Važiuojantis lėčiau už mane yra idiotas. - Važiuojantis greičiau – maniakas.

2013.01.19 patalpino paramatas
  • 20
5
Važiuojantis lėčiau už mane yra idiotas.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Leezash nuotrauka
Leezash prieš 4105 d. Atsakyti   
#1 Demo patvirtinimo formulė: sugalvoji ar randi gerą mintį + surandi dar nepanaudotą Stathamo foto = demo patvirtinta :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4105 d. Atsakyti   
#3 Tai nuo šiandien reikia demotyvacijos el tė pervardyti į demotyvacijos_apie_Statham el tė. Aš žinau kur yra geresnių demotyvacijų, ir manau, kad demotyvacijos el tė "demotyvacijų" autoriams reiktų pasitempti, o ne vien pigų širpotriebą "kurti" dėl ala kūrimo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4105 d. Atsakyti   
Čia demotyvacijoje vyrauja bandos jausmas verkti ties kiekviena demotyvacija kokia ji bloga, nesamoninga, nukopijuota ar pasikartojanti ? Jei nepatinka tai ziuri kita. Jei nepatinka visos - yra ir kitu puslapiu... O ir aplamai nori geru demo- sukurk pats...( P.S. rasyti taisyklingai lietuviskai prasom nemokinti.)
nezinomas05 nuotrauka
nezinomas05 prieš 4105 d. Atsakyti   
Tai jei maniakas važiuoja greičiau, reiškia tu idiotas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4105 d. Atsakyti   
Čia demotyvacijoje vyrauja bandos jausmas dėti vieną ir tą patį senį visose nuotraukose? Kokie jūs orginalūs, tai ne tas žodis...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų