Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Va taip TV3 braižo diagramas

2012.05.09 21:53 patalpino 00400
  • 5
5
tv3,zinios,diagrama,grafikas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: tv3, zinios, diagrama, grafikas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4341 d. Atsakyti   
Tikrai buvo galima nubraižyti aiškiau, o tą "9mlrd." išskirti nuo to viso. Žodžiu diagramos kūrėjas susimovė, nes tokio tipo diagrama nėra tinkama tuo tikslu ką norėjo pavaizduoti.
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4341 d. Atsakyti   
#3 Kad irgi nesąmonė. Pagal skaičius tai tvarka, bet ką parašei tai kliedesys. Visa ir yra visa - visa negali būti tik dalis apskritimo - visa yra visas apskritimas.
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4341 d. Atsakyti   
#1 Nuo kada mažiau nei pusė yra visa? Pasižiūrėk į diagramą, lopiny. Aiškiai parodyta, kad mažiau nei pusė yra 17, o daugiau nei pusė yra 9.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4341 d. Atsakyti   
kokias cia pievas snekat. viskas cia gerai su ta diagrama. o tas Cronus 9/26 is vis be rysio. 17mlrd yra visa kaina, o 9mlrd dalis kuria tures sumoketi Lietuva.. ir kaip jau supratot 9/17 yra daugiau negu 8/17.. VISKAS CIA GERAI :|

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų