Žinai, drauguži - kadaise mokytoja man nuolat kartojo, kad esu gabus, bet tingiu

2010.03.28 patalpino mama
  • 462
59
gabumas,gabus, tinginiai,tinginys,tingus,prisiminimai -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
#57 cool story, bro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4858 d. Atsakyti   
#57 tau gerai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
Po pagrindinės mokyklos išėjau į "profkę", nes žinant dabartinę padėtį su darbu ir tai kiek kainuoja mokslas universitete, neturėjau jokio noro sėdėti dar 2 metus, tada dar kažkur toliau mokytis. Galiu pasakyti, nors profesinėse mokyklose mokoma nepilnu kursu, nes turi užtekti valandų profesijos dalykui, bet, tiesą pasakius, mokytojai spaudžia daugiau negu mano praeitoj pagrindinėj mokykloj. Faktas tame, kad jeigu asilas buvai mokykloj nieko nesimokiai ir t.t. tai liksi asilu ir profkėi. Kita vertus yra labai gerai, kad yra tokia įstaiga, kuri po 10 surenka visus tokius, ir suteikia jiems, bent kokias, juodadarbių specialybes. Asmeniškai aš, pabaigęs profesinę mokyklą tikrai nesiruošiu sustot. Mano specialybė auto elektrikas, tai juokingai lengvas darbas už neįtikėtinus pinigus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4984 d. Atsakyti   
visiem taip sako
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4985 d. Atsakyti   
Gera 5*,daugiau tokiu.
ewe1994 nuotrauka
ewe1994 prieš 4988 d. Atsakyti   
Gera demo.
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4989 d. Atsakyti   
Ką pasėsi, tą ir valgysi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5013 d. Atsakyti   
Man ir taip sako, reik susimastyt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5016 d. Atsakyti   
#51 Na taip tokiem "kietuoliam" kurie dėjo ant protingų žmonių patarimų dažniausiai nutinka taip kaip šitoj nuotraukoj.Sėkmės degraduojant toliau;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5016 d. Atsakyti   
#49 MAn ir, as net nesistengiu xD
Nuotraukos nėra
kamile prieš 5018 d. Atsakyti   
Išverčiau demotyvaciją į anglų kalbą:
You Know My Friend - My teacher at school used to tell me that I'm gifted but laz
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5018 d. Atsakyti   
man dabar ji tai sako... :D
Nuotraukos nėra
876 prieš 5021 d. Atsakyti   
va cia tai demo +++
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5024 d. Atsakyti   
QQQ MLDC! teisybe :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d. Atsakyti   
as tai manau kad reikia moketi bendrauti, tureti uzsispirima ir nebijoti jeskonti darbo ar pan kalbeti teirautis toje istaigoje, o ne baigimas svarbiausia jei nieko nejaskosi nesidomesi tai ir "nieko neturesi .kad turi diploma ar pan tai dar nereiskia kad viskas tau duris visur atvertos, o taip tai patariu savo galva galvoti kartais tiem gimnazistams kad ir geri pazimei is proto tinka eiti tik i profke nei tam kitam profkiniui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5033 d. Atsakyti   
Ir man taip sako.. Ohh gash..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5035 d. Atsakyti   
Shit.. kazkaip nejaukiai pasijauciau, ir man taip sako...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5040 d. Atsakyti   
Isgasdino
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
Aš čiuju po kokių gerų 50 metų kartu su jais sėdėsiu... Tikiuosi palauks manęs:))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
Man dabar ta pati sako..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5052 d. Atsakyti   
#33 tu Katik pasakei: O JUS VAIKAI TAIP DARYKIT KAIP JURGELIS DARO. PAts dabar ne ta pati padarei ? tu pagalvok pries rasydamas beje magistro laipsnis - zmogaus nepadaro robotu
Nuotraukos nėra
elvyc prieš 5080 d. Atsakyti   
#33
Iskart matosi kad d*r*a(s). BAIK WERKT!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5094 d. Atsakyti   
QQQ moladec!
Nuotraukos nėra
Liudas prieš 5096 d. Atsakyti   
bukit savimi, domekites kaskuo, skaitykit skygas, bendraukit su draugais ir iki to tikrai nenusirisit kad ir kaip sunkiai jum sekesi mokykloje :)
chzarija nuotrauka
chzarija prieš 5097 d. Atsakyti   
taip
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5112 d. Atsakyti   
Pati geriausia puslapio nuotrauka su auksiniai zodziais, verta susimastysi. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5113 d. Atsakyti   
jei kas nežino, profkėse irgi dirba mokytojai, kurie yra yra baigę tokius pačius mokslus, kaip ir vidurinių, ar gimnazijų mokytojai. o jei eini į profkę, čia jau tavo reikalas, ar mokais ten ar ne. Vpš ir pačiuose gimnazijuose atsiranda tų jūsų tariamo "profkinio" lygio žmonių, tai nynada.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5116 d. Atsakyti   
Lietuvių pagrindinė problema yra ta, jog kiekvienas įsivaizduoja esąs Jurgis, kuris dainuoja: „O jūs vaikai taip darykit, kaip Jurgelis daro“. Kiekvienas žmogus yra skirtingas: kiekvieno mūsų svajonės skirtingos, sugebėjimai, mus supanti aplinka ir t.t.... Tai kokio velnio klijuojat žmonėms etiketes - 'profkinis', kas Jūs tokie, kad leidžiat sau taip? Jei žmogus negali susimokėti už mokslą, jis nestoja į universitetą, tai ką, gal jam žudytis, nes profesinėje mokykloje jis taps ne žmogumi, o 'profkiniu'? Aš mokausi profesinėje mokykloje ir ją baigęs patrauksiu kitais keliais, o ne kaip visi kiti studijos, magistras ir stačią galvą darbo ieškotis. Aš net nenoriu mieste gyventi, mane jis sekina. Man patinka puoselėtai auginti vaisius, kuriuos kas kartą Jūs valgydami sakot: "Koks skanus obuolys". Nežinau ar supratot mane, aukštąjį išsilavinimą turintys žmones, kartais giliau į save įsigilinkite, nes mano akimis Jūs kaip robotai (nevisi): užverbuoti multimedijos ir paskendę globalizacijos procese... Pasakykite kada paskutinį kartą džiaugėtės vandeniu, vėju, saule? Ir dar, ar mirę su savimi visą turtą pasiimsite į grabą? Supraskite, kad žmogus turtingas yra tik tada, kai žino ir daro ką nori, veikia ar neveikia išvis nieko... Bet ką aš čia... 'Profkinis'...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5123 d. Atsakyti   
nu gal pasitaiko kad profkinis uzdirba daug (4k-8k) bet cia manau retesni sekmes atvejai (pazintys, protas, gudrumas, apsukrumas, teveliai arba dar kas nors). nezinau del to gincytis nenoriu... bet varyt mokytis i aukstasias mokyklas reiketu ne del to, kad gausi geriau apmokama darba (kuom as asmeniskai pats abejoju, bet kiti tiki)(o is tikro tai yra daug skirtingu atveju, vienam pasiseka, kitam ne...), o del to kad mokytumeis tai kas tau patinka. dabar visi nori daug uzdirbti... manau jeigu gali pragyventi daugmaz vidutiniskai (turi kur gyvent, uz ka pavalgyt, dar masina gali islaikyti ir pan), tai pinigai tikrai neturetu buti pirminis dalykas... jeigu neturi uz ka gyvent tai kitas reikalas... ir kai kuriu specialybiu univere nera pvz kulinarija ir pan... bent jau as negirdejau. bet jeigu tai patinka (ta spec. kurios univere nera) nu tai ir tegu eina i ta profke ir bus daug pranasesnis (gal ir ne finansais, bet dvasia :D) uz ta kuris univere studijuoja kokia vadyba ar pan ne del to kad patinka o del to kad galima gerai isidarbint (nezinau ar su vadyba galima gerai isidarbint bet ne tame esme)... nes koks tada point'as is vis ka nors daryt jeigu tau svarbiau daug pinigu uzdirbti negu daryti tai kas tau patinka... Labai retai i klausima "kodel studijuosi ta ir ta specialybe?" abiturientai atsako "del to kad man patinka labiausiai" arba "tai yra kazkas ka as moku geriausiai (tada dazniausiai ir patinka)"...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5132 d. Atsakyti   
Idomia diskusija sis paveikslelis uzvede. :]
Mano aplinkoje 'profke' tikrai nekoki ivaizdi susidarius, tiek pats maciau tiek is kitu girdejau. Ten mokytis daugiau nei lengva. O ir 'chebra' savo ivaizdi turi (intelektualais nepavadinsi) kaip kas ir minejo. Na bet manau skirtingo lygio tos profkes Lietuvoje, vienur sipresnes kitur silpnos... Speju del to ir gincai, bei visiskai skirtingos nuomones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5132 d. Atsakyti   
ne ne, negauna joks elektikas daugiau nei 1000lt/men o ka jau kalbet apie energetikus, tie isvis veltui dirba. pasidomekit kiek gauna elektrikai/energetikai dirbdami prie laivu tada snekekit gerai? parodikit man nors viena gera elektrika kuris butu debilaa, atsilikelis?
"protingi profkese nesimoko :) gal gudrus ar apsukrus, o protingi eina studijuoti i aukstesnio lavinimo istaigas, kad veliau galetu dirbdami naudotis savo protu." ne, profkei nereikai mokytis ir proto nereikia viska ismoksti iskart istojes i profke. o kad po profkes galima toliau mokintis uzmirsot? siaip i univera varo visi tie "geek" ir dabar gali isiliet kurie mokos profkei, gauna daugiau lt uz juos bet to nenori pripazint :) ir mano baveik visi pazystami eina i gimnazija bet kodel kalbedamas su jais nejauciu skirtumo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5133 d. Atsakyti   
Neatrodo kad kai kurie, baige universitetus, ten igijo proto.. jei zemina kitus. Beje, universitetuose yra tikrai ne visos specialybės, apie kurias zmones svajoja. Mano drauge baigia universitete viena specialybe, bet ne tam, kad ja dirbtu, o tam kad idomu(ir, žinoma, aukstojo mokslo diplomas nepamaisys). O dirbti nori toki darba, kuriam net profesines mokyklos neruosia. Tiesiog noriu pasakyti, kad ne visi nori buti verslininkais, vadovais ir pan.. Ir ne visi renkasi specialybe del pinigu.. Kam dabar gincytis ir irodineti, kad "as darau gerai, o kiti blogai". Kiekvienas daro kas jam geriausia. Ir nereikia sakyti, kad i profkes eina tie, kurie nesugeba mokytis, ar tie, kurie eina i universitetus, netures darbo.. Nespreskit apie kitus pagal save.. Kiekvienas turi kitoki poziuri, kitokia patirti, mates kitokiu dalyku. Atsiprasau, jei ka izeidziau. Peace:-/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5133 d. Atsakyti   
#27 pats tu durniau patiletum jei nezinai dabar prijama i darba tik su patirtim zmones o tu su savo tom svajonem tai ir liksi svajot nieks jaunu piemenu is univero iskeistu neskirs kokia gera darba... max pradziai vadybininkas busi
Alchemikas nuotrauka
Alchemikas prieš 5133 d. Atsakyti   
#8 ir #9 jus durni ? elektrike tu gausi max 1000lt/men jei isvis darba rasi o is univero isejes tu gali dirbt apie tai ka svajojai :) durni vapse zmones db daros..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5134 d. Atsakyti   
tai cia vien tik dvylikameciai ir terasinejat? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5134 d. Atsakyti   
#24 100proc pritariu.Dauguma (beveik visi) i profkes eina tik del to kad nepanesa gimnaziju lygio. Beto siulau jau baigti diskusija, nes cia vis daugiau atsiranda teigianciu kad santechnikai lietuvoje krizes metu uzdirba 8000, kiti profkiniai per menesi irgi po 4-8 k jima i rankas. Dar kitas 100 profkiniu pazysta ir visi intelektualai. Mane net juokas ima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5134 d. Atsakyti   
protingi profkese nesimoko :) gal gudrus ar apsukrus, o protingi eina studijuoti i aukstesnio lavinimo istaigas, kad veliau galetu dirbdami naudotis savo protu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5134 d. Atsakyti   
#21 Nesupratau , nuo kada profke Siejama su tais gyvenanciais sia minute ir siuncianciais visus na.. Cia tuscios asmenybes ir ju yra visose kulturuose kiekvienoi valstybei. As pazystu daugiau nei simta zmoniu kurie baige profke , ir yra intelektualus protingi zmones. Kazka jus cia painiojat profke su zmogaus asmenybe ir tustybe :)
Heretic nuotrauka
Heretic prieš 5134 d. Atsakyti   
Jo, sutinku su :(. Mano klasiokai kurie ketina eiti po desimtos klases i profke kazkokie protiskai atsilike :/ . Jau geriau 5 kart maziau uz juos uzdirbciau nei buciau debilu ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5135 d. Atsakyti   
Chebra, juk ne viskas pinigais matuojama. Svarbu gi koks esi zmogus ir kaip elgiesi su tais pinigais. Tikiu, kad universitetu absolventai bent jau zmones gerensi turetu but, nes pagal mane profkej ismoko amato, bet proto neikrecia. Matau as tokiu ereliu, gyvenanciu sia minute, visus siunciancia na.. Dazniausiai griovy ar kokiam miske savo kelia baigia..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5135 d. Atsakyti   
#17 Tai zinoma, Lietuvoje profkiniai po 4k-8k uzdirba, nu na, net nebuciau pagalvoje
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5135 d. Atsakyti   
#4 As ne apie profke kalbu, as apie tai kad jis giriasi to kad jam mokytojai kadtoja apie tinginyste
Heretic nuotrauka
Heretic prieš 5135 d. Atsakyti   
www.youtube.com/watch?v=EuO1KsuDgiQ sita daina turi atsakyti jums i visus klausimus :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5136 d. Atsakyti   
Nereikia čia lia lia.. Pats mačiau realią situaciją kaip profkinis apžaidė univernį berniuką. Abu buvo klasiokai mokykloi ir po to vienas po 10 klasių išėjo į profkę , kitas pabaigė 12 klasių ir univerą baigė. Tas kuris išėjo į profkę darosi ~4000-8000lt per mėnesį ir lafa , o kita snegauna jokio darbo , nes reikia "2 metų patirties" , o iš kur ją gausi , kai visiems px :) Vat jum Lietuva čia yra , jeigu seime ne profkiniai sėdėtų , tai ir tos krizės nebūtų ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5136 d. Atsakyti   
Vergai ir proto infantilai... Komentarai uz demotyvacija 100 kartu smagesni :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5136 d. Atsakyti   
Net Siusrpas nukrete

Ps. Taisytojams, neturiu lietuvisku radziu xD
Kord nuotrauka
Kord prieš 5136 d. Atsakyti   
Kiekvienas renkasi savo kelia pagal sugebejimus, norus bei lukescius ;] reikia gi ir tu paciu elektriku,duobkasiu. Ne visiems duota vienoda valia mokytis. Asmeniskai studijuoju universitete,bet esu visiskai tolerantiskas ir zemesnio lygio ugdymo istaigoms :)
svajus nuotrauka
svajus prieš 5136 d. Atsakyti   
Seip jei geroi profkei mokais ir protingas esi tai gali gera ateiti tureti.
Nuotraukos nėra
varnius prieš 5136 d. Atsakyti   
#8 ir #9
nusisnekejot totaliai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5136 d. Atsakyti   
Aha, elektrikas gauna 5000 krizes metu. Ką dar sugalvosi? :D
Rodyti daugiau komentarų (50-59)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų