kuri gina lesbieciu teises :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4518 d. Atsakyti   
18, awww, ane, kaip miela, dar ka nors parasyk, apie JB, dar parodyk, kad pavydi, mums jau aisku, bet dar dar pavaryk, taip miela ziureeeeeet, bernus, kurie jam pavydi, nes jis tiek daug panu demesio gauna. awawaw !! :D
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4519 d. Atsakyti   
Vagina erekcijos neturi 17#zvp zvengiau kietai tu cia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
Visos bobos kuriom patinka byberis yra lezbietes. Vyrai supras, manyciau kad aiskinti nereikia.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4519 d. Atsakyti   
#16 Girdėjau Senukuose akcija virvėms ;)))
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4519 d. Atsakyti   
Bieberis nerealiausias. susitaikykit su tuo arba pasikarkit ;D !
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
#12 toks jau ir pasikeitimas pagrinde plaukus susitvarke ir vsio
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
Nesikeicia sako. :D omg, jus nesveiki, vaidinat, ar?.. :) problemos kokios rimtesnes? :D 1247545454XXXXXXXXX pasikeites db.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
2 metu senumo... kad jis jau 3 metus nesikeicia is isvaizdos :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
sita foto yra dvieju metu senumo,atsigaukit. jis visiskai kitaip atrodo,zymiai nerealesnis,o balsas mutaves. o cia nz, pagavo jy taip ir viskas.. Atsikniskit jus nuo zmogaus..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
JBJBJBJBJJBB is the best <3
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
4# jis dar ne vyras, o uzauges tikrai nebus baisus. ir visi pavydi ir stuma ^^
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
#5 atlek prie akro reike pakalbet
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
2# grazus ?mano veidas butu toks tai aiciau i siena padauzyt kad nors i zmogaus panasus butu.a jo toms visoms byberio fanems proto debilems-jo muzika suck isgirdus syki ausys kraujuos,ir dar jo toks snukutis plytu komplekto prasantis.idomu jei jus gatvej uzpultu ir jusu tas numyletas byberis apgintu jus,greiciau jus ji apgint turetumet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
#5 nepadės, JŲ PER DAUG!!! BĖKIT GELBĖKITĖS KAS GALIT!!!
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4519 d. Atsakyti   
Tuoj pareis byberininkiu armija. Statom gynybos siena! _____________________________________________________
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   

#2 akivazdu jog nezinai, kas yra grazus VYRAS.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
leave Bieber allone!! :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
eikit jus n a * u i. Ne as nesu jo gerbeja bet chebra ka jis jum padare? Jei grazesnis tai nereiskia kad reikia stumt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
jis tokios neturi

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų