Graži ar protinga? Tas pats kaip... - Gražus automobilis ar važiuojantis?

2011.04.15 patalpino kristal
  • 134
18
moteris,grazi,automobilio,nebus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
cia geras kur parase "gugu"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
Pritariu"gugu".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
Patikėk, išvaizda dar ne tiek padaro. Graži panelė drasiau jaučiasi žmonių būryje, nes nebus taip, kad kazka prades kreivai ziuret i jos zvairas akis, nelygius dantis, ar subine kip tvarto vartai ir t.t. Negrazios, bun a kuklesnes ir uzdaresnes, isvaizda labai keicia zmogaus elgsena, bet ne prota. :)
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4729 d. Atsakyti   
#10 tai niekas nesako, kad visos grazios yra durnos arba, kad visos protingos yra negrazios ir siaip jau isvaizda yra isvaizda tikrai nepadarys zmogaus protingesnio ar pasitikincio savimi ar atviro ir panasiai
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4729 d. Atsakyti   
#10 visiskai pritariu.isvis, is kur cia sugalvojo ,kad jei grazi tai durna o.O na, gal ir yra tokiu,bet bent jau pagal mane, pagrinde kiek teko matyt tai graziu ir protingu daugiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
Geriau protinga, su kuria galima bent jau pabendrauti ir protingai pasikalbei, negu buka, skirta vien tik pisimui :) tokios net pamilt neimanoma ..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
Šiuolaikiniame pasaulyje moterys lyginamos su daiktais pvz: automobiliais... Pagal daugelį vyrų, moterys atlieka tris funkcijas: mylisi, gamina valgį ir tvarko namus... Beveik kas antroje demotyvacijoje moterys diskriminuojamos...
Pastebėjau, kad moterys skirstomos į dvi rūšis : protingos, bet baisios; gražios, bet kvailos.
išvada: šiais laikais nebėra riterių.
patarimas: mieli vyrai, vaikinai, berniukai. Žinokit, kad nebūtina ant visų merginų ir moterų dėti tą pačią etiketę. Visos moterys skirtingos, jos nesiprašo būti lyginamos su daiktais, jos gali daryti beveik viską tą patį ką ir vyrai. Jeigu jus įskaudino ar paliko mergina, nebūtina "stumti" ant visos moteriškosios giminės. Tad prieš pykstant, peikian moteris, linkiu jums, kiekvienam pagalvoti bent apie savo mamas, kurios tiek daug meilės, pasiaukojimo ir laiko paaukojo jums, kad išauktumėte geri, tolerantiški piliečiai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
tai jau turiu įsivaizduot, kad ne nesąmonė.... Na gal kaip nors.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
Visų pirma, nėra tokio dalyko jei graži - taio durna. Nes amerikos mokslininkai, įrodė, kad gražios merginos turi didesni IQ negu negražensnės, jos labiau savimi pasitiki, siekia savo tikslų, ir nebijo pasakyt savo nuomonės. Plius lygiai tiek pat yra negražių ir durnų, pvz užvakar tokių būrelį prie klubo mačiau, kaip su šlapiu skuduru per snukį gavusios. Ir turiu daug tikai gražių draugių, tarp jų ir vienas modelis, kurios toli gražu nėra durnos, aš girtis labai nemėgstu, bet draugai sako, kad esu ir graži ir protinga. O sprendžiant iš deo, kūrėjas bus moteriškos lyties, nepatenkintas savo išvaizda, ir taip bandantis tai kompensuoti, manydamas kad nėra gražių ir protingų., ir tai įrodinėdamas. Jaučiu kad ir TV daug žiūri, nes toks žmogaus įvaizdis, yra sukurtas TV, kad jei graži tai durna. Žiūriu kuo toliau tuo labiau jums tai įperšama i galvą. nu ką tada sekmės, ugdykit savo valia, ir nuomonę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
Suprask kaip nori ta bobiska logika.. ar taip galvosi, ar vienaip vistiek gaunasi nesamone ! Cia as apie demotyvacija, kuri nepataiko nei i viena is kategoriju.
Nuotraukos nėra
imi prieš 4730 d. Atsakyti   
#5 ble tu debilas ar apsimeti? nuo kada grazios mergos valgyt paruosia ir namus tvarko? Tos aceit grazios kiaura diena soliariumuose sedi ir tavo pinigus leidzia.. na dar tau pist duoda :D
kristal nuotrauka
kristal prieš 4730 d. Atsakyti   
#6 Čia du kraštutinumai, tarkim, kad gali rintis tik vieną, negi jau nebeturit vaizduotės?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
O jei mašina graži ir važiuoja???????????????????????????????????????????
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4731 d. Atsakyti   
visiskai nesulyginami dalykai, jei masina nevaziuoja tai nieko gero, o jei merga grazi, bet durna, tai dar nieko, masinos nepi*i, masina nepadarys valgyt, ir siaip mergina, kad ir ne proting turi daug papildomu, naudingu funkciuju, kaip namu tvarkymas, maisto gaminimas...
Teenagor nuotrauka
Teenagor prieš 4731 d. Atsakyti   
yea so?
kristal nuotrauka
kristal prieš 4731 d. Atsakyti   
#2 Apie ką ir kalbama. Kas iš jo grožio jei nėra naudos...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4731 d. Atsakyti   
nesamone kam reikalingas automobilis jeigu jis nevaziuoja :????
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4731 d. Atsakyti   
geras palyginimas ;D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų