Užsidedi šitą Facebook'e - Ir jau jautiesi išgelbėjęs Ukrainą...

2014.02.20 patalpino Agnushka
  • 56
37
ukraina,maidanas,palaikymas,lietuva
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3699 d. Atsakyti   
išvis čia šūdą malat lopai jus:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3707 d. Atsakyti   
Nei jus stovejot nei jus gynet ta Lietuva o dabar prisiziureje ukrainieciu "didvyriskumu" palaikot juos moraliskai. Banalu. Kaip zmones gali aukoti ir palaikyti Ukraina, kai ju paciu valstybeje begales bedu ir cia jau pirsto nei vienas nepajudina, jokio palaikymo, jokios morales nebelieka tik eilines aimanos kaip Lietuvoje blogai, kaip negerai, kokia valdzia. Geda ir man uz tuos palaikytojus, laisves ir demokratijos puoseletojus, kai esminis dalykas yra zmogiskumas ir labai atsiprasau, bet sito stokoja jusu kaip sakant vadinami didvyriai. Kokia tauta gali griauti savo miesta, sostine, kokia tauta gali zudyti savo bendrataucius. Cia sukilimas o ne prakeiktas karas. Esat uz kara uz absoliuciai nedemokratiskus, necivilizuotus problemu sprendimo budus? Na tai bent nesakykit kad palaikot moraliskai nes morales neturit siuo atveju :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3707 d. Atsakyti   
Sukure sita demotyvacija
parodyt koks glusas jis yra
Deviant nuotrauka
Deviant prieš 3707 d. Atsakyti   
#31 Pagaliau nors vienas protingas žmogus, suprantantis, kad massmedia didžiąja dalimi yra gerai sustyguota smegenų muilinimo ir makaronų kabinimo mašina. Pagarba:)

#33 Komunizmas - idėja graži, bet, deja, utopinė. Todėl ta santvarka ir žlugo. O dabar tiek Rusijoje, tiek toje pačioje Ukrainoje yra pats tikriausias kapitalizmas. Ir Communism apie rytų Ukrainą viską teisingai parašė. Žmonės nėra kvaili ir puikiai supranta, kad atėjus europinei "demokratijai" jų laukia ubagų dalia.
O visas maidano scenarijus jau ne kartą matytas Egipte, Libijoje, Sirijoje. Beje, prieš keletą metų panaši fignia bandė vykt ir Baltarusijoj, bet Batka, būdamas nekvailas diedas, labai greitai ir gražiai susitvarkė. Ką pasodino, ką deportavo, žodžiu užbėgo įvykiams už akių. Janukovičius ir jo chebra tokie protingi nepasirodė, tai va ir turi dabar "demokratiją" pačia šlykščiausia jos išraiška.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
#31
Komnizme tu, pasiskaityk truputį. reikia - nereikia žmonių, yra paklausa ar nėra, vis tiek gamyba vykdavo. ant fabrikų IŠKALTOS lentelės būdavo "ieškom šatkalvių, pakuotojų, visokių kitokių". ir dzin, kad jau aštuoni dirba. priims ir devintą - tvarka tokia. be konkurencijos netobulėjama, o komunizmas konkurenciją žlugdo. taigi, ir tobulėjimą
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Vaikai kuria tas demotyvacijas tai ner ko stebetis intelekto stoka
Communism nuotrauka
Communism prieš 3708 d. Atsakyti   

O tiems kas sakys kad Ukraina turėtu tapti laisva kaip ir Lietuva - po to kai Lietuva tapo "laisva", rajone kuriame gyvenu užsidarė 5 fabrikai, kiekviename iš jų dirbo apie 2 tūkstančius žmonių. Iki šiol tie pastatai tušti. Ir tai tik vienas, nedidelis rajonas.
Communism nuotrauka
Communism prieš 3708 d. Atsakyti   
#29 Visiškai su tavimi sutinku. Tie kas taip "morališkai" palaiko Ukrainą ar Kijevą ar ką ten jie sau galvoja, ištiesu net nesupranta kas vyksta.

Kai naujienas gauni iš šaltinių kurie aprašo tik viena įvykiu pusę, esi visiškai aklas. 90% Europos naujienų portalų rašo tik apie tai ką blogo daro Berkutas ir kaip blogai "taikiesiems" protestuotojams. Bet jeigu gerai paieškoti galima atrast ir tai kaip viskas atrodo pažiūrėjus iš kitos pusės. Aš per paskutines dienas kelis kartus žiūrėjau Rusiškas žinias, nors suprantu ir ne viską ką ten sako bet vaizdai, kurie yra rodomi pasako viską ko reikia.
Tie "taikus" demonstrantai yra žymiai blogesni negu apie juos rašo. Kai pamačiau kaip jie iš Berkuto kareivių būrio ištraukia vieną vaikiną kuris tiesiog stovėjo ir gynė pozicija ir žiauriai ji sumuša arba kai pamačiau kad tie patys "sukilėliai" nužudo paprasta žmogų kuris išėjo iš degančio pastato, supratau kad situacija visiškai kitokia negu parodo mums 15min.lt arba delfi.lt. Argi paprasti nekoordinuoti žmones galėtu užimti tiek pastatu, tarp kuriu yra ir karinės bazės? Argi paprasti žmonės kankintu, muštu ir žudytu tokius pat kaip ir jie dėl to kad jie palaiko valdžia?
Viskas kas dabar vyksta yra gerai suplanuota tam kad nuversti dabartine Ukrainos valdžią, kuri yra linkusi bendradarbiauti su Rusija. Jeigu nepastebėjote, riaušės vyksta tik vakarinėje Ukrainos dalyje. Rytinė Ukrainos dalis, kurioje pagaminama daugiausiai eksportu skirtu prekių, tyli. Protestuotojai kurie ten bandė kažką surengti buvo greitai sutramdyti vietinių gyventojų. Nes jie žino jog viskas ką jie gamina eina į Rusiją. Ir jeigu Ukraina įstos į ES, visi fabrikai, kurie ten yra, užsidarys ir tūkstančiai žmonių neteks darbo. Tie kas dalyvauja "protesto akcijose" vargu ar supranta kad ES neskirs jiems tiek pagalbos kiek Rusija ir nepriims visu jų prekių.
Jeigu revoliucija įvyks Ukrainos laukia tas pats kas ir Lietuvos, o tai nieko gero.
Bet deja, kadangi aš šitame komentare pasakiau kažką gero apie Rusija, aš esu tik eilinis žmogus kuriam praplovė smegenis rusų propaganda.
Deviant nuotrauka
Deviant prieš 3708 d. Atsakyti   
#22 Eina sau kaip graudu, vos neapsiverkiau. Diktatūra, matai. Kai Janukovičių į prezidentus rinko, tai ir Lietuvos stebėtojai ten buvo ir Amerikos, ir dar pusės Pasaulio. Visi plojo katučių, kaip fainiai rinkimai gavosi, kaip viskas gražu ir demokratiška. O dabar jau diktatūra?
Na, kas dėl korupcijos ir valdžios darmajedų, dirbančių tik sau, tai negaliu nesutikt. Bet tai pala, o pas mus ką, kitaip? Tai dabar būtina eit į gatves, degint viską kas pakliuvo niokot niekuo dėtų žmonių ir valstybės turtą? Galų gale reikėjo iš kart į Radą rautis ir ten pretenzijas reikšt, o ne gatvėse bardaką kelt.
2009 m. sausio 16 d. liaudis prie Seimo reikalavo lygiai to paties, ko dabar ukrainiečiai. Ir, nors niekas nieko nedegino ir nedaužė, jie buvo su dujomis, bananais ir guminėmis kulkomis išvaikyti. Juos pavadino banditais, riaušininkais, kai kuriuos nuteisė. O va Ukrainoje piktybiškai sabotuojantys viešąją tvarką ir keliantys pavojų niekuo dėtiems žmonėms vadinami kovotojais už laisvę. F*ck logic.
Taip kad mielieji palaikytojai facebooko fotkių laikintojai, gal tikrai važiuokit patys į Ukrainą ir ten gyvai palaikykit savo didvyrius. Arba pagalvokit dar kartą, ką ir kodėl palaikot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
vedare.. lietuva nieko gero nera padarius zmones skursta ukraina pereis i es ir jos tas pats laukia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Jei kas dar nesuprantat, tai yra moraliska pagalba, prisidejimas, palaikymas. Jau pamirsot, kaip patys stovejom uz savo sali? Ko mes norejom tada? Niekas nenorejot palaikymo? Na ir kas kad nebuvo tokiu technologiju, bet visi stengemes is sirdies, kad tik tai sklistu po pasauli. Zmones, pats laikas butu jums atsipeiketi!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
visi skeptikai tik kalba už save o jus džiaukitės Lietuvos praeities darbais dėl ko gyvenam dabar,o ten Ukrainoje žmonės nori laisvės nuo korumpuotos valstybės. Tie kurie gedi aš tuos palaikau :) ir be to žmonės nekalti kad gimė tokioje valstybėje...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
tiesa pasakius ukraina durnai daro kad i es eina :) pasiliktu su rusija butu viskas ok o dabar iseis ir bus tas pats kas su lietuva,o is lietuvos sudo vieta tik liko pamatysit po kiek laiko ir ukraina verks kad ten gyvent blogai o prie rusu geriau buvo :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Kaip demotivacijos adminai leidzia taip "juokaut" kur patys kazkada stovejom ir gynem savo sali...o is kitu leidzia saipytis NEPAGARBA chebra!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Jeigu kas dar nezino, tai Ukraina yra priklausoma nuo Rusijos. Ukrainos vadovas kiekviena minute skambina Putinui. O tai parodo, kad Ukraina tik teoriskai yra respublika, bet seip ji yra valdoma Putino ir jo pasiekeju. Zmones, Ukraina nori demokratijos o ne diktaturos.. jie nori to, ko mes patys norejom daugiau nei pries 20 metu. Jie nori teisybes ir nekorumpuotos valdzios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Šiaip gedulas šiandien, o ne mada..
Deviant nuotrauka
Deviant prieš 3708 d. Atsakyti   
#5 Kiek žinau, Ukraina yra laisva ir nepriklausoma. Taigi konkretizuokite prašau, už laisvę nuo ko? Nuo sveiko proto?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
VAikai kazkokie uzsideda, jeigu nori padet pats vaziuok i Ukraina ir padesi, nesideliok cia facebooke kazkokiu nuotrauku aceit, kad padedi....
prodigy nuotrauka
prodigy prieš 3708 d. Atsakyti   
galvojat jiem baisiai rupi ka jus cia uzsidedat, ko ne. daugiau tik patys pasirodyt neva rupestingais norit ir vaikotes madu... neskaitau to palaikymu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Pasakysiu trumpai : Ukraina nekalba - o veikia ir kovoja. Lietuva - bando kovoti, pyksta ant seimo ir puola per facebook'a..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Ispautenas kas tau sake kad as lesu I ukraina nuvaziuot neturiu? Bukas tu visai, beto itariu jie negali issitraukt savo ismaniojo kol I juos saudo ir ziureti kas uzsimete ukrainos veliava
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Ispautenas kas tau sake kad as lesu I ukraina nuvaziuot neturiu? Bukas tu visai, beto itariu jie negali issitraukt savo ismaniojo kol I juos saudo ir ziureti kas uzsimete ukrainos veliava
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Uzsidedi sita fb ir jau jautesi lyg moderatorius sito demo ciu*pia tau..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
vien du trys, moderatorius gaidys!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Belenkas- o jei pats megali vaziuot i Ukraina nes neturi lesu? Ir cia yra moraliskas palaikymas, nemaisyk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Belenkas- o jei pats megali vaziuot i Ukraina nes neturi lesu? Ir cia yra moraliskas palaikymas, nemaisyk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Durneja chebra ne dienom o valandom... Sitas gestas rodo kad palaikai Ukraina, kad ji kovoko uz savo laisve, kaip ir mes kovojom uz savaja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
man tai irgi juokinga. jei jau taip palaikot vaziuokit i ukraina ir padekit maistu, ginklais, blogiausiu atveju zvakute uzdekit, o tokie tai cia taspats kas laikai tie fb afrikos vaikams
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
cbb adminas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
#2 Mum irgi POCHUI ant tavęs...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Va tokiems žmonėsms kaip tau mARK, dirbt už minimumą, skaičiuot centą prie cento ir dantis sukandus kentėt, dėl tokių valstybės ir degraduoja :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
ziaurus jus esat lietuviai net negalit palaikyti ukrainos kad jie kovotu uz savo LAISVE!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Agnuska jei tau nerupi kas dedasi pasaulyje tai neparodyk to :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
Taip atiduodame pagarba tikriem patriotam, kurie nepabūgo stot priš valdžią..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
px visiem ant tos ukrainos tai dar delioja situos sudus.. bbd man px ta ukraina
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3708 d. Atsakyti   
tai vadinama - PALAIKYMU..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų