Ateistas - Yra kiekvienas mąstantis žmogus

2012.07.03 patalpino Synecdoche
  • 12
33
mastantis,tikintysis,primena,bezdzione,mastancia,apie,kvantine,fizika
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4007 d. Atsakyti   
#32 dėja dievo nėra, kaip išėjo viena diena pasivaikščiot taip ir negrįžo, teks kviesti supermena
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d. Atsakyti   
vaikai, uzaugsit ir suprasit, kad Dievas yra :*
Samurai_Soul nuotrauka
Samurai_Soul prieš 4286 d. Atsakyti   
Dar viena perliukus svaido,Egle,po mirties tu nematysi nieko nes smegenys paprasčiausiai bus mirusios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4290 d. Atsakyti   
Kvaila demotyvacija, Darvino teorija ir Didysis sprogimas yra tik teorijos, o kaip yra is tikruju pamatysim tik po mirties
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4302 d. Atsakyti   
#21 Žmogau, tau kažkas negerai. Supranti, kad tavo Dievo nebuvimo įrodinėjime galima rasti daugiau spragų, nei reikia? Sulyginti paprastą materiją su Dievu yra kvailiau nei kvaila. Be to, tai, puoli tikinčius "progreso" stabdymu? Sorry, bet jei tau amoralumas lygu progresui, tai tavęsgailėtis belieka. Be to, ne vien tik tikintys tą progresą stabdo - baik ieškot kaltų vien todėl, kad kažko nemėgsti. Tu teigi, kad religija gadina žmones, kai realiai religija atstatydavo žmonių moralę. Taip, su laiku ji ima gesti, bet ne ji pati kalta dėl to, o dėl to, kad atsiranda tokių kaip tu, kurie ima religija naudotis savanaudiškoms paskatoms. Tad kitą kartą ryk ką šneki.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4303 d. Atsakyti   
kas mums atrodo ismintis tas Dievui tėra juokas
second_chance nuotrauka
second_chance prieš 4306 d. Atsakyti   
Kiekvienas dalykas turi baltą ir juodą pusę.Ne visi žmonės nori gilintis į pasaulio paslaptis ir mokslinius tyrinėjimus,daugumai užtenka ramaus gyvenimo ir jie visai nekreipia dėmesio ar jie bandoje ar ne.Paprastiems žmonėms užtenka stabilaus darbo su normalia alga,gražios šeimos ir ramaus gyvenimo. Pirmiausia reikia išsiaiškinti ko žmogus nori iš gyvenimo o tada jau kelti klausimus ar jam reikalinga religija ar ne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4306 d. Atsakyti   
Tu nepakeisi mano nuomones, o as tavo. As vadovaujuosi viena taisykle - tikejimas yra ne baznycioje,o sirdyje ir kolkas jauciuos laiminga. Jei tau gerai, taip kaip yra, tai gali viskas taip ir likti :) Gero vakaro. P.s.Jeigu autorius naudojasi Hemingvejaus zodziais, tai kodel negaliu naudotis Einsteino? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4306 d. Atsakyti   
As daugiausia kalbejau apie krikscionis nes tai artimiausia religija lietuiviams ir daugeliui europieciu. Kitos religijos gal but maziau ydingos, bet gal ir maziau turi pasekeju. Anyways, ne tame esme. Esme, kaip sakiau, individualiai tikekit i ka tik norit, bet kaip pasaulio patirtis rodo, tam tikri zmones tai labai efektyviai isnaudoja valdyti bandoms.
Beje, tas teiginys apie smegenis yra absurdiskas. Siais laikais ne problema zmogui atidaryti kaukole ir paziureti, o ir be to turim technologijas, kurios ne tokiais drastiskais budais leidzia "pazvelgti" i zmogaus smegenis. Aklas naudojimasis kazkieno zodziais - nemastymo pozymis.
Bet griztant prie esmes, kaip sakai nepainioti religijos su tikejimu. Religija pagrista tikejimu, nuo vieno iki kito vos vienas zingsnis. Visos tos bobutes savo paskutinius pinigus atiduoda, nes tiki. O tiki kuom? Melais, kuriuos joms kliedi kunigai. Ir pabandyk joms pasakyti, kad baznycia (net ne dievas) is ju kvailumo tik pelnosi - garantuoju reakcija bus tokia kaip zmoniu cia, jei ne dar baisesne. Ir cia yra kita problema, tikintys zmones nemasto objektyviai, ju poziuris yra iskreiptas, vietoj to, kad jie paimtu visus faktus ir ivertintu situacija, jie prie ju prideda dar savo sugalvotu (arba is kazkur isgirstu) faktu, kurie gali persverti viska kitka. Na bet whatever, i cant force people to be right.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4306 d. Atsakyti   
Is kur istraukei, kad Dievas isgalvotas? As negaliu irodyt, kad jis yra, o tu, kad jo nera. Vien tik todel, kad negalim jo pamatyti/uzuosti/paliesti/isgirsti, negalime tvirtinti, kad jo nera. Nieko asmenisko, bet as negaliu siais budais patikrinti, kad tu turi smegenis, vis delto noreciau tiketi, kad tu jas turi :) O siaip nepainiok religijos su tikejimu. As tikiu, bet baznycioje matau daug ydu. Tarkim, kunigai, imantys aukas is bobuciu,kurios neturi is ko valgyt nusipirkt. Prezervatyvus pateisinu, isskyrus toki atveji "naudoju prezervatyvus, tai galiu krustis su kuo noriu ir kiek noriu, nes vaiku nebus". Del kitu atveju galima svarstyt. Na ir kryziaus zygiai. Didikai, pasinaudoje Dievo vardu sukviete zmones, kad jie jiem padetu pasiekti tiksla. Dievas zmoniu neragino daryti tokius dalykus. Ir neetiska kaltinti Dieva del dvasininku daromu klaidu. Niekas tau religijos neprimeta. Nenori, neik i baznycia. Taip pat paklausyk second chance-yra kruvos kitu religiju. Zmones tiki, nes jaucia Dievo buvima, jiems tai padeda, o jums netrukdo, tai klausimas- kokia jus teise, ateistai, turit smerkti tikinciuosius?
second_chance nuotrauka
second_chance prieš 4306 d. Atsakyti   
#21 Tu skirk religiją nuo katalikybės. Yra daugybė religijų(konfucionizmas,islamas,budizmas,šintoizmas,induizmas ir t.t) tu čia vardini katalikybės problemas,nieks tau nesako būti kataliku,gali būti budistu, jie propaguoja kad žmogus pats kuria savo likimą, nepripažįsta vieno asmens garbinimo ir pan. Ateizmas nepripažįsta jokių Dievų ar religijų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4306 d. Atsakyti   
#18 Nu bet tu tai kvailas per visa pilva. Siaip kiek pamenu teorija yra, kad tu didziuju sprogimu buvo nevienas ir ne du. Jei dievas gali "visalaik" buti, tai kodel materija negali? O jei materija gali, tai kam tas dievas, jei sukurti. Ir atvirksciai, jei materija turejo kazkas sukurti, tai taip pat ir dieva.
Kad neturim atsakymu i daugybe klasimu dar nereiskia, kad atsakymas yra kazkoks isgalvotas fokusininkas. Palygink zmones dabar ir pries keleta tukstanciu metu. Tuometiniai dievai irgi buvo atsakymas i zmonems nesuprantamus gamtos reiskinius. Dabar kam nors pasakyk, kad zaibuoja, nes kokiam tai dievui nekaltos mergeles nepaaukojom. Argi ne juokingai skamba? Lygiai taip pat juokingai, kaip ir vis dar gyvuojantis krikscioniu, musulmonu ar kiti dievai. Dar gal ir dantuku fejom ir kaledu seneliais pradekim tiketi?
Ir ok, cia yra kiekvieno asmeninis reikalas, ka veikti su savo gyvenimu, vieni vaiksto i baznycia, kiti geria, treti kokiu tai hobiu uzsiima ir nieko cia blogo, bet... Kai baznycia bando ipirsti savo pasakas zmonems, kai ju paziuros stabdo zmonijos progresa, kai ju politika yra is vis nusikaltimas pries zmonija (pvz. politika pries prezervatyvus, kaip apsaugos priemone nuo veneriniu lygu, kas ypac aktualu afrikoje, as net nekalbu apie istorines baznycios "nuodemes" pries zmonija, kaip kad kryziaus karai ar visas mokslo stabdymas viduramziais), cia as jau matau problema. Ir islamas ne ka geresnis su savo ekstremistais, jihadais ir pan. Religija zmonijai atnese zmonijai tiek daug blogio... o jus cia kliedit, uzsimerk ir nekreipk demesio. Ka dare baznycia su netikinciais? Degino... Tai va taip va...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4306 d. Atsakyti   
Neisizeisk, bet tau geriau sekasi kurti demotyvacijas apie eskortines :)))))
second_chance nuotrauka
second_chance prieš 4307 d. Atsakyti   
#17 Aš tiesiog nesuprantu kam reikia kelti konfliktus vien dėl to, kad žmogus turi kitokią nuomonę negu jūs.Kiekvienas turime savo gyvenimus ir klostome juos kaip norime.jeigu žmogui patinka nueiti į bažnyčią ar pasimelsti tai juk jam nuo to pasidaro geriau ne jums. Niekas neverčia žmonių kažkuo tikėti, šalyje religija laisva, kiekvienas pasirenkame tai kas mums geriau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
Vat būtent, kad jis visąlaik buvo, nes yra kūrėjas. Mokslas, jūsų žiniai, nenagrinėja to, kas buvo "prieš tai".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
#3, #4, jums panasu sita demo ant jautrios vietos uzmyne, kad tokia reakcija?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
#13 blyn tu protas, tai kaip tada Dievas atsirado?
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4307 d. Atsakyti   
#9 Net kambarius išsisiurbt nėra kada, per tuos tikėjimus :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
joks protingas zmogus kitu nevadintu kvailas. isvadas darykit patys...
Synecdoche nuotrauka
Synecdoche prieš 4307 d. Atsakyti   
Nenoriu veltis į šią beprasmišką diskusiją. Tik paminėsiu vieno žmogaus žodžius: yra labai didelis skirtumas tarp galvojančio žmogaus ir mąstančio žmogaus. Tik tiek. P.S. Ši demotyvacijos mintis yra ne mano. Tai tamstos Ernesto Hemingvėjaus žodžiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
komentarus raso tikintieji :) siaip jei zmogus tiki dievu - jis automatiskai isbraukiamas is mastanciuju saraso.
second_chance nuotrauka
second_chance prieš 4307 d. Atsakyti   
Žmonės jei jums religija asocijuojasi su tuo kad reikia besąlygiškai tikėti į Dievą tai jūs turit bėdų :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
Ir tikrai dauguma mokslininkų yra tikintys. Pasakaitykit Dievo Iliuzija, ten pateikti visi faktai kaip ant lekštutes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
Deja Einsteinas buvo netikintis, yra irodymu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
Pritariu 100%. Autoriau, ir tarp tų, ir tarp tų yra ir mąstančių, ir nemąstančių. Bobutės, neišlendančios iš bažnyčios tikrai intelektu nepasižymi, tačiau ir tarp ateistų yra kvailių. Einšteinas - tikintis, daug mokslininkų taip pat pripažįsta Dievo egzistavimą. Tu nežinai, ar Dievas yra, ar jo nėra. Taip, nežinau ir aš. Tačiau nekuriu demotyvacijos "Ateistas yra kiekvienas durnius". Tereikia lašo tolerancijos. Tikėjimas yra žmogaus pasirinkimas ir dėl to negalima pradėti jo smerkti, o protas tikrai nuo tikėjimo nenukenčia :) Įžeidinėdamas tikinčiuosius parodai savo lygį - tikrai netampi nuo to protingesnis ant jų pavaręs. Atvirkščiai, kuo žmogus yra labiau išsilavinęs, tuo jis pakantesnis ir tolerantiškesnis kito nuomonei. Esi ateistas, ok. Bet nebūtina savo nuomonės kišti kitiems, tuo labiau tokiais šlykščiais būdais.
second_chance nuotrauka
second_chance prieš 4307 d. Atsakyti   
Man tai įdomu kas tokius dalykus tvirtina, čia akivaizdus tikinčiųjų žeminimas vadinant juos nemąstančiais.Kokią teisę autoriau turi taip elgtis? Ir išvis čia yra kiekvieno žmogaus asmeninė nuomonė tikėti ar ne, nei vienas nesame tokie protingi, kad įrodytumėme tokius dalykus.Jei tu netiki tai nekišk savo įsitikinimų kitiems.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
Ateizmui reikalingas teizmas, vienas be kito negali. Beto, jei zmogus yra ateistas, jis automatiskai mastantis?
kristal nuotrauka
kristal prieš 4307 d. Atsakyti   
Yes!!!
second_chance nuotrauka
second_chance prieš 4307 d. Atsakyti   
Čia beždžionė -__-

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų