Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Ką pasirinksi Tu?

2013.05.29 15:38 patalpino Didysis
  • 4
11
ssrs,es,sovietu, sajunga,europos, sajunga,pliusai,minusai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2122 d. Atsakyti   
6 10 16 17 nusisnekat
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2303 d. Atsakyti   
TSRS vienareikšmiškai. Nuostabus buvo gyvenimas. Taip, buvo deficitas, taip, buvo Lenino kultas, užtat nebuvo jokių išsidirbinėjimų kaip homoseksualai ar psichiniai ligoniai visuomenėje (jie buvo laikomi izoliuoti). Beje, visiem Briuselio šiknų laižytojam - Lietuvą sukūrė būtent sovietai. Viską čia - nuo automobilių kurie dar važinėja iki daugiabučių kur dabar gyvena 60% lietuvių.
Nenormalu kai bandoma pabėgti nuo savo valstybės istorijos ir sunaikinti visus paminklus kuriuos kadaise paliko ši šlovinga tautų sąjunga, įsivaizduojant jog tada buvo labai blogai gyventi.
naujokas1 nuotrauka
naujokas1 prieš 2859 d. Atsakyti   
#7, #6 ir #3, gerbiamieji, aš nežinau apie kokią valstybę Jūs kalbate,bet tikrai ne apie SSRS. Man atrodo, jog Jūs gyvenate kažkokiame iliuzijų pasaulyje. #2, man labai patiko Jūsų mintis, jog trėmimas į Sibirą buvo viena iš TSRS lygybės ir teisybės išraiškų. Jeigu #3 ir #6 galvoja, jog tremtiniai buvo tik banditai, tai jie labai klystate. Tad, jei bent kiek save gerbiate, bet nenorite suvokti tiesos ir ištrūkti iš iliuzijų pasaulio, kuriame gyvenate, tai bent nerašykite tokių komentarų ir neskaudinkite tų žmonių, kurie kentėjo tremtyje arba turi ją išgyvenusių arba joje mirusių giminaičių. Ne tas aklas, kuris nemato: aklas tas, kuris nenori matyti. :(
naujokas1 nuotrauka
naujokas1 prieš 2859 d. Atsakyti   
Ten, kur yra surašyti SSRS ,,pliusai", yra netikslumų. Visų pirma, SSRS korupcija taip pat egzistavo, bet tai nebuvo viešinama, kaip šiais laikais, norint sudaryti tariamai nepriekaištingos SSRS įspūdį. Tas pats buvo ir su kitais kriminaliniais įvykiais ir naujienose dažniausiai buvo pranešama tik apie teigiamus dalykus. Kalbant apie krizes, jų nebuvo, nes buvo planinė ekonomika ir nebuvo ekonominių ryšių su užsienio valstybėmis, tad buvo didžiulis deficitas, žmonių realių poreikių nepatenkinimas, talonai ir begalinės bei nuolatinės eilės dėl įvairių prekių (tiek dėl maisto, tiek dėl kitų). Nežinau, ar čia emigracija minima, kaip ,,pliusas" ar kaip minusas, bet taip, jos praktiškai nebuvo, nes, kaip minėta iliustracijoje, nebuvo galimybės išvykti už SSRS ribų, bet ne dėl to, kad SSRS tariamai buvo kažkokia lygybė. Yra buvę nemažai atvejų, kai žmonės bandė emigruoti, nes jie matė realią situaciją TSRS ir negyveno kažkokiomis iliuzijomis, bet, deja, tik nedaugeliui pavyko pabėgti, o pagauti bėgliai turėdavo reikalų su tariamomis teisingumo institucijomis. Vienodas pragyvenimo lygis - taip pat dar vienas anekdotas, nes SSRS nomenklatūra turėjo specialias ligonines, parduotuves ir nejautė deficito, priešingai nei paprasti žmonės. Tą patį galėčiau pasakyti ir apie TARIAMAI vienodą algą. Bet paskutiniai du punktai, jog visi žmonės - lygūs ir laimingi, turėdami darbą, man sukėlė tiek šypseną, tiek nusivylimą, jog kai kurie žmonės dar gyvena kažkokioje dirbtinėje nostalgijoje Tarybų Sąjungai. Apie ir vėl TARIAMĄ lygybę galėčiau apibendrintai pasakyti, jog visi žmonės buvo lygūs, bet nomenklatūra buvo lygesnė... O tą mintį, jog visi žmonės buvo ,,laimingi", spėju, perskaitėte viename iš tarybinių arba dabartinės Rusijos propagandinių laikraščių (kitokių nebuvo ir nėra) arba Rusijos valdžios finansuojamų kanalų laidų, kurie, sprendžiant iš šių, fantastinės knygos vertų teiginių, Jums pumpuoja smegenis. Mielai pakomentuočiau ir pirmąją iliustracijos pusę, bet manau, tai beviltiškas reikalas, nes greičiausiai šįvakar Jūsų smegenis vėl praplaus rusiška propaganda, bet rekomenduoju, tam kad negyventumėte fantastiškomis mintimis apie TSRS, pasiimti ir paskaityti bent vieną XX amžiaus istorijos knygą, žinoma, leistą ne Rusijoje ir ne TSRS, ir gerai apgalvoti tai, ką rašote.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2962 d. Atsakyti   
Aš už CCCP
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2970 d. Atsakyti   
#2 asd: nu tu nusisneki kaip obuolys, eik jei nori ir buciuok savo ES ir JAV subines, nezinai kaip buvo tai tylek, kas nelodavo nieks nieko ir nevezdavo sededavai savo vietoi ir fsio o dbr nezino kai issipisinet
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3976 d. Atsakyti   
#3 pats ir "cyuxaisia" avine.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3976 d. Atsakyti   
#3 kokios istorijos pamokos? pars sovietu laikus isgyvenau, "vaikeli"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3978 d. Atsakyti   
#2 Cyuxaisia tu vaikeli, per daug ten jums prisneka per tas istorijos pamokas, pora banditu isveze jau viskas, pasaulio pabaiga :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3978 d. Atsakyti   
Slamstas.. CCCP nebuvo korupcijos? Buvo teisybe? Visi lygus? Visi laimingi, nes turi darba? Tu durnas ar tokiu tik apsimeti?
Dar pasakyk, kad lietuviu tremimias i Sibira buvo viena is lygybes ir teisybes apraisku..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3978 d. Atsakyti   
Papus ir alu.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų