Tai sakot elektromobiliai - yra labai ekologiški?

2020.01.10 patalpino Pirshtas
  • 19
4
elektromobilis,ekologija,tarsa,elektra
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1537 d. Atsakyti   
Svarbu miestuose žmonių nenuodyti, nes didelė tarša gaunasi. O aplamai ore tarša kuria daro žmones ir pramonė 0.0005.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1538 d. Atsakyti   
Tai kad ne vienintele problema yra elektros ištekliai, reikia taupyt elektra kitiem dalykam pvz bet naudot automobiliam, nes jei ne su elektriniais važinėji tai gaunas dar blogiau, oro tarša, išmetamos kietosios daleles ir tt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1540 d. Atsakyti   
Naaaa nepamirskim kad atomines elektrines taipat skaitosi vienos is svariausiu energijos saltiniu, tik kut ta atrabotke detmmmm. Taipat kur reiks det tukstancius tonu atidirbusiu akumuletoriu? perdirbt ? i ka? Galutiniam rezultate bus taip kad nebus kur kist viso to s.... Dabar kai siu automobiliu maza tai ir problemos ner bet veliau?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1540 d. Atsakyti   
Na iš esmės tiesa, tik... yra niuansų... A) elektrinės naudingumo koeficientas didesnis ir pastovus, energijos perdavimo nuostoliai maži, todėl energetiškai (tuo pačiu ir ekologiškai) labiau apsimoka gaminti elektrą, nei degalus ir juos deginti automobilyje. B) lokalią keliasdešimt elektrinių taršą kontroliuoti yra lengviau, nei išsklaidytą po milijonus automobilių (priminkite, koks ten procentas lietuvių TAISO/KEIČIA katalizatorius, dalelių filtrus?).

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų