Visi trokštam valdžios, - Tik ne visi ją gavę mokam valdyti.

2010.09.20 patalpino Tock
  • 61
24
kubilius,nemoka,valdyti,seimo,politika
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4051 d. Atsakyti   
mldc kubilius buvo :) reik dar karta ji isrinkt,o butkevicius pridirbs kazka mum
Nuotraukos nėra
rabotega prieš 4806 d. Atsakyti   
#22 tu man atsakyk, kuris sluoksnis dar kalba apie valdzia ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4806 d. Atsakyti   
O paziureciau kaip tie, kurie kritikuoja politiku darba, valdytu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d. Atsakyti   
Kuo Lietuva skires nuo kitu saliu ? Kitu saliu Kuilius neisdulkino !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4958 d. Atsakyti   
GERBIAMAS AUTORIAU, TU VISISKAS DEBILAS :]
Dauguma ES saliu, kurios istikus krizei, nevykde mokesciu didinimo politikos, patyre zymiai skaudesni nuosmuki negu mes.
Beto, musu isiskolinimas nevirsija 30%, tuo tarpu visos didziosios salys turi valstybes skola minimum 70% nuo bvp. Gal laikas subrest? Kubilius apskritai kaip koks atpirkimo avinelis. tvarko visa sh, kuri pridare tie, kuriuos jus patys isrinkote, o visi aplinkui rekia.
Maladec, Lietuva
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
OoS +1
OoS nuotrauka
OoS prieš 4959 d. Atsakyti   
#17 Akcizai yra įsipareigojimas ES, mažint mokesčių nelabai įmanoma, nes nėra jokio rezervo, kurį naudot galėtų valstybė, milijonierius ir bomžas nemoka tokių pačių mokesčių, nes mokesčiai eina kaip procentinė atlyginimo dalis, ir iš viso nemanau, kad reikia iš žmogaus daugiau atimt, jeigu jis savo prakaitu ar protu daugiau uždirbt sugeba, Apie namų renovaciją iš viso kažkokį wtf skėlei, nesupratau, prie ko ten kubilius iš viso, dyzelino akcizą jau sumažino, kad būtų paskatinta ekonomika, nes, kaip žinia, visi vežėjai dirba su dyzelinu, ne su benzinu, valstybininkai negauna po 50k, atsiranda tik vienas kitas toks pizdukas, bet vėl čia jau nei kubilius, nei vyriausybė niekuo dėti, neteko girdėt, kad dabartinė valdžia lotų ant rusų ir reikalautų žalą atlygint, o grybauskaitė iš viso draugiškus santykius su visais bando palaikyt. Uždaryt AE yra privaloma pagal stojimo į ES sutartį, o jei manai, kad normalios valstybės neklauso kažkokių tai nurodymų, tai manyk iš naujo, nes egzistuoja toks dalykas kaip politika, tarptautiniai įsipareigojimai, finansinės sankcijos ir t.t.
btw, kad ant jo loji protingesnis neatrodai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
Keliam mokescius? Kontrabanda ftw! Butu mazesni, visi daugiau pirktu ir atsigavimas butu, bet ne..kazkam tai naudinga matomai. Kur progresyviniai mokesciai? Nors kam jie? Tegu bomzas ta pati moka ka ir milijonierius! Namu renovacija kai uz 20k nudazo balkona ir is to 0 naudos? Kaip puiku! Kur benzo akcizo mazinimas? Kam jo reik kai "greit" turesim elektromobilius! Tvarka su valstybininku atlyginimais? Taigi tas 50k i men nedaug cia, neproblema. Reikia duju? Normaliai sutariant su rusija gautumem pigiai ir nebutu problemu. Bet kam tai rupi! Toliau lokim ir vaidinkim izeistus del pries 100m padarytu skriaudu ir pirkim dujas brangiausiai europoj! Reik elektros? Uzdarykim viena galingiausiu europoj ae ir vaidinkim kad statysim nauja ir pirkim 3x brangiau is kitur(nusisikt ko ta es reikalauja, normalios valstybes subines nelaizo ir daro kaip jiem geriau yra, neuzdarineja veikianciu ae.)
Ir t.t.t.t.t.
ir cia viskas paprasto zmogelio akimis..gerai nusimanantis cia toki sarasa rasytu 10 psl. Aisku ne vien del situ dalyku jis kaltas bet prisidejo zymiai.
btw, kad ji ginat protingesni neatrodot

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
Malonu, jog Lietuvoje domisi politika ir supranta, kad Kubilius yra pavyzdys Europai. Man įdomu kai jūs sakot: "ką jis šneka" nu ir ką ? Paklausot kitų žmonių nuomonės ir bliaunat toliau, jūs pasidomėkit ką jis ir kaip padarė. Daugelis institucijų vagia pinigus jis niekuo dėtas juk svarbiausius dokumentus patvirtina pats seimas, tad bile jums parėkt.. Pasidomėkit tada sakykit savo nuomones, nors esu įsitikines, kad čia rašančius savo nuomonę yra nepilnamečiai arba nebalsavę piliečiai, tad geriau nešnekėkit visai, jei paskaitot tik komentarą "delfije" kubilius toks ir anoks... Suprast kiekvienam pagal išprusimą. Jei kalta kokia institucija tai Kubilius kaltas :D nu atsiprašau :)
stexas nuotrauka
stexas prieš 4959 d. Atsakyti   
Aš ne A. Kubiliaus fanas, bet realiai didžioji dauguma, kurie ant jo stumia ir norėtų jį pakeisti nesugebėtų, o kas sugebėtų paprasčiausiai nenori :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
idomu kaip jus pavaldytumet, prisiskolintumet lengva ranka o srebt paliktumet sekanciom kartom, avinai, kaip visi reke kad ekonomika perkaitus ir tas burbulas sprogs tai ramiai sedejot issisiepe :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
mes gi ES. ka liepia, ta ir darom. nemanau, kad kazkas kitas butu ko geresnio pasiekes...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
11# sugadinai viska
OoS nuotrauka
OoS prieš 4959 d. Atsakyti   
Įtartinai daug protingų komentarų. Sveikinu!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
Manau, kiekvienas tokiais laikais i valdzia atejas butu taip pat sudirbtas, kaip ir jis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
jai ne bubilius senai lt butu bankrutavus ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4959 d. Atsakyti   
na kad kubilius socdemu atpirkimo asilu tapo tai sutinku, bet jo snekos kaip "krizes nera" tai pizdec.
Nuotraukos nėra
Albert_Wesker prieš 4959 d. Atsakyti   
Tas kubilius tai eina nx...,jaučiu galėtų tai tai nudėtu vietoje kas nors:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
Jis moka valdyt, tik tiek, kad savo naudai. O ant lietuvos pilieciu jam yra totaliai poxuj, kaip ir daugumai seimo nariu...
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
atsiranda kubiliaus myletoju vis del to. jis tokias nesamones sneka mums, kad kartais atrodo, kad jis tiki tuom ka jis sako yra tiesa nors is tikro atvirksciai viskas
Nuotraukos nėra
skirmys prieš 4960 d. Atsakyti   
#2 gal tiesiog pamirsai lietuviu igimta savybe kalbeti apie tai, ko patys neismano. Lengva sakyti "Kubilius zasinas, nuo jo tik kenciam", taciau is visu taip sakanciu noreciau, kad butu bent 1%, kurie galetu pasiulyti alternatyva jo sprendimams. Nesuprask klaidingai, nenoriu pasakyti, kad viska ka jis daro yra gerai ir grazu. Tiesiog ta visa kritika jo atzvilgiu yra nepagrista.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
Visiškai nesuprantu žmonių, kurie varo ant Kubiliaus... Ką jis blogo padarė? Kad ėmėsi drastiškų priemonių ir neleido Lietuvai visiškai žlugti? Čia ne jo kaltė, kad taip giliai įklimpom, o sušiktų socdemų, kurie 10 metų valdžioj sėdėjo ir sau kišenes banknotais pildėsi... Kažkodėl visada lengviausia kaltint tą kuris tiesą į akis pasakė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4960 d. Atsakyti   
jei toks ahuenas butu tikrai nestumtu cia visi ;D
Nuotraukos nėra
skirmys prieš 4960 d. Atsakyti   
Danijos universitetuose profesoriai Kubiliu ima kaip pavyzdi, kai aiskina apie recesijos stabdyma. Gaila, kad lietuviai nemoka ivertinti to ka turi...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų