Dievo nėra. - Gyvybingų dienų visiems!

2012.01.06 patalpino Synecdoche
  • 54
44
apie,tai,nereikia,kasdien,galvoti,bet,to,jokiu,budu,negalima,pamirsti
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4123 d. Atsakyti   
#42 Neigti jo negalima, nes mūsų žinios dar pernelyg menkos perprasti sudėtingiausias visatos paslaptis. Netgi su paneigta didžiąja Biblijos dalimi ir smarkiai pažengusiu mokslu negalime neigti kažkieno buvimo. Yra tikimybė, kad Dievas yra, kuri daugmaž lygi galimybei, kad aplink Jupiterį skraido arbatinukas, kuris sukūrė pasaulį ir žmones. Mano manymu, kažkuo tikėti be rimtų įrodymų yra kvaila. Reikia bet kažkokio įrodymo, ir tai gali būti paties Dievo apsireiškimas, asmeninė patirtis arba koks nors materialus pasirodymas. Dauguma metodų yra nepatikimi, ypač asmeninė patirtis. Žmogaus, esančio nestandartinėje būsenoje (transas, galvos smegenų sužalojimas, narkotikai, itin didelis baimės jausmas, priešmirtinė būsena), smegenys krečia visokius pokštus, pagrinde dėl deguonies trūkumo, todėl žmogus tokioje būsenoje gali matyti haliucinacijas, patirti pojūčius, kurie jam atrodys kaip antgamtinių galių apsireiškimas, ypač mūsų visuomenėje, kurioje religija vis dar brukama, ypač vaikams. Nenukrypstant nuo temos, išvada tokia: kad būtų pagrindas tikėti kažkokiu teiginiu, jį reikia patvirtinti ir pagrįsti, o ne paneigti. Jei būtų atvirkščiai, būtų be galo lengva tikėti bet kuo. Tarkim, aš manau, kad pasaulį sukūrė robotas-piratas vardu Dolčegabanas, ir įrodyk, kad jo nėra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4294 d. Atsakyti   
#41 ar tu sakysi ta pati prie savo artimojo karsto?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4294 d. Atsakyti   
Manau, kad neigti jog jo nera negalima, nes kiekvienas veiksmas turi priezasti, net jei jos ir nezinom ar nesuvokiam. Galbut tie zmones mire del to kad ateityje butu is vaiku uzauge kariai ir pradeja kara, ar dar koki nusikalteliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4312 d. Atsakyti   
O ką dabar dėl to daryt? Verkt? Buvo- pražuvo(tikrąja to žodžio prasme) vistiek tų žmonių kaip prišikta, mirė pora štukių, atsiras naujų dvigubai. Toks tas gyvenimas.
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4338 d. Atsakyti   
Dievo tai tikrai nera, o jezus buvo ateivis. Ne veltui jis nusileido is dangaus, o kai ji nuzude, prisikele ir pakilo vel i dangu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4352 d. Atsakyti   
#38 durne, pati save duchini
zvp nuotrauka
zvp prieš 4352 d. Atsakyti   
Taip, žinoma, anonimis "intelektuale" ;*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4352 d. Atsakyti   
#36 as tave duchinu prasrutele
zvp nuotrauka
zvp prieš 4352 d. Atsakyti   
#35 Man kasdien vis smalsiau, kad Tave duxino mokykloj, o gal tebe duxina ir dabar.. Neliūdėk, gyvenimas atlygina blogiečiams.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4352 d. Atsakyti   
#34 oo labas durne
zvp nuotrauka
zvp prieš 4352 d. Atsakyti   
#33 O labas, kompleksuojantis ip ;*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4352 d. Atsakyti   
#32 uzsikrusk, padla
zvp nuotrauka
zvp prieš 4352 d. Atsakyti   
Kiekvienas turi savo tikėjimą #31. Mano atsakymas į Tavo komentarą, galėtų būti toks: Dievas yra pakankamai didelis sadistas, jei Jis nieko nedaro,o tik stebi, kaip kiti kenčia. Ir jei būtum toks didelis tikintysis, žinotum, kad "Dievas yra vienintelis", todėl rašomas iš didžiosios raidės. A, ir taip, kūdikiai gimę su baisiomis ligomis turbūt taip pat padarė kažką žiauraus, kadangi turi kentėti visą gyvenimą? Taigi, tiesa tokia, kad didesnė tikimybė, jog Tave išgelbės suvalgytas sliekas, o ne dėdė, sėdintis ant debesies.
EllDiago nuotrauka
EllDiago prieš 4352 d. Atsakyti   
Cia ziauru, zmones patys kalti kad ziauruma daro, jie netiki kad dievas visa laika buvo salia ju, jis visur ir visada, naivuoliai, pasiklauskit kad ir dupo, net ir jis pasakys kad dievas egzistuoja, zmones mirsta is bado? Tada auginkit javus, valgykit sliekus, ismokit zvejot, viskas paprasta tik nebukit no life'riai ir zudyti kitus, dievas salia, ir visada jis mus stebes...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4361 d. Atsakyti   
nusisneki, nera to tavo dievo jei yra tai isikisk birka siknon jei pavyks dievas yra :D #27
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4379 d. Atsakyti   
Taip dievo nera ir nebuvo.Nera ziauresnio padaro uz zmogu
Dovina nuotrauka
Dovina prieš 4435 d. Atsakyti   
Nesakau, kad esu labai tikinti, bet manau, kad bažnyčia save laiko, per daug dideliais ponais ir teisuoliais. Dabar mums aiškinama, kas yra blogai o kas yra gerai, bet juk pati bažnyčia viduramžiais sugalvojo pačias baisiausias kankinimo priemones, ji liepdavo deginti raganas ant laužų (nors dauguma sudegintų moterų ir vyrų nieko bendra neturėjo su raganavimais), jie mums dabar aiškina kad paleistuvystė yra blogai, o kad patys aukščiausi bažnyčių vadovai linksmindavosi su kekšėmis, tai čia tada nieko baisiaus nebudavo?. Tai mano supratimu, kaip gali kunigai aiškinti mums, kad Dvievas yra ir mus nubaus už mūsų nuodėmes jeigu jie patys nėra šventi ,kad ir šiais laikais kiek kunigų prievartavo vaikus tai kur tuomet yra Dievas kai vyksta tokie nusikaltimai. Kur jis yr kai motinos rauda prie savo vaikų kūnų,kurių neteko ir ne tekdavo per karus. Jei Dievas ir yra tai manu jau bus nusivylęs visais žmonėmis ir sav tarnais, todėl sėdi kur nors patyliukais ir galvoja, kad norėdamas padaryti gerą sukūrė tikrą š... Na tikiuosi nieko neižeidžiau, bet mano nuomonė tokia.
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4445 d. Atsakyti   
Žodžiu, tau minusas čia, gali varyti ant bažnyčios, kai nukenčia kiti žmones, bet lįsti prie faktų apie Dievą ir Tiesą labai neprofesionalu iš tavo pusės.
P.S. Aš nors einu į katalikišką mokyklą esu pusiau ateistas (tiesiog negaliu pasakyti, kad 100proc-jausčiau šiokią tokią graužatį).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4461 d. Atsakyti   
Labai nuspėjama demotyvacija. :]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4464 d. Atsakyti   
Mano nuomonė ties pasisakymu, kad Dievas leidžia sudegti tūkstančiams vaikų: Laisva valia. <<Kas tas yra? nesąmonė gi. Keli dalykai:
Nuodemė turi pasėkmes. Nuo pasėkmių kenčia IR KALTIEJI IR NEKALTIEJI. Faktas: tavo brolis kažką negero padaro. Abu kenčiat. Tu kaltas? Ne.
Viskas turi priežastį ir pasėkmę. Paimkime taip. Žmogus nusidainavo daug kart. Nusikeikė. Nusikeikė-pasėkmė.<<Ko pasėkmė?>>>Žmogus buvo susinervinęs<<Mhm..Kodėl? Kokia priežastis>>Nes nusidainavo<<<Kodėl nusidainavo? Priežastis?>>Nes sėdėjo susilenkęs ir užspaudęs diafragmą.<<Kodėl sėdėjo?>>Nes jis norėjo sėdėt išsidrėbęs per repeticiją.

Tikiuosi, kad ką nors supratot :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4464 d. Atsakyti   
siaip tai, jei zmones mire, reiskias ju reikejo danguje, bet dievas negalejo ju apsaugoti nuo kancios, nors man jau geriau butu kenteti metus nezemiska jausma, bet po metu amzinai tupeti rojuje su savo artimaisiais ir draugais :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
seip demotyvatorius teisus jei dievas egzistuotu, jis nebutu sukures zmonijos
Nuotraukos nėra
Boikis prieš 4465 d. Atsakyti   
Taip, karma egzistuoja. Taip pat karma zmones atsinesa is praejusiu gyvenimu, taigi galbut kadaise tie jusu „nekalti vaikai“ zude ir kankino zmones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
#18 Velnias - 10. Dievas - simtais tukstanciu. Viskas aprasyta Binlijoje. Kai kas nes sugebejo ir suskaiciavo.
Sailor nuotrauka
Sailor prieš 4465 d. Atsakyti   
Kaltas ne Dievas. Kalti patys žmonės. tai karma - visuma visų gerų ir blogų darbų, atliktų asmens ankstesniuose gyvenimuose, kuri apsprendžia likimą būsimuosiuose gyvenimuose.
IR AŠ JA TIKIU.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Zinote, o man pasistojo klausimas - kiek pogalais zmoniu dievas uzmuse biblijoje? Kazkaip atsimenu, kad jis ten istisas civilizacijas naikino ;) Tai gal dievas yra ir jis tiesiog megsta matyti mus kenciancus? Gal jam tai pramoga, kaip man kankinti simsus? :D
IL-86 nuotrauka
IL-86 prieš 4465 d. Atsakyti   
Galejo pamineti 1977 katastrofa los rodeos oro uoste kuomet susidure du keleiviniai boeing747(dvieju aukstu plataus fiuzeliazo laineriai) tuomet zuvo berods 583 zmones dabar tiksliai nepamenu, bet tai pati didziausia aviacijos katastrofa kurios butu neivike jeigu ne piloto klaida, arba jei egzistuotu dievas, tuose lektuvuose buvo paprasti niekuo deti keleiviai, ir aplamai katastrofa iviko del to kad abu lektuvus nukreipe i ta pati oro uosta nes tame kur turejo jie leisti pagal plana iviko teroro aktas, taigi net jeigu dievas ir yra jis linkes pasismaginti mirtimis, kito paaiskinimo nematau. Bet tiesa sakant pritariu autoriuj DIEVO NERA kiekvienas pats sau virsininkas ir sprendzia, ir tikrai jam niekas is auksciau nepades.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Tik du galimi variantai - dievo nera arba dievas - moteris. Kas, jeigu ne moteris dauginimasi laikytu nuodeme?
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4465 d. Atsakyti   
Tl;dr
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
#12 manau jis turejo omenyje kiekvena religija ir kiekvena dieva. ir jis teisus
Giedriax nuotrauka
Giedriax prieš 4465 d. Atsakyti   
Yra labai labai daug religijų, kai kurios religijos turi ir ne po vieną dievą. Taigi noriu paklausti autoriaus, kokios religijos ir kokio dievo, pagal jį, nėra?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
O tai prie ko cia Dievas? Viska padare zmones ir viska nuleme TIK zmoniu priimti sprendimai,tai nesuprantu, kam kaltinti kazka, kas prie to neprisidejo. Nors, nebutu zmones tokie, savo klaidas reikia suversti kazkam kitam, nes saves pateisinti tokiose situacijose tiesiog negali :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
sovietu sajunga ikirta 1922 metais -.-
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Dar galejo pamineti, kad JAV 1945 metais, kai Japonija buvo faktiskai sutriuskinta ( Ir SSRS buvo pradejusi pajegu permetima i rytus) numete atomines bombas ant Hirosimos ir Nagasakio miestu, pora metu situos metus pilnai uzdare ir "karantinavo". Ir stebejo radiacijos poveikius zmonems, nors oficialiai radiacija pagal juos net neissiskyre. Po to, kai spauda gavo nuotrauku is tu miestu valdzia po biski pradejo pripazinti, kad daug zmoniu mire nuo vezio, kad gimdavo apsigime vaikai ir kad zmones buvo priversti gerti radiacija uztersta vandeni.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Pora pastabu. Visu pirma, per bada Sovietu Sajungoje mire desimtys milijonu, visu antra kai buvo susprogdintas tas vokieicu laivas vyko karas, tad gal ten gabeno karius? Del sito atvejo as suprantu to povandeninio laivo karius, bet visu kitu galima buvo isvengti.
idea nuotrauka
idea prieš 4465 d. Atsakyti   
Jau buvau pasigedus Tavęs, Synecdoche. Mažiausiai savaitės demotyvacija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Tiesa kad pokario metais neturejo ka valgyt tai ir valge kas papuole, ziurkes, kates, ir t.t :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Norėtum nemokamai žaisti World Of Warcraft lietuviškame serveryje?
www.baltic-wow.tk - Užeik, atsisiųsk ir žaisk! Žaidėjų gretos didėja, pakviesk ir draugus!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Dievas yra. Tik jis kaip ir visi valdžios vyrai, Kubilius, nesugeba visko sutvarkyt tinkamai ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
mane šokiravo tiesą sakant..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Dievo nėra. Kodėl miršta nekalti žmonės, kodėl vaikai miršta, dar net nespėję pasidžiaugt gyvenimu, o kodėl kažkokie atsilupeliai gimsta gražūs, turtingi, bet viską švaisto veltui... ? pagal ką dievas renkas, jei jau yra? NĖRA JO,vot tep.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d. Atsakyti   
Įtikinai

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų