Stiprus paveiksliukas

2020.02.07 patalpino Pirshtas
  • 41
5
es,brexit,europa,anglija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: es, brexit, europa, anglija


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1510 d. Atsakyti   
Kodėl pav.stiprus? Jis čia nieko neparodo, o tik leidžia kiekvienam imterpretuoti apie pav. savaip.....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1510 d. Atsakyti   
Britanija ir tapo "ne ubage salim" del to kad virs 50 metu sedejo es kur galejo megautis didziule eksporto rinka be jokiu apribojimu ? :) Idomu kas dabar pirks britiska produkcija kuri ne tik kad daugiau kainuoja (del didesniu atlyginimu, reikalavimu ir t.t.) bet dar ir priedu reikia uz ja moket muitus. Manau isgyvens jie, bet gali tekt gerokai suprastint pragyvenimo standartus. O tas "laikosi visa ES" tai labai nedideli administraciniai mokesciai ypac palyginus su nauda kuria gauni. Cia panasiai kaip tiketis kad jei as nepirksiu menesinio bilieto, o vazinesiu visur su masina vilniaus autobusu parkas subankrutuos. Tikrai ne, ir man tai daugiau kainuos nei Vilniaus autobusu parkui :)
Nuotraukos nėra
Pirshtas prieš 1511 d. Atsakyti   
#LT Ubagėms šalims ES tai išsigelbėjimas, bet tikrai ne šalims, ant kurių biudžeto ir laikosi visa ES, kaip tai yra su Britanija :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1511 d. Atsakyti   
Niekis,putleris mus visus išgelbės ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1511 d. Atsakyti   
Cia turetu buti biski atvirksciai: Britanija zenge nuo uolos zemyn i praraja. Nes sitas zingsnis kainuos jai, ji turejo isskirtines teises uk prekiaujanrt su europa kuriu dabar nebeteks.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų