Geras bandymas - Bet tarnauti manęs vistiek nepriversit

2013.06.09 patalpino Agnushka
  • 25
3
tarnyba,armija,kariuomene,grazi, krutine,papai,kareive
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Spameris nuotrauka
Spameris prieš 3966 d. Atsakyti   
Gražūs papai, bet su armija nieko bendro neturi. Jei jau eini tarnaut, tai pasiruošk lįst į plaukuotas virš tavęs esančių pareigūnų šiknas, o apie tokius gražuolius pamiršk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3966 d. Atsakyti   
Oh, you'll meet lots of new friends and you're sure to get paid We'll show you the world and we'll teach you a trade It's not a job, it's an adventure, oh, yes sir, I got that, but you never told me I'd get my ass shot at...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3966 d. Atsakyti   
Cia reiskia "eik i armija ir pora metu tokiu nebematysi".
Pateisinu tik viena argumenta ejimo i armija - pinigai. Vyriskumas tai tik oficialus pasiteisinimas, nes nepriklauso ar esi vyriskas nuo to ar tarnavai ar ne, nes tai tik auklejimo suformuotos vertybes ir tevo itaka.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų