Vienintelė bažnyčia, kuri skleidžia šviesą - - deganti bažnyčia.

2010.10.02 patalpino Anonimas
  • 125
66
baznycia, religija, degti, juodas, humoras, demotyvacija, sviesa
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4041 d. Atsakyti   
#57 Kuo tikėjimas susijęs su tėvystės atsakomybe? Turėtum suvokti, kad tikėjimas nėra moralės šaltinis, ir nėra tokių religijos išsprendžiamų problemų, kurių nebūtų galima išspręsti be religijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4676 d. Atsakyti   
Gražu. Kaip Kalėdos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4787 d. Atsakyti   
Čia dauguma tiki į Dievą(nesakau, kad tai blogai), bet ar tas jūsų Dievas kam padeda? "Dievas atleis nuodėmes, padės nelaimėje" Kaip žūsta žmonės, taip žūsta. Kaip Dievo rankos nėr, taip nėr. Ir beto, kas tą Dievą matė?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d. Atsakyti   
Gaila, kad niekas nesuprato tavo issakytos minties...Jei zmogus netiki Dievu tai gera,i netikek, bet ar visada reikia pradeti metiti purvus? Visur tik "kunigai pedofilai" yra visokiu, visada buvo ir bus, zmones pamirsta, kad kunigai nera kokie nors isrinktieji, jie tokie pat zmones ir turi ydu( yda per svelnus zodis)...
O pati demotyvacija, mano nuomone, yra kvailoka...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4794 d. Atsakyti   
Pasikartosiu - pati geriausia demo.
Šėtono bažnyčia nė prie ko. Jau vien istoriškai krikščionių bažnyčios nusipelno degt.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
visas baznycias, mecetes ir kitus pastatus degint jie tik uzima nereikalingos vietos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4931 d. Atsakyti   
Tik prasau,nelieskit setono baznycios..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4939 d. Atsakyti   
OMG!! chia jau visishkos silpnaprotystes virshune! demotyvacija tjtikraj zhiauri, bet sorry..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4949 d. Atsakyti   
Cyc geriausia demotyvacija kolkas kokia maciau ;))) baznycios, kunigai pedofilai ir seip tas melas vadinamas krikscionybe tikrai jokios sviesos neskleidzia XD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4949 d. Atsakyti   
Arnoldai būsiu geras ir pasakysiu: saulė nėra bloga vien dėl to kad rytais keltis reikia. Taip ir bažnyčia. Taip, tai tėra pastatas. Jis niekuo neįpatingas. Tačiau amžių amžiais šventyklos (bažnyčios, mečetės, aukurai) telkė žmones, skiepyjo jiems kultūros vertybes, mokė rūpintis artimu savo ir ginti savo įsitikinimus.

Dabartinė pasaulėžiūra naikina viską, kas daro žmogų savitą. Globalizacija nori padaryti visus žmones vienodus: pasaulio piliečiai, bendra valiuta, bendra teritorija, bendra kalba, bendra religija.
Ko ankščiau žmonės eidavo į bažnyčią? išsikalbėti, pasidalinti savo mintimis, gauti sąžineiu ramybę ir patirti jausmą kad juo kažkas rūpinasi.
Dabar už prieinamą kainą tai atlieka psichologai, vedybų planuotojai, telefoninės psichologinės pagalbos linijos. Už savo veiksmus visi atsako tik pagal įstatymą. O kur liko moraliniai įsipareigojimai?

Sunaikinote tikėjimą (Dievu, ateitimi, artimo pagalba). Dabar turim ką turim. Musulmonai deginabažnyčias, krikščionys sprogdina mečetes, tėvai palieka vaikus auklei nors turėtų patys rūpintis, vaikai tėvus atiduoda į senelių namus. Žmonės atitolo vienas nuo kito.
Sunaikinote tikėjimą, sunaikinote viltį. Be vilties gyvenimas netenka prasmės. Nesakau kad nebūsit laimingi. Kiekvienas gyvenimą kuria pats. Tik kam visa tai jei nėra tikėjimo? Kuriat ateitį vaikams, kurie jus paliks gyventi vieną už 500lt pensiją ir aplankys tik per didžiąsias šventes? Su savim į kapą nenusinešit visko.
Ankščiau ar vėliau kiekvieno paminklas apžels samanom, tik klausimas ar sugebėsite įprasminti savo gyvenimą? Kuo jį įprasminsit? Jau niekas nebedaro visuomeninių gerų darbų, nes tai neneša naudos. Kiekvienas gyvena tik sau. Turėsi namą, televizorių, automobilį... bet ar nuo to bus geriau tavo artimui ar tautai?

Galiausiai... Nemanau kad demotyvacija yra bloga. Tiesiog ji skatina naikinti, o bet kokios kultūros naikinimas yra nepateisinamas. Dėl to kad tikėjimas trukdė politikai kažkur arabuose buvo susprogdintos šimtų metų senumo budos statulos. Kam tai atnešė naudos? Niekam.
Religijos paskirtis vienyti žmones o ne juos skirti.
Mirsim visi, mirs mūsų vaikai, mirs mūsų anūkai. Išmirs ištisos kartos, ir pats paskutinis mirdamas žmogus paklaus savęs: o kas toliau?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4949 d. Atsakyti   
kodel apgailetina, kvaila ir labai vaikiska? Kur cia apgailetumas? Kurioje vietoje yra kvailumas(pagalvok dar karta, ka reiskai zodis "kvailas, kvailumas ir pan.")? Kur izvelgi vaikiskuma(vaikai kazka panasaus masto, kas cia parasyta?)?
Prasau paaiskink man, nes as tikrai viso to neizvelgiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4949 d. Atsakyti   
jo Arnoldai, tavo demotyvacija tikrai labai protinga ir verčianti susimąstyt.... tu kaip koks filosofas!!! ji turi blogą reitingą ne dėlto kad ji yra tarp nemąstančių žmonių, o todėl, kad ji yra apgailėtina, kvaila ir labai vaikiška.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4950 d. Atsakyti   
Idenai savo nuomones neturi, todel ja formuoja filmai ir kita :) Tai gal tavo namus sudegint? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4950 d. Atsakyti   
Visi tikintys, pasiziurekit Zeitgeist, ir suprasit kodel baznycias deginti reikia ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4950 d. Atsakyti   
Zemas lygis visiskai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4950 d. Atsakyti   
tu dar didesnis grybas, jei sprendi apie demotyvacija is reitingo. O jei ji yra tikrai vercianti susimastyti ir protinga, bet ideta i tokia vieta kurioje mazai mastanciu? Reiskia bloga demotyvacija? Deja. Cia tik parodei koks pats esi kvailas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
+
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
puiki demotyvacija nesupranta tik tie kurie neskiria kas yra religija o kas yra Baznycia .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
#45 manau daug dabar tokiu bedieviu kaip tu , beje as ir pats toks. Ir gera mintis , kad dega "kunigas pedo" ar nusidejeliai ;D
dr.wombat nuotrauka
dr.wombat prieš 4951 d. Atsakyti   
+5
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
Christianity - The belief that a cosmic Jewish Zombie who was his own father can make you live forever if you symbolically eat his flesh and telepathically tell him you accept him as your master, so he can remove an evil force from your soul that is present in humanity because a rib-woman was convinced by a talking snake to eat from a magical tree
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
O manai mazai kunigu pedofilu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
#patiko tavo mintis "pedofilas kunigas" :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
nežinau , kadangi aš ne katalikė , dauguma šios demotyvacijos komentatoriu mane gali išvadinti sataniste, ir visokia "velniatike" ir t.t. , bet man visiškai vienodai , nes aš turiu savo nuomonė , jie savo , ir kiekvienas jos laikomės... nors ir gyvename "katalikiškoje" bendruomenėje, ne visi turi tikėti Dievu , nes tai yra žmogaus laisvas pasirinkimas :) galbūt kažkada man buvo idomu pasimelsti ar apgalvoti biblijines istorijas, bet jau ne pirmi metai esu "bedievė" , kadangi aš TIKIU ir PASITIKIU tik SAVIMI :) galima sakyti jog aš tikinti - tačiau man nereikia melstis ir garbinti kažkokios vaizduotės sukurtos būtybės, nes aš esu čia ir dabar o jis buvo ir bus per amžius, tai ką mes susikursime pasamonėje :) Juk kiti gali isivaizduoti Dieva kitaip nei jūs , krikščionys katalikai :) argi už tai smerksite juos , jog nesutampa dievo paveikslai ? :) juk ir Mariją ir Jėzų kiekvienas dailininkas tapė savaip ,ir niekas jų už vieno idealo nesilaikymą nesmerkė :) nusuvažiavau į lankas, bet apie tai pagalvojau perskaičiusi šias rietynes :) man asmeniškai ir ši foto graži ,nors tai ir "Dievo namai" skendintys pragaro liepsnose, už jos tarnų elgesį :) galbūt ten kaip tik pleška koks "pedofilas kunigas" , ar šiaip keletas nusidėjelių :) juk už tai jie šiaip ar taip patektu į pragarą ? :) galbūt Dievas nesulaukė natūralios jų mirties, ir nusprendė įvykdyti teisingumą žemėje ? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
jus bent suvokiat ka DAROT TOKIUS SAKYNIUS RASYDAMI IR FOTKES METYDASMI PADARYTI DEMOTYVACIJA NENORMALUS
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
#39 Religija neturi NIEKO bendro su VISUOMENĖS NORMOMIS. Jau pats pavadinimas sako, kad VISUOMENĖS normos atsirado iš visuomeninio gyvenimo, nes vienas pats individas negali išgyventi be likusios bendruomenės. Tavo 10 dievo įsakymų praranda visą reikšmę atskyrus žmogų nuo visuomenės. (nekalbu apie tuos absurdiškus, bereikšmius, visuomenei nenaudingus dievo vardo neminėjimo ir tikėjimo tik į jį įstatymus)

Be to, ką manai apie religinius ritualus, kaip:
*gyvūnų aukojimas? (judėjų, krikščionių, įvairių pagonių paprotys.) kurio metu žudomi gyvūnai ne savo poreikiams patenkinti (maistas, drabužiai), o kad užsidirbt įsivaizduojamo padarėlio palankumą. (Taip, pagal krikščionis buvo aukojama dievui - Kainas ir Abelis aukojo jam)
*Kaip žmonių valgymas? Tai irgi kai kurių tikėjimas teigia, kad tai gerai.
*Žmonių žudymas, jei jie ne tos religijos, kaip taviškė (Islamas).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
so satanic
OoS nuotrauka
OoS prieš 4951 d. Atsakyti   
#39 Kur atsidursiu miręs man visai nesvarbu, tik kad mažiau smirdėčiau pūdamas ir kitiems gyvenimo negadinčiau. Kaip vaikai su manim senu elgsis priklauso tik nuo manęs. O degantis namas išvis ne prie ko. Nesvaik, kad čia religijos nupelnas, nes augau nereligingoj aplinkoj ir tikrai neisiu juoktis, kai kaimyno namas degs. Čia greičiau jau davatkos eitų pasityčiot, jei ateisto namas užsidegtų.
Sakai religijos nuopelnas čia? kaip manai, kodėl daugumos religijų mokymas panašus? Gal dėl to, kad tie "įstatymai" ir taip yra suvokiami kaip teisingi be jokių religinių dogmų? Nužudymas yra nužudmyas, vagystė yra vagystė, nemanau, kad net ir pirmykštėj bendruomenėj, kurioj dar neegzistavo religija, buvo kitaip.
Ir iš viso, neprimetinėk didelio inteligento, nes tik atrodai kaip idiotas. Susimąstyk, kad jeigu jau esi visose srityse "teisus", tai gal ne aplinkiniai debilai ir nenuovokos, o tavo smegeninė per maža priimti ir kitokį mąstymą? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
Nori miręs būti išmetas griovyje? Nori kad degant tavo namui susirinkęs visas kaimas juoktūsi? Nori kad pasenus tave vaikai uždarytų į senelių namus ir aplankytų tik vieną kartą kad pasirašytum testamentą?
Jei ne religija (nebūtinai krikščionybė) tai būtų priimtinos visuomenės normos.
Visi naudojasi religijos suformuotos visuomenės privalumais bet neikas neatsižvelgia iš kur tai tėjo...
Suprantu, Paauglystė, maištavimas prieš viską ir prieš visus... ne visiem suprast filosofiją...
OoS nuotrauka
OoS prieš 4951 d. Atsakyti   
#29 Nu tiek prisvaigai, kad net nežinau, nuo ko pradėt. Iš vis, prie ko tikėjimas velniu? Ar tu tiki tik dievu ir rojum, o velniu ir pragaru ne, nes taip tiesiog paprasčiau? :) Degančios bažnyčios būtų gaila nebent kaip architektūrinio paminklo. Daugiau ji nėra nieko verta.
#37 Deganti bažnyčia baisaiu už žudynes, prievartavimus ir t.t.? Jau vien dėl tokių imbecilų galima nekęsti religijų. Ir ne, religijos niekada neprisiminsiu, kad ir kiek visko buvo nutikę gyvenime, tai tik tuo labiau mane įtikino, kad jokia aukštesnė sąmoninga jėga aka dievas neegzistuoja, o jei ir egzistuoja, tai turi labai nesveiką humoro jausmą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4951 d. Atsakyti   
Taip, bažnyčia yra baisiau už visus #10 pamin4tus blogumus. Nes blogumai yra žmogaus problema,m o bažnyčia yra simbolis tikėjimo, kuris tūkstančius metų saugo žmoniją nuo susinaikinimo.

Nors tiek džiugu kad čia renkasi daugiausia vaikai kurie apie bažnyčią mano tik kaip apie vietą pamiegot, o apie religiją tik kaip apie gražias pasakas prieš miegą.

Prisiminsit tikėjimą kai prireiks tikrai rimtos pagalbos, tada nepamirškit ir savo žodžių...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
Jūs visi dehsit pragare ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
Va cia tai mldc, kas suprato... :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
Best demo EVER! Ui, dekui. Rytinė vitamico c dozė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
Tikintys pasakytų kitaip, o jei autorius yra bedievis, tai niekas jo požiūrio ir nepakeis. Tu niekada nebūsi geras žmogus. :}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
Totalus lochas šią demotivaciją kūrė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
#10 Aš šioje ' ' Demotyvacijoje ' ' matau tik religinio ir bažnytinio pasaulio tragediją, o ne žmonių pasaulio baises nelaimes ir visokius pedofilus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
#16 Einu ir meldžiuosi į daugelį bažnyčių, ' ' Velniatka ' '. Taip, iš tiesų be galo daug karų, žudynių, muštynių ir skandalų kilo vien dėl religijų. Todėl ir negalima tyčiotis iš degančios bažnyčios ir laikyti tai nereikšmingu įvykiu. Taip, tikėjimas yra tikėjimas, bet vistiek nelinkiu tau tikėti Velniu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
#16 Einu ir meldžiuosi, ir jau seniai. Be to, aš ne ' ' dievatka ' ', jeigu toks žodis iš viso yra. Taip, vyko ir labai daug. Būtent dėl to nematau esmės grožėtis degančia bažnyčia. Būtent. Jeigu tiki Velnią - Tikėk ir toliau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
#15 Ji skleidžia šviesą, iš vidaus. Ir dar, aišku, žiūrint kaip tu tą šviesą suprasi, ar kaip lempas ar kaip ką nors daugiau. Aklam ir deganti bažnyčia neskleisk reikiamos šviesos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
#26 , tai cia gaunasi didesne puse uz, nei pries ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
prasta. laimei aš ne vienas kuris mato kad čia š, nes iš 105 tik 55 balsavo +.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4952 d. Atsakyti   
Zajabys, man patinka! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
jei pamatyčiau tokį dalyką, padėčiau gęsint myždamas. Padaryčiau gerą darbą, kad gęsinu ir išpildyčiau savo svajonę myžt ant bažnyčios :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
Va cia tai teisingai pasakyta! :) Baznycia man visada buvo eilinis pastatas ir ne daugiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
#14 Na, ne visus išsireiškimus aiškinu logiškai. Taip dažniausiai aiškinu tik tuos, kurie man nepatinka. H m. . . Na, jeigu Jis nebūtų logiškas tavęs tikriausiai ir nebūtų šiame pasaulyje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
#9 Fail. Aš puikiai žinau apie ką kalbama. Jeigu tavo moralinę, ideologinę, dorovinę šviesą atskleidžia deganti bažnyčia, tai turbūt tu ja ir sudeginsi, arba eisi į deganti jos vidų norėdamas sudegti su ja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
so šejtan! :D
gretagreat28 nuotrauka
gretagreat28 prieš 4952 d. Atsakyti   
Nu nu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d. Atsakyti   
ahhhh.....eyegasm
Rodyti daugiau komentarų (50-66)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų