Tu tik peršovei duris, - o jie jau rašo "BL cheateris, ban ji!!!"...

2013.05.21 patalpino vnz3
  • 24
9
zaidimai,cs,counterstrike,voteban,persovei, duris
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3963 d. Atsakyti   
Kam rūpi ką tu pasiekei nors viename žaidime? Nueisi į darbo pokalbį ir sakysi, kad gerai žaidi kažką, ar atėjęs į pasimatymą su mergina pasakosi, kad tokiam ir tokiam žaidime reitinge buvau pirmas, o va tą žaidimą išėjau per tiek laiko ir tiek kartu... Negaiškit gyvenimo su žaidimais vaikai. Jie nieko nesuteikia. Tai neturi būti tik vienintelis gyvenimo tikslas bei užsiėmimas. Žinoma, kam nepatinka žaisti? Paįvairinti savo laisvalaikį jais galima kartais, pabrėžiu kartais, bet tai neturi tapti vieninteliu gero laisvalaikio ar gyvenimo būdo dalimi. Tai suprasti reikia laiko... Kažkada vadinamieji ,,noliferiai" pradeda gailėtis, nes supranta koks beviltiškas šis dalykas yra. (#7 puikus pavyzdys.)
Communism nuotrauka
Communism prieš 3964 d. Atsakyti   
#7 Nesuprantu ką norėjai savo komentaru pasakyti. Žaidimus žaidi kad būtent TU gerai praleistum laiką. Taip, kai kurie žmonės nori tapti geresniais už kitus ir kažko pasiekti, nes tai suteikia jiems džiaugsmo ( gerai praleistas laikas ) . O pasiekti tikrai yra ką. Geri žaidėjai dalyvauja turnyruose ir laimi gerus prizus. O tai kad tau nepasisekė tapti populiariam ne žaidimo problema. Arba tavo siūlomas content buvo blogas arba tiesiog paklausa jam labai maža.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3964 d. Atsakyti   
#4 tu cia pateikei zaideju skaiciu tarsi tai butu nuostabu... tai yra apgailetina kai jaunimas negali niekur saves realyzuot ir bando tai padaryt sename zaidime , faktas tas kad jus ji zaidziat bandydami irodyti kad jus esat geresni uz kitus , bet juokingiausia tai kad neivienam neidomu kaip tu zaidi , kaip ir tau neidomu kaip kiti zaidzia , pats buvau didziausia auka sito zaidimo , non stop zaisdavau noredamas kazka cia pasiekt (dabar kai pagalvoju tai net geda del saves) kuriau video kai saudau priesininkus , mokinausi net specialiai video kurimo... ir kas is to gavosi? ogi kaip ir 99% visu cs video komentaru pilna kad tu esi noobas , kad tu naudoji kazkokias programas ir visiskai nemoki zaist , tai vare i didziausia nevilti ... tad dabar galvoju koks buvau tai geda tikrai del saves... kazkaip atejau i prota paskui ir supratau kad niekam be manes as pats neidomus tam cs'e...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3964 d. Atsakyti   
happens all the time.. >.>
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3964 d. Atsakyti   
jis daug geresnis uz naujus, naujuose tikroviskumo nulis :d saudai ir taikinukas vietoi stovi zjbs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3964 d. Atsakyti   
cs 1.6-tipo jums atgyvenes š?

atsiprasau, bet milijonai zmoniu ji zaidzia ir as NELYGINU jo su jokiais kitais zaidimais. faktas-tiems, kurie zaidzia tai yra geriausia pirmojo asmens saudykle ir priekastaukit nepriekaistave, bet na neatitruaksit musu nuo numyletojo cs. ir is vis b***, jei nepatinka zaidimas, ne cia pataiket, nes sios demo esme ne tokia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3964 d. Atsakyti   
mauras cs 1,6 kapoje ir tipo axuenai
Cinema nuotrauka
Cinema prieš 3964 d. Atsakyti   
Dar yra kas šita š lošia ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3965 d. Atsakyti   
mes tu ta cs bl... gyvenimas pagrazes...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų