Smulkmenos - Tikėjimo apakinti jų nepastebi

2012.02.17 patalpino Anonimas
  • 61
27
religija,adomas,ieva,bamba
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: religija, adomas, ieva, bamba


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4227 d. Atsakyti   
As dievu netikiu, bet ir tikinciu nesmerkiu. Jeigu del kazkokio isivaizduojamo dievo jiems gyvent lengviau tai tegu. Man juk netrukdo :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4248 d. Atsakyti   
As tikiu i Dieva, bet nieko nesu apakintas. Biblija ir visa kita su tikejimu susijusia informacija, reikia vertint ne pavirsutiniskai, o zvelgiant giliau. Jeigu i viska ziuretume darzelinuko zvilgsniu, viskas bus labai keista, visais gyvenimo atvejais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4314 d. Atsakyti   
#22 Berods po kol kas nera zinoma ar Dievas egzistuoja, ar ne
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4383 d. Atsakyti   
#19 nusišneki, išminčiau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4402 d. Atsakyti   
siaip ta paveiksla nupiese dailininkas o ne dievas ir nupiese taip kaip isivaizdavo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4437 d. Atsakyti   
dievo nėra;/, bet kaip kažkur girdėjau nereikia smerkti tikinčių, nes kažkaip tai jiem padeda tikėjimas gyventi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4439 d. Atsakyti   
#19 eik daryti namų darbus ir gana demotyvacijoj sėdėt. Nors, tiesą sakant, turbūt pirmokams nedaug užduoda?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4440 d. Atsakyti   
#17 nesakau, kad butent visi humanitarai ar menininkai yra tik tokie. Sakau, kad turbut didzioju TIKINCIUJU dalis nera susidure su tiksliuoju mokslu + yra labai naivus.
kaiptik mane zavi, menininku savotiskas zvilgsnis i pasauli, dazniausiai jie sugeba isliktilaimingi gyvenime, net kai aplink tiek daug sh, kas yra visiskai priesinga su tais, kurie savo galva perkrauna skaiciais (prie pastaruju ir as priklausau). Tad nepagalvok, kad butent apie visus mano nuomone tokia. Gerbiu uz tai, kad piesi :) peace.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4441 d. Atsakyti   
Paprastas klausimelis tikintiems:
Sakote kad dievas egzistuoja, visur teigiama, kad jis yra visagalis, jei tai tiesa ar jis gali sukurti toki akmeni kurio pats nesugebetu pakelt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4441 d. Atsakyti   
#1 Niekas tada dar negimė, kad juos nutapytu. Šita paveiksla tape kažkas po keliasdešimt tūkst. metų iš galvos (ir durnius apie bambą negalvojo)
P.s. aš vistiek ateistas, neįrodinėkit kad Dievo nera, aš ir taip žinau.. tik ginu tikinčiuosius, tai jų pasirinkimas tikėt ir aš juos toleruoju
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4442 d. Atsakyti   
#16 durnas tu is kur darai prielaida kad menininkai ir humanitariniu mokslo saku specialistai butent tokie?Pats piesiu eskizus ir visu pirma nuo pat vaikystes man atrode jog dievu nera o pats ateistas ir px man.Ir isvis pagal bibllija tai adomo ir ievos vaikai supisti kraujomaisininkai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4442 d. Atsakyti   
Manau, uztenka pabaigt vidurine, islaikyt fizikos egzamina ir dar truputi pasidometi, kad suprastum, jog visos iliuzijos apie dieva, tai didele nesamone ir viskas yra kurkas sudetingiau, nei kazkoks dievas, mokantis ahujienai suprogramuot visa pasauli. Turbut tikintys yra menininkai, ar humanitarai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4442 d. Atsakyti   
akivaizdu, kad tie kas turi nematomu draugu, turi kazkokiu psichiniu sutrikimu. Tie, kurie ju neturi, yra paprasciausiai naivus zmones, arba per mazai issilavine. Apie kokius dar dievus gali eit kalba? Nezinojo, kas sukelia zaiba, tai to pirezastis buvo dievas, nezinojo is kur vejas atsiranda, tai tikejo i vejo dievus, kai tai tapo moksliskai paaiskinama, atsirado kitu dievu. Realigija skirta beviltiskiems zmonems, kurie per skysti daryti gyvenime sprendimus ir prisiimti uz juos atsakomybe, anot ju, viskas dievo valioje. tad, manau, kad neverta kurt tokiu veju, nes kas aklas, didziausiu klaidu nematys ir biblijoje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4442 d. Atsakyti   
O jegu adomui ir ievai gime 2 sunus tai kaip atsirado kiti zmones???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4442 d. Atsakyti   
tarp smulkmenu dar galima butu pamineti ta Adomo pimpuka
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4442 d. Atsakyti   
Nes kažkoks dailinkas renesanso epochoj nupaišė su bambom? Oh yeah, geležinis argumentas paneigti religiją.

Autoriau, manau, kad esi protingas bičas, ir tikrai rasi geresnių argumentų, nei šita demagogija.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4442 d. Atsakyti   
#3 cia tipo man paaiskinai kodel jie bamba turi? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
Bet tai kai durni zmones.... Nu dawai dar pasigincijam ar pakemonai tikri
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
#6 palaikau tave. Tikrai, kad nereikia visko pažodžiui suprasti, o čia dundukai visokie "a va, Ieva ir Adomas su bamba", "a va, Dievo nėra", "a va, koks nors faktas iš biblijos neatitinka tikrovės"... ir t.t. Tai juk labai vaikiška, tik pradinukas, kuris nieko dar nesimokė gali taip vaikiškai mąstyti. Juk krikščionybė neteigia, kad Dievas spragtelėjo pirštais ir atsirado diena, naktis, žemė, gyvūnai, žmonės. Krikščionybė tik atkreipia dėmesį, kad visi esam Dievo kūriniai, ir kad be Dievo įsikišimo ir tos pačios evoliucijos nebūtų (kurios, beje, biblija ir neneigia)...

#7 galiu pasakyti, kad tu irgi vaikiškai mąstai. Beždžionės tik turi geriau išlavintas smegenis, kurios suteikia geresnę galimybę susidaryti sąlyginiams refleksams: išmokau paspauti mygtuką, nes po to iškrenta bananas, išmokau kažkokį gestą padaryti rankomis (čia apie tas, kurios gestų kalbos išmoksta), ir šeimininkas davė bananą, išmokau padaryti kitokį gestą, kai kur nors skauda ar blogai, ir šeimininkas (šeimininkas laikomas bandos vadu) apsaugo nuo pavojaus. Ir pan.
Ir proto dovaną gavo visi - ir tikintys, ir netikintys. Juk Dievas davė mums laisvę (taigi, mąstyti ir protauti), kad galėtume patys rinktis kaip gyventi. Tik kad pastaruoju metu ima viršų tie, kurie gyvena blogai. Gal ir reiktų kad pasaulis apsivalytų...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
grafauskas prieš 4443 d. Atsakyti   
#6 "prota ir sugebejima kurti" - velnias... tai beždžionės irgi turi dieviskaja dovana... fuck!
Ir kartu fuck! religingieji negavo proto dovanos, ja gavo tik nereligingieji. fuck! kaip prasove. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
bet tai kaip primityviai jus viska suprantat, grynai pazodziui.

pagal Dievo atvaizda cia ta prasme, kad zmones vieninteliai is gamtos turi Dievo savybe - prota ir sugebejima kurti. Dievas fizinio, materialaus atvaizdo neturi, jis yra dvasia, visur esanti energija.

adomo ir ievos istorija yra gili metafora apie primityvius gamtoje (edeno sode) gyvenusius zmones, kurie savo proto, tos pacios dieviskos savybes deka, gavo sugebejima pazinti blogi (gyvunai jo neturi), ir... netgi pasirinkti blogi, deja. pasidomekit placiau, apie kurdami tokias primityvias, vaikiskas demo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
Sako, kad dievas žmogų sukūrė pagal savo atvaizdą, taigi jei dievas yra su bamba tai tokį ir žmogų sukūrė, nekreipiant dėmesio į tai gimdė juos kas ar ne. Visa kita palieku jums spręsti :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
+ cia geras...
barbar nuotrauka
barbar prieš 4666 d. Atsakyti   
#1 Adomas ir Ieva. Jų niekas kaip ir negimdė, tai iš kur bamba.
Arba Dievas vis dėlto juos pagimdė. Kraujomaiša, dėl to mes visi kažkokie nekokie
PaulPasha nuotrauka
PaulPasha prieš 4666 d. Atsakyti   
GOD FAIL
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4666 d. Atsakyti   
nu, tikintieji, paaiskinkit sita fakta kur apibrauktas :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų