Tikėjimas - kaip pim*alas - Gerai jei jį turi, bet blogai, kai jį demonstruoji ir kiši į gerklę visiems

2011.05.25 patalpino anonimas
  • 122
34
Tikėjimas - kaip pim*alas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3835 d. Atsakyti   
#33 Į evoliuciją nereikia tikėti, ją reikia pripažinti. Kol kreacionistai tarkavo Darviną, mokslas atrakino genetikos pasaulį, kuris tik patvirtino evoliucijos teoriją. Deja, vis dar yra neišmanėlių, bliaunančių "tai tik teorija" arba "kur tarpinės grandys".
YouAreBUSTED nuotrauka
YouAreBUSTED prieš 4511 d. Atsakyti   
Tikėkit į evoliuciją, o ne į Dievą :)
Nuotraukos nėra
Saddam prieš 4511 d. Atsakyti   
Blogas palyginimas. P*mpalas naudingas daiktas, religija tik trukdo gyventi (aišku ne tikintiems, bet tiems, ko jie nekenčia dėl to, kad "gina morale").
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4565 d. Atsakyti   
#30 sita demo neniekina tikinciuju, o tik palygina ju tikejima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4565 d. Atsakyti   
Bjauru kai zmones niekina tai kas kitiems yra šventa. Beto rase cia, kad neva netiki barzdotu dieduku danguje, tai gal maziau tv ziuret reiktu..ir nereiktu is vis painioti praeities su dabartimi. Juokinga kai pateike viena pavyzdi apie priverstinas vestuves, kas yra neitiketina, nes kiekvienas turim savo galva ant peciu (nei kiek neabejoju kad yra dar daugiau "itikinamesniu" pavyzdziu) kai tuo tarpu yra zmones yra zudomi del nieku..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4585 d. Atsakyti   
#15 Jo, dievas buvo labai "humaniškas" pasiskaityk senąjį testamentą, ir pamatysi koks jis buvo. 'akis už akį, dantis už dantį'. Paaiškinimas jei nesupranti- atkeršyk už draugą. Ir įdomu kodėl naujajame testamente 'dievas' pasidarė toks geras? Čia tos bažnyčios nuopelnas. Ji matyt suprato jog su rusčiuoju 'dievu' kažkodėl pasaulio nevaldysi.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4708 d. Atsakyti   
#27 yra zmoniu kurie sakykim yra kokie krikscionis ir netikintiesiem bando irodyt savo tiesas ir perkeltine zodziu prasme kisa visa tai i gerkle. taigi siuos atveju galima palyginti religija su pimpalu, jei patinka, kad tai turi tai jokiu problemu kol nenusimauni kelniu ir aplinkiniam demonstruoji ir kisi i gerkle
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4708 d. Atsakyti   
pzdc, kokie palyginimai... gi juk niekas neliepia jum but religingais, juk niekas nekisa jum i siknas sautuvo ir nliepia tiket dievu.. ir kas sako kad cia geras palyginimas tai man net gaila tokiu zmoniu kurie net nesupranta ka peza
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4711 d. Atsakyti   
saunuolis kas sukure as uz :D nekenciu religijos... nekenciu krikscionybes
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
trauma kazkoks
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
#23 svarbu, kad geras palyginimas
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4714 d. Atsakyti   
Bet palyginimas tai belekoks... Užkniso su tais pim*alais, šiknom ir kitai sudais..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
True,

P.S. kas sugalvojo,kad tik vieną commentą per minutę galima palikti :O ?užknisa laukti
Svolacius nuotrauka
Svolacius prieš 4717 d. Atsakyti   
#12 #15 vistiek čia tas apts žmogas - man Tavęs gaila, tikrai labai gaila, kad nesupranti ką šneki. Įsikabinęs tos iliuzijos taip, jog kad ir kokie argumentai bus, Tu jos nepakeisi, nes jei suprastum tiesą sužinotum, kad Tavo visas gyvenimas buvo pagrįstas ant oro..
Svolacius nuotrauka
Svolacius prieš 4717 d. Atsakyti   
#12 Pasidomėk istorija - kadangi stipriausia buvo Roma ir krikščionybė, tai visos šalys po biški vienijos ir tapo krikščionėm šalim. Ir galų gale pretekstas karui buvo religijos skirtumas, ir plėšdami ir naikindami kitas tautas tos valstybės išaugo ir tapo gan stirprios ekonomiškai ir t.t. ir tas išliko iki dbr. Ir Lietuviai tapo krikščionim nes nebenorėjo tęst karų..
nr789 nuotrauka
nr789 prieš 4717 d. Atsakyti   
nr789 nuotrauka
nr789 prieš 4717 d. Atsakyti   
#15 tu diskutuoji/ginčijiesi su manimi. Apgalėtina kažką sakyt ant mano šeimos. Bet nuraminsiu tave, nereikia pergyventi dėl mano vaikų, jie auklėjami būti žmonėmis, ir jų niekas negąsdina nei pragaru, nei piktu velniu.
Ne krikščionybės dėka "išlipome" iš laukinių gyvenimo. Kaip žinia jau senosios civilizacijos nebebuo laukinės, o dievulis juk dar nė gimęs nebuvo :) civilizuoti tapome mokslo dėka, ne krikščioniškosios sektos. Tavo argumentai toki kaip "tu pažinsi dievą", "tau trūko auklėjimo" "tu gyveni be vilties" ir panašiai atskleidžia man kelias teorijas - arba tu es neišsilavinęs, arba jaunas, arba tau kaip reikiant praplautos smegenys. Jei jos neteisingos, tikiuosi, kad suprasi savo klaidas ir elgsiesi kaip pridera išsilavinusiam, subrendusiam žmogui su tvirta pasaulėžiūra. Aš nereiškiu nepagarbos tavo nuomonei. Aš diskutuoju su tavimi.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#15 nereikia tiketi isivaizduojamom butybem, kad butum humaniskas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#15 Ka tu nusisneki, ateistai gyvena be vilties? Ateistai gyvena su viltimi, kuo labiau isnaudoti savo vieninteli gyvenima, o ne krikscionys, kurie "TURI" antraji. Taip pat, cia jus neturit tikslo, jus manot, kad turesit kita gyvenima, gyvenat uzsidare isivaizduojamam pasaulyje. As geriau busiu ateistas, matysiu realybe, kurios jus nematot, nematot koks grazus sis pasaulis. Galvosiu geriau apie si, o ne apie kazkoki isivaizduojama dalyka. Good luck, turint isivaizduojama drauga, krikscione.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
O tai ką skelbė Jėzus,ko jis siekė? Dėl ko tai tapo šeimos švente? :) Na, žmogau, geografija nelabai sekės? :) Pvz. Balkanai? O kaip jie? Geografiškai panašiai kaip ir Prancūzija, Vokietija. Tik va, krikščionybės ten nebuvo. O argi ne Dievas ir mokė humanizmo? Pagonybės laikais žmonės buvo labai humaniški?.. Tik krikščionybės dėka išlipome iš laukinių gyvenimo. Paneigsi? nemanau:) Damn, užjaučiu tavo vaikus, nepažins jie krikščioniškosios pasaulėžiūros, kurią,matomai, esi patyręs(usi). Net neturi to tikslo dėl ko nugyventi dorą gyvenimą, gyveni be vilties. Tiesiog nesusidūrei su Dievo valia, tad linkiu Tau ją pažinti, gali ją neigt, ar niekint, bet aš tikiu,kad Dievą tu pats pažinsi. Ir tas familiarumas tavo, žmogau, tiesiog.. :) trūko tėvelių ir senelių auklėjimo. Reikia džiaugtis Kryžiaus žygiais, jų dėka išliko mūsų tauta. IR šiaip manau,kad geriau jau būt laisvų pažiūrų krikščioniais, negu laukiniais. Gerbiu tavo nuomonę, tad gerbk ir manąją. Tiesiog žmogaus įsitikinimai - sunkei pakeičiami. Aš tikiu,kad gyvenu ne vien dėl kūniškų malonumų, turiu viltį,kad žemiškasis gyvenimas yra tik laikinas, siela gyvuos ir dėl to esu laimingas, kad kada nors sutiksiu ten, aukštai, savo tėvelius, senelius. :))
nr789 nuotrauka
nr789 prieš 4718 d. Atsakyti   
#12 Tos šalys pažengė ne dėl krikščionybės, o todėl, kad ten greičiau atsigavo gyvenimas, rytų Europą, kaip žinai, da buvo aptraukęs ledas, kai vakaruose jau žmonės gyveno. Dabar pamąstyk apie Ameriką. Ką, gal ir ten ekonomika stipresnė dėl krikščionybės? Juk ten krikščionys atsikėlė tik 15 amžiaus pabaigoj. O kuo susiję religija ir industrializmas? Taip kad nusišnekėjai juodai. O dar sakai, kad kitiems žinių trūksta.

#2 pasidomėk apie pagonių šventes. Ir čia nėra 'jūsų' šventė, šiandien tokios šventės yra tik komercinis triukas. Tik mažuma švenčia pagal religiją. Dar kitiems tai - didelė šeimos šventė, ne Jėzaus. O ką, gal sakysi, kad krikščionys nepavertė Rasų Joninėmis? Krikščionys tiesiog pavogė mūsų šventes, pavertė jas savo įrankiu.

Ne religija padaro žmogų geresiu, o elementars humanizmas. Jei nebūtų religijos, nebūtų jokių džihadų ir kryžiaus karų, nebūtų tiek genialių žmonių kažkada nulinčiuotų ar sudegintų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Nu žmonės,nekariaujam.Vieni bandys įrodyti savo tiesą,kiti savo.Ir taip be galo.Amžinos kovos dėl tos religijos šiais laikais.Susipraskit,kad prie bendros išvados neprieisit.
Nuotraukos nėra
sakor prieš 4718 d. Atsakyti   
Kažkaip trūksta tau žinių :) Išsiaiškink iš kur kilo visos trys religijos, o gi nustebsi, iš to pačio vieno Dievo. :) O tai kuo geriau tikėt ? Valdžia, seimu? dėjau ant tokių.. o tai kodėl taip nesielgia, t.y. nežudo,nevagia ir t.t. ? todėl,kad mielasai užaugai krikščioniškoj tautoj, būtum islamietis, už tokias erezijas būtum nužudytas, o gal net pats žudytum. Tad tiesiog gerbk tikinčius, nes jų dėka esi toks koks dabar esi. Kažkodėl primosios apsikrikštijusios šalys, vakarų šalys, labiau pažengusios, o tai kieno įtaka? tos pačios religijos, kuri padeda tik vystytis. beet, visada buvo ir bus tokių, kurie bandys savo įrodynėti. Matai, mūsų tikinčiųjų,ale, nesamonės išliko 2011m. Dabar pažiūrėsim kiek tavoji teorija prabus. Abejoju ar kiek daugiau.. O dėl da Vinčio... nu baaaa... pasiskaityk labiau mokslininkų darbus, o ne iš neto ką nors ieškok. :)
Svolacius nuotrauka
Svolacius prieš 4718 d. Atsakyti   
#10 A Tu durnas?
Jei esi ateistas tipo negali būt padoriu piliečiu ir tiesiog atlikti jo pareigas? Kiekvienas nrml žmogus elgiasi nrml, nevagia, nežudo ir t.t.

O dėl Teresės - ji mirties patale pradėjo abejot dievo egzistavimu :D ir dėl drobulės - žinai tokį Leonardą da Vinčį? Jis siejamas su tos drobulės pagaminimu :D va ir tie Tavo faktai..

Kaip ta torino drobulė sako tipo iš jos nustatė, kad Jėzų plakė 1.60 ir 1.80m žmogeliai, vienas jų raišas buvo, kad jo kūne buvo ten vos ne šimtas kirčių, kad jo širdis sustojo pirmiau, nei ten nukraujavo jis. Ir tipo viską iš drobulės.. Pz, ji permirkus kraujyje buvo, iš kur ten tokius faktus traukt - ir po to sako tikėk dievu ;]

Religija buvo sukurta kontroliuot žmones ir teik. Kai pagonys turėjo daug dievų - nes nežinojo iš kur žaibas atsiranda, ugnis, saulė ir t.t. Dbr viską išsiaiškino tik nžn kaip patys atsirado, tai čia skaitos saulės dievas (nes be jos nieko nebūtų) ir prilygino dievui ir va dbr meldžiatyės orui ir mokat tuos pinigus bažnyčiai.. Ir nors mokslininkai tik daugmaž nujaučia, kad yra kažkokia medžiaga x iš kurios susikūrė viskas ir bando tai atrast - jie neteigia, kad čia va žemė taip ir taip atsirado, jie sako nežinom ir bando tą įrodyt, kai tuo tarpu religija šaukiasavo be jokių įrodymų. Man labiau realybė patinka, nei tas iliuzijų pasaulis su religijom..

Ir tada ką - pasaulį sukūrė trys kokie deivai? Nes tą sako krikščionybė, koranas rašo panašiai, bet ten kitas dievas, buda irgi ten kažką teigė.. Tai dbr kuriuo tikėt? kurios religijos yra klastotės, o kuri viena tik teisinga? Negi nematai, kad čia nesamonė..

Tikėt kažkuo reikia, bet ne tuo barzdotu dėde..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
žmonės, pamąstykim. jei ne religijos gyslelė pas mus, tai kam ta sąžinė, kam tie 10įsakymų? žudykim, vokim, paleistuvaukim, dėkim ant moralės, juk Dievo "nėra". Ir kokiu tikslu gyvent, jei žinai, kad mirus iš tavęs nieko neliks.. Ir šiaip, jei esat už mokslininkus gudresni, paaiškinkit drobulės atvaizdą, kuriame tariamas J.Kristus, taigi ten net dalelės dažų nerasta.. Ar Motinos Teresės padaryti stebuklai. Nesąmonės? Faktai sako kai ką kita. Tiesiog čia jūsų vėjavaikiškas bruožas viską neigti. Dauguma išsilavinusių, protingų, o svarbiausia - save gerbiantys žmonės,bent kažkiek tiki. Ir šiaip man gaila,kad jūs neturite vilties, kad kadanors sutiksit savo artimuosius: tėvus, senelius, brolius,vaikus. Tiesiog gyvent be tikslo = 0. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
O ba, pagoniška šventė :D nu bravo, šv.Vėlykas ir šv. Kalėdas, naujuosius, šventė pagonys. logiška:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Vargšai žmonės esat. Vargšai.
Svolacius nuotrauka
Svolacius prieš 4718 d. Atsakyti   
#2 jei ką neišprusęs žmogau, lietuviai šventė Kalėdas nuo senų laikų, kai dar pagonys buvo ir čia sena tradicinė šventė susirinkit prie stalo, tai gali nemalt liežuvio ;] o jei nori eik pasiskųsk savo dievuliui, įdomu ką atsakys :D
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
#2 noriu nenoriu, bet kaledos yra svente taigi per jas neisiu mokytis ar dirbti. ir man kaledos nieko nereiskia as netikiu, kad kristus per jas gime, as netikiu kaledu seneliu taigi man kaledos niekas daugiau kaip paprastos atostogos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Nu ir palyginot.. Viršūnė...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
tik kad nieko cia gero jei turi ta tikejima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Aš švenčiu ne kalėdas t.y ne būsimo zombio gimtadienį, o SAULĖGRĮŽĄ.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Stumat ant savų. Garantuoju,kad per Kalėdas švenčiat tą, ale, "pimpalų šventę". nesveiki esat, ateistai ble. Kai nešvęsit mūsų švenčių tada gal tokiais ir vadinkitės:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Tikejimas tai toks sudukas is kurio tam tikri zmones darosi bapkes

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų