Yra moterų, kurios 20-ies atrodo kaip 40-metės - Ir yra Jennifer Aniston, kuri 46-erių atrodo kaip dvidešimtmetė

2015.06.05 patalpino Agnushka
  • 16
8
seksuali, mergina,jennifer, aniston
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3239 d. Atsakyti   
#6 Na nesusireikšmink. Turiu kuo save realizuoti ir realizuoju. Matau ne tik biologinę žmogaus pusę, bet ne kaip kai kurie jos neignoruoju. Jei tu nesi radikalus krikščionis, dar galima būtų su tavimi diskutuoti.

Visų pirma žmogus yra biologinė būtybė, kad ir kaip tu norėtum jam reikia valgyti, šikti, kvėpuoti gerti ir tt. tai yra būtinos išgyvenimo sąlygos (daugintis taip pat). Tai yra įtakojama instinktų ir tai visiškai normalu. Kažkaip niekad neteko matyti žmogaus, kuris sakytų kad nenormalu yra kvėpuoti.

Kitas dalykas yra "savęs realizavimas" dvasinis gyvenimas ar kaip kiti pasakytų. Bet jis ir neprieštarauja mano pasakytai nuomonei ir manęs vien dėl to "gyvūnėliu" nedaro. Juk darant meną ar "jį vartojant" vis tiek reikia būti pavalgiusiam ir kvėpuojančiam. Dvasiniai dalykai yra kultūriniai dariniai ir jie tam tikrais aspektais taip pat sprendžia biologinius poreikius. Bet tai jau yra ne būtini poreikiai.

Aišku turėti vaikų ar neturėti yra sudėtingas klausimas. Vienas dalykas, kai jų nebūna dėl svarbių priežasčių (nėra su kuo, ta prasme tinkamo-os, ligos ir tt). Kai yra savanoriškas pasirinkimas kažkas yra negerai: gal su endokrinine sistema gal su galva. Aišku galima sakyti, kad būna grynas išskaičiavimas ir tt, bet čia manau vėl psichologo darbo objektas.

Ką aš noriu pasakyti, kad reikia realiai žiūrėti į pasaulį, o neskraidyti padebesiais. Atseit mes pukuotos būtybės bezdančios vanilės kvapu.

Apie homoseksualus nekalbėsiu tai dar kita tema, į kurią nesigilinu ir nesigilinsiu, bet kaip iš bet kurios pusės nesuktum tai vistiek nenormalu. Aš nesakau kad juos dėl to reikėtų diskriminuoti, bet nematau ir pateisinimo jų elgesiui.

Tai tiek apie meną ir pederastus.

#7 Apie psichikos ligonius aš nekalbu, jie dar didesnis nuokrypis apie tai nekalbėkime. Ir visai nesmerkiu gejų ir bevaikių žmonių, jų pasiekimų ar nuveiktų darbų. Viskas yra gerai tik nereikia sakyti, kad tai normalu. tai nėra normalu.

Savęs realizavimas yra slidus terminas apie jį tikrai nėra ko diskutuoti. Manau tai taip pat dėl kažkokių priežasčių blogai sudėlioti prioritetai, kas irgi yra žmogaus savanoriškas apsisprendimas. Kaip pavyzdį paimčiau celibatą. Va visi kunigai vos ne šventieji, bet jei kastracija būtų būtina sąlyga tapti kunigu, tai jų būtų visai mažai. :D

Savęs realizavimui vaikai visiškai netrukdo, čia tik atsikalbinėjimas.

Be to Kas mano žodžiuose įžvelgia priešiškumą tikrai taip nėra. Aš tiesiog pasakau faktus nieko prieš nieką neturiu. nenoriu varžyti laisvos valios. ir tikrai nesibijau dėl žmonijos. Kur kas labiau bijausi dėl pasaulio kuriame reikės gyventi mano vaikams. Dėl to dabar pasidaviau smarkiai į ekologiją ir protingą resursų naudojimą. Gyvenime mane veda faktai ir instinktai. Ir Jums siūlyčiau nepulti prasivardžiuoti nežinant nieko. Tikrai kad peace!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3240 d. Atsakyti   
Kas kaip nori,tas taip tegul gyvena(niekam nekenkdamas,aišku).Jau tikrai ne visi pasaulio gyvūnai tarpusavyje pasidaugina.Kas iš to,kad pagimdys vaiką(nes taip"reikia")ir juo nesirūpins arba jį keiks.Gal biškį pagelbėkim motinai žemelei ir pristabdykim jau ir taip ją dusinančią milžinišką keliamilijardinę populiaciją?Abortų ir visokių kitų žmogžudysčių tikrai nesiūlau,nes tai nehumaniška,bet bent jau nesidarykim vaikų"nes mama taip liepė",darykimes,jei visais 20 rankų ir kojų pirštų to norim.Žmogaus gyvenimas jau seniai nebesusidaro tik iš dauginimosi,jis turi dar milijonus variantų save tinkamai realizuoti ir būti naudingu,o vaikų neturėjimas tikrai nėra priežastis tapti kokiu psichikos ligoniu,tokiu galima būt net ir jų turint.Tiesa pasakius,man atrodo,kad tikroji bevaikių ir minėtų netracinių -seksualų kritikavimo priežastis-žmonijos išnykimo baimė.Atsipūskit,žmonės,liks ant pasaulio ir tų potencialių gimdytojų,ir heteroseksualų,niekur jie nedings.Ar šiaip ar taip vis tiek kada nors išnyksim,bet,esu tikra,dar labai labai negreit.Peace,bros!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3241 d. Atsakyti   
#3 Gaila taves gyvuneli. Sunkus tas gyvenimas gyvenant su sikna vietoj galvos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3241 d. Atsakyti   
Kad baisi ji kaip pasaulis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3241 d. Atsakyti   
ne siaip sau tavo nick apuokas #3
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3241 d. Atsakyti   
#2 na normalaus čia tiek kiek ir pas piderus santykiuose. Biologine prasme mes esam biorobotai užprogramuoti daugintis, psichika seka tam iš paskos. Jei žmogus nenori vaikų, tai tikrai yra nenormalu. Arba su galva, arba su kūnu kažkas negerai. Kitas dalykas jei ji nesutiko tosu kuriuo norėtų vaikų arba tiesiog yra nevaisinga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3241 d. Atsakyti   
#1 Kas tau darbo? Jei nenori ir nereikia. Ir nieko cia nenormalaus. Baisiau kai prisigimdo tokie asmenys kuriems tevais but tiesiog negalima leist.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3241 d. Atsakyti   
tik gaila ,kad ji vaiku nenori visai,biski trenkta boba

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų