Vienintelis žmogus, - kuris būdamas valdžioje nemala šdūo.

2011.11.08 patalpino mikruske
  • 13
15
klaida, specialiai, padaryta, kalbininkai, jus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4524 d. Atsakyti   
#9 na is dalies pritariu nes politika siais laikais yra reklamos mokslas :D ... bet nepritariu del uzsienio ... as irgi didelis patriotas esu bet kai nera ka valgyti dingsta visas patriotizmas... ir siaip juokingai skamba dirbu del kitu o galvoji jiems idomu ? jie tik dziaugiasi kad ... as manau kad zmogui ne tik reikia dirbti sau bet reikia ir pagyventi del saves... o ka dar kalbeti apie seima pazystu zmoniu kurie verciasi per kelis darbus kad tik vaikai nebutu alkani ... ir cia skaitai gyvenimu? o dabar ir darbo nesiulo taip lengvai kaip atrodo ...
Ir beto kazkaip keista matyti jog kiti teigia kad ji labai su uzsieniu bendrauja ir i mus ziuriu daug rimciau europa ? aisku gal kazka praleidau paskutiniais menesiais... nes man jos bendravimas su uzsieniu panasus lyg mazo vaiko nenoras eiti i mokykla...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4524 d. Atsakyti   
va butent sduo ir nemala, visa kita mala kaip didele
Tikruolis nuotrauka
Tikruolis prieš 4524 d. Atsakyti   
#11 Prezidento kompetenciją, patikėkite, puikiai žinau. Šis titulas labai daug galios, kaip mano daugelis lietuvių, nesuteikia. Ir tai dėl to jog nesame PREZIDENTINĖ respublika. Kaip jau minėjote, prezidentas reprezentuoja mūsų šalį kitoms šalims. O čia geriausiai pasirodė A.M.Brazauskas ir V.Adamkus savo prezidentavimo laikais. Vienu atveju su Rytais, kitu vakarais. Apie A.M.B nekalbėsiu, nes nenoriu išsiplėsti, o V.A paminėjau, nes jo užsienio politikos bagažui dabartinė prezidentė tikrai neprilygsta. Čia yra mano nuomonė ir šis puslapis nėra vieta apie tai diskutuot, nes nenoriu išsiplėsti.

Jūs teigiate, jog ši asmenybė geriausiai atstovauja mūsų tėvynę. Deja, ji atstovauja Lietuvą Lietuvai vietoje užsienio vizitų pasirinkdama kaimų ir miestelių renginius, vietoje to, jog vykdytų užsienio politiką. Gal šis gestas ir gražus, bet savo pareigas išmainyti į populiarumo auginimą, turint galvoje kiek mažai ji turi laiko.

Ir kodėl teigiate, jog ji nepakeičiama? Yra labai daug žmonių, kurie visa galva pranašesni už ją. Nereikia žiūrėti į tuos ,,apsidirbusius" politikus, nuolat rodomus visuomenei. Protingi ir sąžiningi žmonės, kaip bebūtų gaila, į tokį postą neis, nes tai tiesiog nepelninga.
O ir pats LRS. Manot ten visi liaudies juokdariai? Ten yra ir labai protingų žmonių, bet jų yra mažai ir jie nesirodo visiems į akis. Kokius politikus žino statistinis pilietis? 10-20? IR jie nėra geriausios reputacijos. O žinomi, nes rodomi per visokias humoristines laidas. Užimdami brangias vietas parlamente, jie neduoda pasireikšti jauniems, kupiniems naujų idėjų žmonėms.

Jeigu būtų mano valia, kiekvienas kandidatuojantis į LRS, privalėtų išlaikyti egzaminą, kuris susidėtų tiek iš loginių uždavinių, tiek bendro išprusimo. Žinoma, čia juokelis, nes visas šitas reikalas kirstusi su konstitucijos dvasia.


Bet kokiu atveju, nenoriu čia vysti šios diskusijos. Kaip sakiau, ne vietoje ir ne laiku.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4524 d. Atsakyti   
#9 +10000000000000. Spaudžiu tau dešinę. Pagaliau kažkas išrėžė tai, kas ir turėjo būti išrėžta. Mano akimis visi tie šlovinantys Grybauskaitę yra tie patys neturintys savo nuomonės, kaip ir Obamos garbintojai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
#9 įvardink, ką turėtų, tavo nuomone, padaryti prezidentė? Tau į duris paskambinus atnešti krūvą pinigų? Stovėti prie sienos, kad jaunimas neišvažiuotų? Pačiai kurti darbo vietas ar mažinti kainas? TAI NĖRA JOS GALIOJE! Suvokit pagaliau, kad prezidentė reprezentuoja šalį. Ji gali vetuoti įsakymus, kurios siūlo mūsų absurdiškasis seimas. Ji nekuria įstatymų, neskirsto biudžeto, nesprendžia, kiek didinti mokesčius. Tam mes turime 141 žmogų seime. Ji tik atmeta absurdiškiausius sprendimus, nes labai retas seimo sprendimas apskritai yra protingas. Galų gale ji yra ginkluotojų pajėgų vadė.
Pagrindinis jos prioritetas yra užsienio politika. Deja, manau, kad Grybauskaitė su tuo neblogai susitvarko, nes į mus žiūri dabar daug rimčiau Europa.
Ir, manau, kad Lietuvoje neatsirastų nei vienas kitas žmogus, kuris šiuo metu ją galėtų pakeisti. Nematau nei vieno politiko, kuris turėtų tvirtą valią ir būtų kompetentingas.
Taigi, prieš teisdami - išsiaiškinkit, kokios kieno pareigos. Jeigu dar neaiškiai parašiau, tai : www.president.lt/lt/prezidento_institucija/prezidento_funkcijos_316.html
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
#9 tesingai kalbi
Tikruolis nuotrauka
Tikruolis prieš 4525 d. Atsakyti   
Šios minties autorius, išreikšdamas savo nuomonę, pasirodė politiškai neišprusęs arba silpnavalis, greitai kitų nuomonę priimantis žmogus. Asmeniškai, mane žeidžia, kai žmonės net nesuprasdami pačios politikos, ima šlovinti žmogų, kuris yra gerai moka save pristatyti, parodyti savo gerąsias savybes, neatsižvelgiant į faktus. Gerai, D. Grybauskaitė sugebėjo pasirodyti daugumoje renginių, nepraleidžiant progos reklamuoti savo įvaizdžio. Prieš tautą sudarydama griežto, bet teisingo žmogaus įvaizdį, ji tapo mylima, tačiau ką ji padarė reikšmingo? Tokio reikšmingo, jog tikrai būtų už ką šlovinti.

O jos klaidų nematote? Nenoriu diskriminuoti moteriškos lyties, tačiau absoliuti dauguma moterų, vadovaujasi ne šaltu protu, o užleidžia kelią jausmams, bei subjektyvumui. Kuo baigėsi jos apsilankymu moterų pataisos namuose? Suteikta malonė rekordiškai daug kalinių (taip, tik moteriškos lyties). Gal vyrams pradėt jaust diskriminaciją?

Kalba dabar žmonės apie emigravimą, menkina mūsų tėvynę, maišo ją su purvu, teikdami, jog čia lieka tik senyvo amžiaus žmonės, asocialūs asmenys ir kitokie, visuomenei nepriimtini piliečiai. O iš kieno lūpų tai skamba? Didžioji dauguma - vos pradinį išsilavinimą (realiai) gavę, atsisakę dirbti darbo, kokio jie verti žmonės. Aukso kalnų beieškantys, ar kitaip norintys gauti, bet už tai nieko neduoti. Ar iš tokio asmens lūpų paskleisti žodžiai jums turėtų ką reikšti?

Teisingos, sąžiningos ir dorovingos visuomenės pagrindas ir yra NORAS ir GALĖJIMAS dirbti. Atsiprašau, jei mano nuomonė ką nors žeidžia, tačiau mano mylima tėvynė man yra brangiausia. Gerai, gal ir negausiu tokio atlyginimo kaip užsienyje, tačiau dirbsiu ne tik sau, bet ir kitiems. Vadovaukitės teisingumo, sąžiningumo, protingumo principais ir nepasiduokite kitų įtakai. Tai yra svarbiausia. Jei vietoje šių pamatinių gyvenimo principo naudosite ,,bandos jausmą", tai ir būsite kaip vergai, išnaudojami vieno vergvaldžio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
Kokia ten ispaniska daina ,apie kuria demotyvacija buvo sukurta "merginos ziuri del jo ,o vaikinai del merginu"?
timeless nuotrauka
timeless prieš 4525 d. Atsakyti   
kas tas sduo ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
sduo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
butent, tame ir esme kad nieko isvis inai nedaro, nei po lietuvele pasivazineja paklausinet zmoniu: ,,kaip gera lietuvoi gyvent'', nei ka sedi siltam kabinete ir tiek to darbo uz nemenka alga :)
Drug. nuotrauka
Drug. prieš 4525 d. Atsakyti   
Ji mldc. :))
notice nuotrauka
notice prieš 4525 d. Atsakyti   
tai aisku nemala shudo, ji isvis nieko nemala...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
Nemala sakot? Naivūs žmonės esat, kas tikrai taip galvojat...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
tikrai taip man patinka sitas prezidentes valdymas :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų