Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Ar tikrai?

2011.08.16 02:45 patalpino Motyvatorius
  • 10
4
europos, sajunga,uzkariavimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4636 d. Atsakyti   
:))) Valiutą išveža, šaunuoli. Jeigu ekonomikoje, geopolitikoje, bei socialiniuose reikaluose - būtum ne bambukas, tai nereikėtų man su tavim ginčytis
Rufkenas nuotrauka
Rufkenas prieš 4636 d. Atsakyti   
#2 tu pats bukas, jei nesugebi į viską objektyviai žiūrėt. Pats tik ant kitų pamazgas pili, nieko gero iš tavęs.
Ir ką gi iš Lietuvos išveža? Medieną? O protų nutekėjimas vyksta tikrai ne taip, kaip tu čia, matomai tėvų komunistų primokintas, įsivaizduoji. Patys išvažiuojam, niekas neveža mūsų gyvuliniuose vagonuose. Jei nebūtumėm ES, tai toliau sėdėtų mūsų darbščiausi darbuotojai ir vergautų gerai darbą dirbdami už minimumą. Jau geriau lėkt ir gyvent ten "priespaudoje" ir realizuot save PASAULINĖJE rinkoje, negu čia, kur vidaus vartojimas ar exportas miręs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4636 d. Atsakyti   
Jeigu nebūtum bukas kaip bambukas, tai tokių nesąmonių nerašinėtum.

Visų pirma teiginys, kad Lietuva buvo prijungta savo noru, yra kiek neteisingas. Nes REFERENDUMAS buvo pratestas (kas yra neteisėta pagal Lietuvos įstatymus) vien dėl to, kad nesurinko pakankamo palaikymo (jeigu būtų viskas vykę sąžiningai, referendume būtų buvę nubalsuota neigiamai).

Visa informacinė erdvė buvo užkišta informacija, apie tai kaip gerai bus įstojus į ES. Viešai nebuvo diskutuojama apie neigiamus aspektus, o jei ir buvo, tai grynai dėl vaizdo (į laidą buvo pakviečiami 5 aukšto lygio žmonės, kurie palaikė įstojimą į ES ir vienas vidutinio - kuris nepalaikė, ir ;abai gražiai buvo "suvystomas" žiūrovų akyse).
Visi tie "prizai" už tai kad dalyvavai referendume, atrodo normaliai?
KĄ AŠ NORIU PASAKYTI, TAI TAI, KAD BUVO NESVEIKA PROPAGANDA VAROMA PAPRASTIEMS BALSUOTOJAMS.

Pinigus melžia iš ES? Tu tikrai bambukas esi. Užsienio verslas išsiveža žymiai didesnę sumą pinigų (ir sumoka mokesčius vakaruose) negu ES atsiunčia į Lietuvą paramos būdu (negi tau tikrai atrodo, kad Vokietija išlaiko visą rytų Europą, t.y. nuo Lenkijos iki Bulgarijos, šiaip sau gero norėdama (už dyką)?) .

Tuo labiau, dar ir darbo jėga visa (kuri milžiniškus pinigus kainavo Lietuvai paruošti, o vakarai gavo dykai) iškeliaudama į vakarus suteikia milžiniškos naudos vakarams įveikdama vakarų populiacijos problemas.

Rytų Europa veikia kaip Vakarų Europos kolonija. Ir nepūsk tu čia arabų. :)
Rufkenas nuotrauka
Rufkenas prieš 4636 d. Atsakyti   
nenusišnekėk. Savu noru į EU stojama, niekas neverčia. Po to pinigus tiktai melžia iš EU, tokios šalys kaip Lietuva, ir dar čia verkia demotyvacijose vaikai kažkokie.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų