Užsičiaupkit ir mylėkit - Nebe tie laikai, kad princesės būtų paklausios

2011.07.20 patalpino blast
  • 685
48
mylek
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: mylek


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2833 d. Atsakyti   
O dieve, koks provincialus grubumas... :D Kad galėtų būt laisvas nežinia kur nežinia su kuo leisti savo laiką ir jėgas, kad neišnaudotų su savo išrinktąja? Moterys visada atiduoda visą savo meilę ir dar daugiau, tad, šio apgailėtino post'o autoriau, neverkšlenk čia dėl meilės trūkumo iš moters.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4275 d. Atsakyti   
beda tame kad prisiskaitom ismokstam, kaip eilerastuka o savo nuomones ner :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4392 d. Atsakyti   
#30 nei panos, nei vaikinai neturėtų "paršliaužti", nes tai tiesiog reiškia, kad kita pusė tave žemina, jeigu žemina, tada nevertina, jeigu nevertina, tegul eina n*. Labai paprasta. Tik kad jauni būdami tiek vaikinai, tiek merginos dar per stipriai reguoja į išsiskyrimus. Nori gerų santykių, vertink merginos norus ir poreikius, nepamiršdamas ir savo poreikių, visada turi būt kompromisas. Ir tikrai, jokia normali mergina, net jeigu iš pradžių taškeisi pinigais ir vedžiojai po restoranus, nepaliks tavęs, jeigu tūrėsi tarpais 20lt kišenėje. Merginai turi būt įdomus ir mokėt pradžiugint be daiktų, o ne pradraugaut metus, lepint, o po to galvot, kad kadangi jau ilgai draugaujam, tai dabar jau galiu mažiau stengtis ar rūpintis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d. Atsakyti   
as savo vaikinui tai pritaikyciau....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4413 d. Atsakyti   
#39 kalba eina apie tai, kad dauguma panų tiesiog pamiršta, kad egzistuoja žmogus šalia jos. Dėl menkniekių užsiplieskia, tada kaltina viskuo kuo tik įmanoma vaikiną. pagavai kampą..?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4417 d. Atsakyti   
Siūlyčiau autoriui užaugt ir suprast, kad ji ne nemoka mylėti ar tiesiog turi nelengvą charakterį :) Tiesiog, kažkurios tavo savybės rodo, kad ji gali tave išnaudot, manipuliuot tavo jausmais ir jaust pasitenkinimą, kol tu draskai save iš meilės :) True story
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4504 d. Atsakyti   
#32 duok pasidarbuosiu as, bet zinok paskui is chirurgo kabineto neiseisi ;*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4541 d. Atsakyti   
#30 is dalies sutinku su tavimi, bet pamaivomis irgi buti nereiketu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4604 d. Atsakyti   
Vardan meiles - ačiū už gražų ir rimtą pasisakymą.

Demo autoriau - užjaučiu, tau, matyt, tikrai liūdna.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4619 d. Atsakyti   
Kraupu, kai penkiolikmeciai raso demotyvacijas apie meile... Brangus berniukai, meile nera ledu valgymas ant suoliuko:) O be to, autoriau, nuo kada meile nera susijusi su tavo mylimosios noru issipildymu? Juk tai vienas ir tas pats. Jeigu myli zmogu, troksti jam geriausio. Apie meile kalbat, lyg suprastumet kas ji tokia. Pazvelkit i seimas, uzauginancias savo sunus ir dukteris. Su kokia meile kai kurie tevai tai padaro, su kokia pagarba i juos zvelgia tie vaikai, o svarbiausia - su kokia aistra po daugelio metu tas vyras ziuri i savo moteri :) Nereikia cia nei uzsiciaupti, nei buti paklusnioms. Tai nepriklauso nuo merginu, nepriklauso ir nuo vaikinu. Viskas yra abieju zmoniu, kurianciu santykius, rankose. Versti kalte vienam zmogui - beprasmiska. Pykti, niekinti... Ganetinai vaikiska ir nebrandu. Jeigu nepasiseke surasti tikusios, ieskok toliau arba mesk viska i sali, nes niekam neidomi ta tavo panieka :) Sekmes autoriui susirandant tikra moteri ir mylint ja :) P.S. meile uzauginama yra. Jeigu nemoki jos auginti - pac kaltas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4631 d. Atsakyti   
Man gėda dėl tavęs lietuvi-kaiulė .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4634 d. Atsakyti   
skirta #30. feministinis tavo poziuris. ce pagrindine mintis yra ta, kad panelem gana elgtis kaip princesem ir reikalauti visko, ko tik uzsigeidzia, bet taip pat ir nesileisti zeminamoms. noreta pasakyt, kad jei nori myleti ir kad tave myletu - gerbk, brangink, aukokis ir saugok ta zmogu, tik tada tau bus atsakyta tuo paciu. noreta pasakyt, jog truksta tarpusavio supratimo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
nesamone
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4657 d. Atsakyti   
#32 +1 :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4659 d. Atsakyti   
Yra tikrai daug tiesos, atkreipkit demesi i eilute "gyventi del saves" . Tai labai teisingi zodziai. Prisiziureje amerikietisku filmu keicia jaunimas partnerius kaip kojines , kai tik kas nepatinka, nemoka spresti jokiu kompromisu ir principus stato i prieki, tiesiog pasako "jis ne man", ar "nesutapo charakteriai". Galu gale arba susivokia, arba didina skyrybu ar isdavysciu skaiciu, arba tuokias is reikalo ... Ieskokit kaip norit, gyvenimas nera pasaka ar filmas, kad ir labiausiai tau tinkanciam zmoguje rasit neigiamu dalyku ir teks tai priimti , su tuo susitaikyt, o ne begti ieskot stebuklo ..
Aisku ne visas tekstas teisus , bet ir su tuo galima susitaikyt , nes yra tiesos , o ne jaustis isizeidusioms ;)
Nuotraukos nėra
synhro prieš 4660 d. Atsakyti   
ne tai taip puse vyru siuksles #30
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
#30 ir #31, ša kalės, eikit tuoliau prie b*bių darbuotis :*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Puikiai pasakyta, #30! :)))) skaniai pasijuokiau... :) Merginos, nejau jūs tikrai taip norite žemintis ir kad vyras žemintų? Ne visi vyrai tokie, yra nuostabių vyrų. Bet šitos rašliavos autorius sprogsta iš pykčio ir rašo iš visiškos desperacijos, nes matyt kažkokia mergina jam nepasiekiama, matyt nemoka jos siekti. Arba nori laikyti šuneliu prie kojos, kad leistųsi išnaudojama ir net nepypteltų. Slysta iš rankų moters laikymas žemesnėje kastoje, vyruti? Susitaikyk, kad mergina irgi turi teises, žmogau. Kokio žemo intelekto rašytojas, apgailėtina...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Cha cha cha, galiu tik gardžiai pasijuokt iš šitos demotyvacijos. Pūskitės merginos kuo daugiau, matyt, per mažai dar pučiatės, kad kažkam į galvą ateina tokią nesąmonę parašyt. Juk tai vyrai čia nuolat savo sąlygas stato, nori ir draugę turėt ir paskui kitas vaikščiot. O jei dar kada jus užklupo mintis, kad tarp vyrų ir moterų gali būt lygybė, tai baisiai suklydot. Vyrauja patriarchatas šiais laikais ir ar jums, merginos, nesinori, kad kada nors turėtumėt svaresnį žodį prieš vyrą? Ir visgi, kodėl net daugumai merginų atrodo, jog šita niekinga rašliava yra teisinga? Galiu atsakyti į tokį klausimą. O gi būtent todėl, kad jau esate pratusios prie vyro valdžios, kad ir kaip bebūtų gaila, ir visiškai su tuo susitaikiusios. Jeigu bent didžioji dalis moterų ir merginų suprastų kur čia šuo pakastas, patriarchatas išnyktų. Juk atsibostų ir jiems vieną dienelę į delniuką varyti. Paršliauštų, susitaikytų, kad visgi esat princesės ir brangintų. Nes šiuo metu vyrai čia yra didžiausi karaliukai ir karaliai. Tik šokinėk aplink jį, tik neklausinėk per daug, tik būk graži ir atlik žaisliuko vaidmenį prieš jo draugus. Kad būtų kuo pasipuikuoti. O dabar karalius užsimanė, kad princesės krūtinė būtų didesnė, užpakaliukas mažesnis, mažiau makiažo ir špakliaus, daugiau natūralumo, bet kartu ir olialia pupytės grožio. Visa tai tenkina, merginos? O kokie princesės norai? Daugiau dėmesio, romantikos ir pirmenybės prieš jo draugus? Žinoma apie tai galima tik pasvajoti, o kai pareiški, jog nebešoksi pagal jo dūdelę, jis mano įgijęs teisę vadinti kekše, k*rva, ar kale. Visa tai tiesiog graudu. Bet tokia teisybė. Todėl laikykitės merginos!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Pritariu #25
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
#20 nu žinoma, priešingai daro tik didžiausios kiaules
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Na vaikinai irgi ne auksas.:) Bet pripazystu, tokiu panu daug.:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
sias laikais visos ispysdeje,jau seniai normalia maciau merga.
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4663 d. Atsakyti   
ne nu chebra, jūs pavarot. tai jūs norit panos virtuvėj, tai jums reik papų, šiknos ir sekso, tai jums reik tobulo grožio, bet makiažas yra visiškas blogis. o dabar jau ir meilės užsimanėt? cmon. mes jum ne kokie supersajanai. susipaprastinkit vienąkart, kalės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
*...dvi valandas, vietoj toj, kad pasildytu tau blynu* as iterpciau :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
#21 taigi skirta konkrečiai auditorijai, tai kur problemos? jei jau nuo pirmų eilučių matai, kad čia ne apie tave, tai ir neskaityk. atsiras tokių, kurioms bus adresuota. aš esu mergina, bet nematau čia nieko žiauraus, priešingai galėtų būti dar šiek tiek aštriau parašyta, juk ir aš, ir tu žinai, kad tokių, kurioms skirta demo, pilna.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
Mielieji, brangūs vaikinai, ir kodėl gi jus amžinai nepatenkinti moteriškos lyties atstovėmis? :) vis dažniau tenka sutikti gan agresyvių, nemalonių ir kartais net įžeidžiančių replikų merginų ,,adresu". Nors pati esu panelė, turiu sutikti, kad tikrai yra tokių, kurios elgiasi egoistiškai ir, grubiai tariant, kaip tikros kalės. Tačiau nereikia hiperbolizuoti, kadangi toli gražu ne visos tokios. Jūsų nuostabai, yra nemažai ir tų, kurios, tikrai įsimylėjusios, pamiršta visą savigarbą, pasipūtimą ir vnz ką dar ten jos, jūsų manymu, daro. Tiesiog turite suprasti vieną senai nusistovėjusį stereotipą- merginos iš karto nepuola į glėbį ir nesisvaido žodžiais ,,aš tave myliu".(na, normalios merginos). Kartais neužtenka vien mirktelėt akimi. O demotyvacijos kūrėjui, matyt, nepasisekė su mergina tad nutarė viešai išreikšti neapykantą visom merginom? :)
Nuotraukos nėra
bebebeXP prieš 4663 d. Atsakyti   
Na tikrai nevisos merginos materialistes :) gitaristai tai ne ten bandei sutikti ta mergina kuriai butu gera pasedeti ant suoliuko...daugumos vaikinu meile egzistuoja tik tam tikra perioda ir jie patys buna kalti kad merginos islempa o veliau skundziasi kad isnaudojo. na ir si demotyvacija parodo savo zargonu kokio rango vaikinas rase, o ir jei isties pana tokia kuri supyksta kad i zanduga nepabuciavai tai pagalvok gal jai kas negerai :D ir siaip mano nuomone tokia demotyvacija yra pernelyg ziauri.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
Man tai yra svetima. Pvz mergina reikalauja vaikino kad jai kazka nupirktu. tarkim tu paciu ledu, kaip gitaristas minejo. mergina turi 20lt su savim, o vaikinas tarkim kokius 5. tai dabar ji oziuosis ir zliumbs del to, kad ne tokiu ledu gavo? blemba, juk gali ir pati nusipirkt ir dar vaikina pavaisint. kai draugavau su vaikinu pas mus nebuvo jokiu "tu vyras - tu moki". juk jauni zmones yra islaikomi tevu. buvo taip, kas daugiau turi tas sumoka, o jei abu turi tada mokasi kiekvienas uz save. ir niekada nebuvo jokiu pykciu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
Nesamone.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
dalbajibizmas ir pajiben kazkokia..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
kažkoks debilizmas ir nudurnėjimas čia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
#15 Kiek tau metu? Kur gyveni? Ar esi laisva?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
#12 _ Man šjp bx svarbiau nei kažkoks pliušinis žaisliukas. : )
nemanyk , kad visos panos yra tokios tik dėl pinigu.man gyliai šjp dzin yra ant tu pinigu ,turi jis ar ne. :)
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4663 d. Atsakyti   
"Negyvenk "del saves", jei tau reikia meiles" tie kuriems nepatinka spakliuotos, pabandykit pasakyti ta spakliaus aukai kuri nepasidaziusi blogai jaucias.... is patirties sakau - skyrybos. baigsis viskas lb greit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
Gitariste - velnias, galėjai anksčiau pasakyt kad tokios nori, nes dabar mane jau pasiėmė :)
gitaristas nuotrauka
gitaristas prieš 4663 d. Atsakyti   
dabar žmogų myli tik vaikinai (aišku yra išimčių), merginos tik naudojasi vaikinų pinigais, jom tik pirk gėles, pliušinius žaisliukus, vedžiok po restoranus... ATSIGAUKIT!!!! dar nesutikau merginos, kuriai užtektų buvimo kartu ant suoliuko valgant ledus... gaila man jūsų, materialistės
Nuotraukos nėra
irakas prieš 4663 d. Atsakyti   
tl;dr apie ką rašo?
XciclonX nuotrauka
XciclonX prieš 4663 d. Atsakyti   
#6 Žodžiai labai geri, nors ir ne demotyvuoja, bet vistiek kažkas protingo, užskaitau. #7 Rašosi ne "Šeip" bet "Šiaip". :))
bujojus nuotrauka
bujojus prieš 4663 d. Atsakyti   
to "ass". Kad ir banalūs žodžiai, bet bent jau kažkas išdrįso tai pasakyti, kad ir demotyvacijos pagalba. Gal ta, kuriai buvo skirti šie žodžiai, iš tiesų susivoks, kad ne kaprizai ir vaikiški pasispardymai išsaugos meilę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
demotyvacijos zodziai gal ir nieko.... bet tekstas paveikslely tooooookia banalybe, kad net negalejau kantrybes perskaityt iki galo. banalus kicinis sudas ir tiek.
LogInGuy nuotrauka
LogInGuy prieš 4663 d. Atsakyti   
#5 šeip čia ne pieva, čia parašyta 100% tiesa, o kad vaikas, esi ir nieko apie meile nenutuoki, tai kas kaltas.
Nuotraukos nėra
blast prieš 4664 d. Atsakyti   
Ir kaip tu tik pastebėjai
whatnaa nuotrauka
whatnaa prieš 4664 d. Atsakyti   
Jau ir taip sukūrei pievą.
Nuotraukos nėra
blast prieš 4664 d. Atsakyti   
Nepikdykit nervuotų žmonių, nes pradės kurti daug nesamoningų demotyvatorių apie meilę
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4664 d. Atsakyti   
O ko mums turi rūpėti, kad jis nervuotas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
kam tos klaidos rupi, kai zmogus nervuotas?
kalabokas nuotrauka
kalabokas prieš 4664 d. Atsakyti   
klaidas išsitaisyk

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų