Mokslas sunkus... - Kaip ir suš*ktas darbas be jo.

2010.03.26 patalpino andriusg
  • 194
14
wtf,fail,vaikai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: wtf, fail, vaikai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5118 d. Atsakyti   
Omg..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5135 d. Atsakyti   
jei nori dirbt tai eik į "koledžą", jei nori mokslinį darbą į uniką.
pasauly unikų ir kolegijų santykis priešingas, ten tik būsimi mokslininkai ar šiaip protingi žmonės į unikus stoja, o dauguma įgauna speckę koledže ir eina sau dirbt patenkinti, nekalę vien teorijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5136 d. Atsakyti   
Tai kaip tik jeigu VU turėsi ekonomikos diplomą vertins tave, o tie ISM tai ten išpindėję studentai... šokdina dėstytojus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5137 d. Atsakyti   
Tai tam ir yra praktika uzsienyje :)
Gal ne vien medikus gerai paruosia, bet visi bakalaura baigia nemato perspektyvu cia likt, kai uzsienyje geresnie pasiulymai tai ir isvaziuoja. Todel ju ir nematom cia :)
Mantas4 nuotrauka
Mantas4 prieš 5137 d. Atsakyti   
#7 , aš čia apie pasaulį kalbu. Lietuva tai išvis nieko gero neruošia realiai išskyrus medikų, specialybių da...ja, o kokybiškų vienetai. Lietuvoje visokios teorijos prikiša į galvą, o praktinių įgudžių nėra. Darbdavys juk nenori, kad jam teorija atsiskaitinėtum, jis nori kad dirbtum...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5138 d. Atsakyti   
Manau mokslinis darbas buna tik baigus ir bakalaura ir magistra, ir doktorantura. O Lietuvoje baiges panasia specialybe ir uzsieni gavus praktikos (kas normaliuose universitetuose yra labai paprasta ir prieinama) gauti darba tikrai nera sunku.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5138 d. Atsakyti   
#7 - visi dabar svaistosi tuo zodziu "perspektyvus" kaip sniegu ziema. O ka tai istikruju reiskia? Kad daug uzdirbsi ar kad darba susirasi? Baiges Biomedicina (gal tiksliau kazka panasaus i Biochemija) dirbsi mokslini darba, kuris yra menkai apmokamas ir sunkiai gaunamas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5138 d. Atsakyti   
Ekonomika?? nu baig. Aisku jei baigi ISM kur metai kainuoja 10 gabalu tai turesi darba ir gyvenimu nesiskusi, bet visokiu VDU ar VU ekonomikos nieko vertas, tukstanciai dabar tu ekonomu, kaip ir vadybininku. Biotechnika, Biomedicina, energetika, va sitos perspektyvios specialybes
Nuotraukos nėra
Wino prieš 5138 d. Atsakyti   
true
Mantas4 nuotrauka
Mantas4 prieš 5139 d. Atsakyti   
#2 Taip turiu ir nieko nedirbu... #4 Ką tu laikai normalia? Ekonomika dabar viena iš perspektyviausių specialybių laikoma jei ką :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5139 d. Atsakyti   
Nu tai baig kokia vadyba ar ekonomika tai ir dirbsit kasininkais ir sluotu vadybininkais :D reikia normalia profesija ishsirnkt, tai ir uzdirbsi normaliai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5139 d. Atsakyti   
Su aukstuoju dabar nebent maximos kasose dirbsi, Nes kas tas aukstasis kai neturi patirties. Va eini i profke ir paskui viskas zjbs , gali dirbt ir normaliai uzdirbt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5139 d. Atsakyti   
eik eik. Pats turi aukštajį? Grindis valai?
Mantas4 nuotrauka
Mantas4 prieš 5139 d. Atsakyti   
Tai kad ble... Dabar lietuvoj su aukštuoju net gavęs grindis valyt apsidžiaugtum...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų