Amerikiečiams ne kaip sekasi - važinėtis mūsų keliais

2018.06.09 patalpino Pr0tinGas
  • 4
8
nato,stryker,jav,avarija,sarvuotis,apmokymai,kariai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2115 d. Atsakyti   
#Ignassin , O ką bijai? Gi žinai, kad pratybos. O pensininkai tai ir taip bamba, tai nors dabar kita tema pabambės, paįvairins monotoniją. Ir lėktuvų gal nematęs? Kaip iš akmens amžiaus. Jeigu nesi vatnikas, tai turėtum palaikyt tokius dalykus, nebent pats gal pensininkas jei bambi (arba vatnikas kaip sakiau).
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2117 d. Atsakyti   
#afafas, ruskių aš visai nemėgstu. Per jų pratybas buvo apšaudomi žurnalistai. Man iš dabartinių pratrybų nepatiko, kad pilnas miestas kareivių su ginkluotėmis (prie tiltų iš abiejų pusių, prie pagrindinių kelių išvažiavimo ir pavienių kareivukų visame mieste), ir vakarais virš gyvenamųjų rajonų skraidė reaktyviniai lėktuvai (bet ne naikintuvai, nematyti kažkokie). Žmonės jautėsi nejaukiai, o pensininkai išvis bamvėjo nepatenkinti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2118 d. Atsakyti   
#Ignassin vatnikas
Per pratybas dalyvavo 1500 vnt. technikos, o buvo tik pora avarijų su keliais sužeistais. Pažiūrėtum kas pas ruskius darosi - kiek pratybos , tai vis po kelis žuvusius ( apie sužeistus net nieks nekalba).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2118 d. Atsakyti   
Pusę bataliono yra 400 karių. Avarijoj nukentėjo tik 3 kariai, dar 10 apsibrozdino. Taigi neskiesk čia nesamonių vatnike. Nato technika bent jau važiuoja. Dėdė pasakojo kaip sovietų armijoj vyko manevrai , tai tik gal 20% tankų iš viso pulko užsivedė. O pas ruskomongoloidus šiais laikais situacija panaši arba dar prastesnė.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2118 d. Atsakyti   
#Pamastymui, Tu irgi.

Amerikiečiai sugebėjo važiuodami 55-60km/h greičiu taip susivartyti, jog pusė bataliono pateko į ligoninę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2119 d. Atsakyti   
Jie Kaune dar nebuvo...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2120 d. Atsakyti   
Tau ne kaip sekas kurt demotyvacijas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2120 d. Atsakyti   
Eik tu pas putka pabuciuok uzpakali

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų