Vyras turi kovoti, nes moterys renkasi stiprius, - drąsius, o ne tuos, kur dėl menkiausio pykčio nuleidžia rankas ir išeina.

2012.11.14 patalpino Queenscene
  • 52
6
vyras,emociskai,pykciai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: vyras, emociskai, pykciai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4173 d. Atsakyti   
kas blet turi cia sikna vyrui laizyt jei nezinai tokios meiles kaip abu santykysiuose ir gyvenime gali buti lygus moterys ir vyrai blee ir turi vienas ir kitas turi pastangu idet ko tu cia is vis verkt pradejai jau matosi kas per padaras cia raso..
Nuotraukos nėra
mantimoto prieš 4174 d. Atsakyti   
#4 bb grauzk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4174 d. Atsakyti   
#3 tai gal nori tu vyra guost ir islaikyt?jei vyras stiprus,tai nereiskia,kad moteris skysta.o kiba lietuves negrazios?jau gyvenime nekenciau ir nekesiu skystalo neatsakingo zliumbiko,kuris guli issidrebes,islepes visas,o tu jam gamink,kuopk,ir pute duok,jau nekenciu subinlaiziu mergu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4174 d. Atsakyti   
jei nori moteris but verta visos sitos demotyvacijos tai turetu but belekaip grazi linksma protinga ir mylinti prisisvajoja kad vyrai turi jas pakabint tokias verksnias ir pyldyt ju norus apgailetinos jus man moterys blee..
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4174 d. Atsakyti   
butu del ko kovot tai ir kovotu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4174 d. Atsakyti   
Vyras turi buti stiprus, drasus, etc., o moteris jam uz visas jo pastangas atsilygina kuom? Supyksta ant jo? Kam jus tokios ir reikalingos...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų