Tikri vyrai nevaikšto - Jie nešiojami ant rankų

2013.07.29 patalpino Agnushka
  • 70
12
tikras, vyras,petras, grazulis,homoseksualu, eitynes
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3774 d. Atsakyti   
Grazulis Lietuvos klounas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3905 d. Atsakyti   
#8 Siaurapročio komentaras. Tokie žmonės, kaip tu, nesugeba mastyti toliau dviejų pozicijų - arba tu už Gražulį, arba tu visiškas gėjus. Tu nesuvoki, kad abi pusės yra radikalai, todėl pasirenki vieną, nes tavo smegenys neištempia galimybės rinktis variantą, kuris būtų nukreiptas ties kompromiso siekimu. Aš labai gailiuosi, kad tu ir tavo padermės šunžmogiai turi teisę balsuoti ir reikštis visuomenėje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3916 d. Atsakyti   
#3 Jo? Ir daug gero tas jo "darymas" padarė? Jeigu toks stuobrys pradėtų mojuot kulokais ir rėkaut JŪSŲ kieme, kaip jūs tai priimtumėt? Dar patys policiją iškviestumėt daug nelaukę. Jei jūs tokį žmogų "gerbiat", pagalvokit, ką tokia pagarba pasako apie jus pačius?
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3916 d. Atsakyti   
#2 Tikrai? Nes aš ten matau tik debilą kuris jau nebežino kaip atkreipti į save dėmesį savo išsišokimais kuriam jau senokai laikas į pensiją :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3922 d. Atsakyti   
#7 gejaus komentaras
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3922 d. Atsakyti   
Grazulis tik paprastas skandalistas, keliantys reitingus skatindamas neapykanta ir agresija. KAs butu buve, jei eitiniu dalyviu nebutu saugojusi armija policininku? Kiek butu buve sumustu, suluosintu ir gal net zuvusiu zmoniu? Taip zmoniu, mieli degradai. Nepaisant to kiek beniekintumete kitokius nei jus patys, jie taip pat zmones, kazkieno sūnųs ir dukteris, broliai ir seserys. Ir kas uz tai atsakytų: visiems is karto isgaruotų "patriotizmas" ir lektumete sleptis į Airija, UK ar kita ES sali. ES, kuria intelekto nesuzaloti veidai isdejo i suns dienas ana sestadieni, ale del jos kaltes griaunama Lietuva ir kazkokios jos vertybes. Nesvarbu, kad jau 10 metu visas Letuvos ūkis tik ir testovi ant Europos paramos kojų, o tos vadinamos lietuviskos vertybes, tai girtuoklyste, smurtas pries moteris, vaikus, netolerancija ir patycios mokykloje, rasizmas, korupcija. Taigi vienu zodziu, mielieji "grazulininkai", nesu as homoseksualio orentacijos, ir nesmerkiu jūsų noro išsakyti savo nuomone ir protesto forma. Bet ismokyte tai daryti taikiai ir protingai.
Nuotraukos nėra
Reedie prieš 3922 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3922 d. Atsakyti   
Gerbiu!
Magonis nuotrauka
Magonis prieš 3922 d. Atsakyti   
;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3922 d. Atsakyti   
Gražulį reiktų gerbt jau vien dėl to, kad ne tik šneka, kaip dauguma, bet ir kažką daro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3922 d. Atsakyti   
per vidury, nešamą agurkų
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3923 d. Atsakyti   
Kur tiksliai toj nuotraukoj tu matai tikrą vyrą?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų