Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Muzika - kuo toliau, tuo ji prastesnė

2011.04.16 22:09 patalpino Nerimtas
  • 9
14
byberis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: byberis


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4547 d. Atsakyti   
#12 visiska teisybe
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4756 d. Atsakyti   
#12 +. Nesuprantu ka tas vaikis padare, balsa turi gi, kad taip stumt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4756 d. Atsakyti   
Aš tai irgi klausausi tiek metalą,tiek roką (XX amžiaus),bet nemanau,kad Bieber toks jau prastas.Rebecca Black yra prasčiau už Bieber'į,nes ta balso neturi,o Bieberio nors ir gan aukštas balsas,bet jis nėra prastas.Dainos jo nėra tokios jau ir prastos.Tiesiog žmonės stūmia ant jo nepastebėdami,jog yra ir prastesnių dainininkų.Be to,kiekvieno žmogaus skonis yra skirtingas,todėl Bieber ir turi daug gerbėjų.Jeigu visi mes būtumėme vienodi ir mūsų visi skoniai sutaptų,tai būtų visiška nesąmonė.Ir baikite pagaliau su tais stūmimais ant Bieber'io.Niekam neįdomu,ką jūs manote apie tą vaikį :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
10, nu gal as nesu kokia prisisapnavus ligone,kad butinai vaidentus tai kas man patinka ar pns. paklausk kad ir #4 kuris pats sake,kad ant kiekvieno roko video komentaruose visada bieberis. cia net antifanai tai pastebet turi. grynai taip yra. visad jei dislike'u buna tai iskart paraso pvz "14 ppl are bieber fans" arba visada viska su juo lygina "better than jb" ir pns. as tai jau aisku pripratus prie to ir visiskai nesistebiu ir esu susitaikius su mintim,kad kur eisiu komentaruose rasiu apie ji rasant. jei jau taip netiki manim tai dar galiu pasakyt fakta,rase daug zurnalu tai,kad twitery is 10 zinuciu bent 3 yra susijusios su bieberiu.(ty daugiausiai cia turbut is visu ).neisivaizduoju ka turi veikt prie intiko,kad nepastebet to,kad visi jį kisa.. Betkas pastebi :D
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4757 d. Atsakyti   
Kai esi užsiciklinusi ant vieno, tai taip ir atrodo. Pabandyk Byberį mest į šoną ir domėtis kuo nors kitu vienu. Lygiai taip pat atrodys turbūt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
8, zinau as, kad tos kalbos apie visus eina, gi nk nesakau, bet tiek kiek apie ji TIKRAI NE.
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4757 d. Atsakyti   
Kad nežinai kas vyksta paauglių, o ne vaikų pasaulyje tai nereiškia, kad kažko nėra. Pabandyk pasidomėt kokios kalbos eina apie Charlie Sheen pvz. Arba ta pati Rebecca Black. Ant Paris Hilton jau nežinau kiek metų stumiama. Jei tu įsikliopinus vien į Byberį ir tik apie jį žinai, tai nereiškia, kad už tavo suspausto pasaulio ribų daugiau nieko nevyksta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
6, ne tau cia sprest kas ka pamirs. db pasakyk,ka be bieberio taip yra kadanors gyvenime taiip kise visuose video'se ir pns? nu nezinau neteko girdet tokio dainininko dar, kad ka kadanors kistu taip visur..
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4757 d. Atsakyti   
#5 Nu ko jūs čia stradalinat... Nepraeis nei metai, kai prodiuseriai atkas naują "aukso luitą" ir visi ant to kito stums. Atsigaukit biški. Jei jau taip ginat, tai pasitaupykit ir važiuokit nuo tiesiogiai hater'ių kiekio augimą įtakojančių asmenų gint - reporterių. Po poros metų iš viso pamiršit jį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
#4 tai cia,kad kartais atsiranda kurie retkarciais uzstumia ant tu keshu ir rihannu galbut, bet tai buna ZIAURIAI RETAI, palyginus su stumimu ant bieberio. ziauriai ziauriai retai :) net nepalyginsi,ant bieberio masiskai stumiama,pvz youtubej yra betkoks video, ne apie bieberi,o siaip apie betka ir is 5-iu video 3-uose video'se bus koks nors komentaras apie bieberi (kaip nors uzstums). rask tu man toki komentara apie kesha ar rihanna. niekada tiek nestumia,visada tik ant bieberio. o apie demotyvacija isvis nekalbu nesu macius demo kur ant rihannos uzstumtu,o ant bieberio tai kas antra demo.
siaip dziugu, kad tu neprisidedi prie ju tu nesamoniu, keista net protinga roko fana atradus, gerbiu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
Žinai, pats klausau roko ir metalo, bet pritariu tau dėl bieberio. Kad ir nuėjus youtubej į bet kokį metalo video, visada buvo jis minimas, rengdavo visokius nesamoningas "atakas", ir spaudinėdavo dislike ant jo video. Gėda dėl tokių, bet ką padarysi. O stuma dažniausiai ant jo, nes jis yra populiariausias šiuo metu. Ant rihanų ir keshų taip pat stuma, gali nesijaudint.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
klausyk ko nori,bet dauguma kurie stumia klausosi to roko,nu tu hauso, zdz ka darysi, bet db isivaizduok tavo megstama muzika pasauly butu populiari ir kaip tada jaustumeis jei visi stumtu ant tos muzikos atlikeju,kiekvienam kampe,rasytu,kad tuoj pasaulio pabaiga ateis ir pns? aisku,galbut sakysi tau butu nesvarbu,bet kai kiekvienam kampe taip visi varytu taii patikek,nesijustum maloniai ;) ir nu,kad nepasakyciau,kad pvz bieberi dazniau isgirsciau radijoj negu kokia rihanna .. bet ant rihannos vat niekas nestumia,tik ant jb.nebent jie kitoj veikloj populiaresni, dazniau apie juos raso, kalba, bet jei ne jus, jei ne tokios demo, ir jei ne hateriai jie butu zymiai maziau populiarus. haters make him famous. ir kad ir ta rebecca.. nu nebuvo jin populiari,nebutu ir dabar populiari,jei ne zmones,kurie jos nemegsta. ispute burbula butent tie ikyrus roko,hauso,metalo ir kt fanai.. slykstu
Nerimtas nuotrauka
Nerimtas prieš 4757 d. Atsakyti   
Aš asmeniškai house klausau :) o visi ant jų stumia, nes jie yra populiariausi su savo šūdina muzika, jei nebūtų tokie populiarūs, tai niekas ir nestumtų..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
nu dieve brangus, atsiknskit jus nuo to bieberio ir kitu, metalistai ir roko gerbejai ! kas jums darosi, ko niekada ant keshos, rihannos nestumiama?? galvojat, jie ten labai geresni uz juos?? kesha NIEKADA gyvai nedainuoja,i mean,NIEKADA, ji visada su programom ,ko nepasakyciau nei apie bieberi nei apie kitus. ir idomu,kodel nera demotyvaciju ,kuriuose butu stumiama ant roko ar metalo? todel,kad tokio stiliaus zmones, stiliaus ant kurio jus siuo metu varot, yra zymiai tolerantiskesni, ir dauguma protingesni, nevaro nei ant tu grupiu, kuriu nemegsta, kaip varot jus, nei ka ! nesuprantu,priciom visada justinas tiek tu stumimu susilaukia,balsa turi,groja daug instrumentu,yra artistiskas ir charizmatiskas, o jeigu jus tokio stiliaus nemegstat tai NESIKLAUSYKIT, ne vien jis tokio stiliaus dainas dainuoja,tapati dainuoja ir rihanna ir kiti, bet visada stumiat tik ant jo, maziau pavydekit,,,..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų