"Lietuvoje gyventi blogai..." - (c) Emigrantai

2015.11.13 patalpino vnz3
  • 19
9
emigrantai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: emigrantai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
pfd prieš 3079 d. Atsakyti   
#6 Na prekės Lietuvoje brangesnės nei UK ar Ispanijoje. Neseniai buvo atvažiavę ir patvirtino. Tiek drabužiai, avalynė, tiek maistas. Nekilnojamasis turtas beveik ne ką brangesnis jei imsim tarkim sostines. O darbas va tikrai brangesnis. jei norėsi nusisamdyti dažytoją santechniką ar bet ką kitą tai tikrai kainuos brangiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3079 d. Atsakyti   
Keiskit požiūrį į viską. Tam, kad gautumėt didelį atlyginimą, jūs turit atlikti didesnę piniginę vertę atitinkanti darbą. Jei norit darbo, kur nieko nereiktų veikti, tai nenorėkit didelio atlyginimo. Nieko neveikimas - tai nulinė darbinė vertė, geriausiu atveju verta minimumo. Paprastai tariant, jei uždirbat įmonei 2000 eurų, tai galit tikėtis gauti apie 800. Nepatinka tokia tvarka, kur didžiąją dalį pasiima darbdavys ir Sodra? Sveikinu. Jūs mokate uždirbti 2000 eurų, tai kodėl nekuriate savo veiklos ir neuždirbate juos visiškai sau? Keiskit mąstymą. Užtenka būt tais "vargšeliais", pradėkit dirbt už save ir už savo aplinką. Kitaip niekad gyvenime nesulauksit nei pagarbos, nei turtų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3079 d. Atsakyti   
Esmė tame, kad visur turėsit būti geriausi, kur beeitumėt, jei norėsit kažką pasiekti. Net tam pačiam užsieny. Skirtingose šalyse yra paklausūs skirtingų specialybių atstovai. Jei jūs esate tikrai geriausias savo srityje ir nematote galimybių tobulėti ir save atskleisti esamoje aplinkoje, tai emigracija yra labai logiškas sprendimas. Bet iš kitos pusės, jei Lietuvoj busit vienas geriausių savo srityje, tai tikrai nesvaikit, kad neįmanoma gauti 1000-2000 eur intervale atlyginimo net dirbant darbininku. Jau nekalbant apie kitas perspektyvas, kurių jūs gyvenime nematysit, nes vienintelis būdas susirasti darbą jums yra mėtyti savo europass šabloninius CV po įvairias įmones, kurios kas mėnesį ar du skelbia žmonių paiešką tai pačiai darbo vietai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3079 d. Atsakyti   
Be abejo, kad ne visi tokie. Truputį per grubiai pasakiau, bet aš kalbu apie daugumą emigruojančių. Gal aš kitoje aplinkoje truputį priklausau, bet aplink mane visi, kurie yra to verti, pasiekia labai nemažai ir čia, Lietuvoje. Kiek kartų yra tekę su jais diskutuoti ir jie neįsivaizduoja, neturi jokių priežasčių emigruoti. Daugelis pažįstamų emigravę žiūri į viską pro rožinius akinius - galvoja, kad užsieny visi tik ir laukia lietuvių, siūlo darbus už 2000+ eur mėnesinį atlyginimą. Deja, jie dirba paprastais padavėjais, pardavėjais, aplinkos tvarkytojais. Lietuvoje jie baigė aukštąjį (penketais, jei suprantat, ką turiu omeny). Pats per galvą turėjau verstis kol gavau tai, ką dabar turiu. Paprasčiausiai nesu linkęs į gyvenimą žiūrėt lengvabūdiškai. Jūs skaičiuojate užsienyje didesnę algą nei Lietuvoje. Bet ar skaičiuojate, ką galite su ta alga nuveikti ten ir čia? Kokia nekilnojamojo turto vertė Berlyne? Londone? Ar gaudami tą savo 1200 eurų ten kažką labai nurausit? Aš visiškai suprasčiau, jei jūs norėtumėt būti astronautais. Lietuvoje 0 perspektyvų įgyvendinti tokią idėjinę svajonę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3080 d. Atsakyti   
Tie straipsniai yra taip vadinama kova prieš emigraciją. Kadangi Lietuva jaunam žmogui beveik nieko negali pasiūlyti, belieka įtikinėti, kaip blogai yra kitur. Tie vadinami atmatos, kurie išvyko, tai yra pagrindinė juodo darbo jėga. Jų vietas iš dalies užpildys trečiųjų šalių gyventojai. Tačiau dabar emigruoja ir didelė dalis išsilavinusių, kultūringų žmonių, kurie Lietuvoje buvo prilyginti runkeliams, o užsienyje dirba darbus pagal specialybes už europietiškas algas. Šitas praradimas ir yra skaudžiausias, vyksta taip vadinamas protų nutekėjimas-paruoštas specialistas ima dirbti kitos valstybės labui. #1 siūlau prisiminti visus pažįstamus, kurie emigravo(netikiu, kad tokių nerasi) ir pagalvok, ar tikrai jie VISI yra atmatos ir nevykėliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3080 d. Atsakyti   
Nusišnekėjai, visiškai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3080 d. Atsakyti   
koks siauras poziuris , taigi buna ir issilavinusiu zmoniu kurie emigruoja ir kelia kitos salies ekonomika + svetimoj saly dirbdamas ta paty darba gausi daug daugiau pajamu ir galesi gyvent kaip zmogus . + pamatysi nauja kultura , nauja saly , nauji pazystami ,galbut nauja meile seima ir t.t...aisku visur gerai , bet namuose geriausia.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3080 d. Atsakyti   
#1 Grubokai, bet gan teisingai!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3080 d. Atsakyti   
Emigracijos galimybė - tai geras filtras, skirtas atsikratyti atmatomis ir nevykėliais. Kaip Lietuvoje čigonai, taip bet kurioje didesnėje valstybėje - lietuviai. Tie, kurie nori būti šūdais, tai tegul tokiais ir lieka. Visi gauna tai, ko nori.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų