Utena tiesiai, Vilnius kairėn - Griovys dešinėn.

2014.02.08 patalpino Jagu
  • 20
29
utena.vilnius,kaire, desine,griovys
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

©



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

TheZyga nuotrauka
TheZyga prieš 3697 d. Atsakyti   
pzdc :D
zvp nuotrauka
zvp prieš 3698 d. Atsakyti   
Tuoj man atrodo, už savo kalbas neteksiu tos žavios raudonos juostelės su raidele ,,M" ;D Atvirai pasakius, tai šiaip karts nuo karto aplankau, pasižiūrėti kas gi čia dedasi :))
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3698 d. Atsakyti   
Hmm būtų įdomu pažiūrėti kokie DM statistiniai įverčiai yra googlėje pagal SEO. O kažkokios, besikuriančios ar populiarėjančios alternatyvos DM, kol kas bent jau aš nematau. Na nebent soc. tinklai į kuriuos neva viskas keliasi, kaip ir čia dabar to FB prikišta per visus galus. Įdomu paanalizuoti kaipgi kuriasi, kyla ir leidžiasi tokie projektai.

Matyt, bene vienas iš pagrindinių dalykų lemiantis šiandienos interneto tinklalapių populiarumą - lankytojų srautas, o taip pat kažin kiek adminams apsimoka ekonomiškai jis. Daug visokių dedamųjų, kurių dabar neįmanoma sužinoti, nors laikas parodys :) Beje, užteks naktinėti. Žiūriu, jog Tau naktimis lengviau moderuojasi ar šiaip čia beužsuki? :D
zvp nuotrauka
zvp prieš 3698 d. Atsakyti   
Labai sunku kažką nuspėti. Tačiau mano spėjimas būtų - iki dvejų metų. Bet, manau, tai gali priklausyti ir nuo to, kaip greitai atsiras kažkoks šviežias projektas, sutrauksiantis publiką. O štai kai jis užvaldys interneto erdvę, tada apie DM.lt sklis tik legendos, kaip apie kokį Titaniką. Na tik gal ne taip ilgai... ir filmai nebus kuriami apie tai.. :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3698 d. Atsakyti   
Va ką reiškia solidaus senbūvio kritiškas požiūris! Didelis + Zvp :) O pvz paspekuliuojant kaip galvoji, kiek dar gyvuos DM, kad ir su mažėjančiu populiarumu? :)

O aš dar pamenu, kad DM 2011-ais buvo laimėjusi "Login" konferencijoje trofėjų, kuris vadinosi "geriausios nuotaikos projektas internete", o dabar 3 meteliai praėjo ir turime ką turime.. :/
zvp nuotrauka
zvp prieš 3698 d. Atsakyti   
Pakeisti? Niekaip. Gal netgi DM.lt buvusį populiarumą galėčiau pavadinti mada. Kaip žinia, ji ateina ir praeina. Kažkokie pokyčiai turėjo vykti dar tada, kai viskas buvo ,,ant bangos". Na, o dabar, sėdint dugne, kažkokie Saulės spinduliai ir matosi, bet jiems pasiekti, taškų sistemos neužteks nė pro kur :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3698 d. Atsakyti   
#22 Kaip Tavo manymu būtų įmanoma pakeisti tokią situaciją? :) O šiaip, labai pritariu, kad kokybiškas demotyvacijas dabar matome kaip savo ausis :D
zvp nuotrauka
zvp prieš 3698 d. Atsakyti   
#13 Kokybiškų demotyvacijų era baigėsi jau prieš gerus pusantrų metų, jei ne seniau.. :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3699 d. Atsakyti   
#20 Na taip pavaro kaip kartais kamštelis.. :D Delfi ne kiek ten taškų duodą, bet ten visi "savi" ir tokio pačio mąstymo.. O dėl like'ų priklauso nuo to kiek graudžiai parašysi arba, kiek piktai iškeiksi ką nors iš valdžios :D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3699 d. Atsakyti   
#18 Dar kamštelio komentarai kieti :)
#19 Manai delfis duoda daugiau taškų? :D
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3700 d. Atsakyti   
#18 Žinoma, kad pasidžiaugsiu, smalsuose (: Kad kažkas skaito dar mūsų komentarus ir vertina.. :)

#17 Labai teisingai pastebėta, jog negatyvizmo ir pikčiurnų sumažėjo. Matyt, į delfį persikraustė, kad ten daugiau dėmesio sulauktų :D Ir šiaip, iš tikrųjų, jei yra noro tai gali prisijungti ir prie mūsų diskusijų arba pats iškelti kokią potemę ateityje :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3700 d. Atsakyti   
#17 Oo, smagu, kad dar kažkas skaito mano ir Negalibuti komentarus ;) Pasiimu tas gėles, o Negalibuti pasidžiaugs tyliai, ar ne, paslaptėle? :D Taip jau yra, kad kartais smagu iš kvailos demotyvacijos išrutuliot smagią diskusiją. Galėtum ir tu kada dažniau prisijungti, manau, kad pažertum daug įdomių minčių, o kuo daugiau diskutuojančių - tuo smagiau ir įdomiau :)
idea nuotrauka
idea prieš 3700 d. Atsakyti   
#12 #13 Visiškai sutinku, jog vertų skaitymo komentarų skaičius tiesiogiai proporcingas gerų demotyvacijų kiekiui. Bet aš turiu galvoje paskutinio meto komentarus, kurių kokybiškumą, beje, daugiausiai ir nulemiat, tamstos, nesvarbu, kokia beviltiška demotyvacija bebūtų :)
Buvo laikai, kai klestėjo ypatingai pasipiktinusių Coliuke komentatorių kultas, buvo ir tokių, kurie šiaip sau periodiškai pyktį kibirais liejo, o dabar šioks toks štilis. Turbūt dėl vėlgi teisingo pastebėjimo — mokslo metai nagus toliau nuo klaviatūros prilaiko. Aišku, atsiranda vienas kitas rūstus pasisakymas, bet situacija iš tiesų geresnė už visai neseniai praėjusius laikus.
Visos litanijos esmė tokia, kad norėjau pasidžiaugti, jog keliat komentarų skilties lygį. Jie nėra pats svarbiausias šio puslapio aspektas, tačiau kartais tai vienintelis dalykas, motyvuojantis čia užeiti. Smagu, kai dar yra ką paskaityti ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3700 d. Atsakyti   
#15 Sakyčiau, kad čia 14-16 yra labai jau daug.. Tokie jau gimdo vaikus ir tuokiasi.. :D Atmesk vieną kitą metelį ir bus reali dedesnioji nelaimingosios meilės demotyvacijų kūrėjų priežastis :) Žodžiu, toks jau ir kontigentas.. Senbūviai išsilakstė, dar vienas kitas čia beliko.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3700 d. Atsakyti   
#14 Daugeliui nerūpi vien todėl, kad didesnė dalis demotyvacija el tė lankytojų yra 14-16 metų paaugliai. Žinoma, čia gal tiksliau moderatoriai galėtų pasakyt, bet iš demotyvacijų turinio tai susidaro toks įspūdis. O ką tu rimtai gali padiskutuoti su paaugliu, kuriam svarbiausia yra nenusisekus meilė (fu, net bjauriai skamba, kai pagalvoju), arba blogas pažymys iš matematikos kontrolinio. Nu ok, dažniau pirmas variantas.
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3700 d. Atsakyti   
#13 Gana logiška :) Komentarai sakyčiau, kad tokio tipo puslapyje ne pats svarbiausias dalykas be srutų pylimo ar šiaip aiškinimosi kieno ten liaudies vežimas yra geresnis. O platesnės diskusijos arba kažkokios potemės plėtojimas rūpi labai retam. :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3700 d. Atsakyti   
#12 Sumažėjo kokybiškų demotyvacijų,todėl sumažėjo ir normalių, jei galima taip pavadinti, komentarų skaičius :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3700 d. Atsakyti   
#11 Kadangi mokslo metai, tai visi mokyklinukai tyliai sėdi pamokose aplenkdami demotyvaciją :D Man atrodo, kad komentarų kaip tik sumažėjo. Dabar tik apie Šalčiūtę ar dar kokį gaidelių BMW diskutuojama aršiai. Visur kitur - pavieniai balsai, kurie nugrimzda po naujomis demotyvacijomis.. Nors neskaitant trolių, kurie čia sėdi tik dėl taškelių :D
idea nuotrauka
idea prieš 3700 d. Atsakyti   
Gal dar ir būtų visai pakenčiama, jei retųjų senbuvių vietas užimtų nauji, pilni originalių minčių nariai. O tai gretos vis mąžta...
Nors turiu pastebėti, kad komentarų lygis, buvęs netoli Marianų lovio dugno, pradeda irtis aukštyn. Ar apsirinku? :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3700 d. Atsakyti   
#9 Sunku pasakyti, kadangi neaišku kiek puslapis išlaikys patrauklumą, kad būtų verta čia užeiti :)
zvp nuotrauka
zvp prieš 3700 d. Atsakyti   
#8 Mano ,,kada nors" jau atėjo, o Tavo tikėkimės bus dar negreitai :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3700 d. Atsakyti   
#7 Labai Įdomu pamatyti ir jau retus senbuvius čia :) Vis dar neapleidžiu.. :D Bet kadanors.. tik nežinau kada :D
zvp nuotrauka
zvp prieš 3700 d. Atsakyti   
#5 Kaip aš galiu nežinoti Negalibuti.. Na jau na :) labai smagu, kad jis dar neapleidžia DM :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3701 d. Atsakyti   
#5 Kažkaip atsitiktinai pastebėjau, tai maniau, kad reikia šiek tiek aiškumo :) Bet dabar supatau tavo užmačias :D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3701 d. Atsakyti   
#3 Žinau :D Bet ji nežino ir norėjau prigaut :D Malonu, kad atsiliepei ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3702 d. Atsakyti   
Man patinka kadagių degtinė,
Sąmonę nukaunanti staiga,
Kai, po lempom staugdama naktinėm,
Atsiduoda griovyje merga.
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3702 d. Atsakyti   
#2 Man atrodo, čia "manęs" niekam neprireikė.. :D Tiesiog ironiškai ten pasakyta :D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3703 d. Atsakyti   
#1 Kam tau jo prireikė dabar?
zvp nuotrauka
zvp prieš 3703 d. Atsakyti   
Negali būti

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų