Tik Lietuvoje moki 4000 Lt, - kad pusę metų galėtum mokytis iš 1979 m. knygų.

2010.10.29 patalpino Ivoniukas
  • 130
29
Tik Lietuvoje moki 4000 Lt,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Yeah nuotrauka
Yeah prieš 4757 d. Atsakyti   
Ka jūs daug rašot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
bisky nusisnekejai ;) prie ko cia valstybe laikys isikabinus jei moki uz moksla? tai gal universitetai laikysis?m? kaip manai? Labai gaila kai lietuviai nemoka valdzios atskirt nuo kitu instituciju.. Jie mano kad valdzia visur, jie viska valdo... Keista, kad su tokiu mastymu aukstajam studijuoji... O kad 16, 17, 18 metu nieks negalvoja apie savo ateity tai ka? tai valstybe turi po to uz tokius atskayt jais rupintis? pamirsk tuos laikus, jei tau nereikia, tu nemastai tai niekam ir taves nereikia...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
Ko cia verkiat? uzsienyje rojus manot?? Pazystama y UK isvaziavo studijuot, tai knygas paciai reikejo susipirkti, nei daug nei mazai apie 700 svaru, tai va kol lietuvaiciai verkia cia pamastykit, reiktu jum tokias sumas susimoket apsiverktumet ir apsitriestumet.. O cia del knygu perdeta ir nemazai... Pats studijuoju techninius mokslus ir is tu senu knygu nera blogai mokintis, bet ju nera tiek daug, yra pakankamai ir nauju, bent pas mus KTU taip yra. O del mokslo kainos tai is vis nesuprantu ko cia visi verkia... Atsiprasau, bet turi arba labai kazko noret nepagal savo galimybes arba is vis tau neverta studijuot aukstajy moksla jei negauni valstybes finansuojamos vietos, nes ju tikrai daug, o kad daugumai lietuviu yra arba aukstasis mokslas arba sudas tada, tai cia musu paciu bedos... Is vis baikit cia verkt, o patys kazka darykit,kaip kazkas rase, leiskit patys knygas, kurkit univerus, kur bus pigesnis mosklas kus bus kokybiskesne studijos, darykit kazka jei jum nepatinka kaip yra, o ne verkit tik!!
Nuotraukos nėra
popsas prieš 4917 d. Atsakyti   
#17 nereikejo sudo malt? e ei zmogau pagalvok pats . tipo kai tau buvo ar yra ar bus 16 17 18 metu tau galvje tik ir mirgejo mintys "o kas manes laukia po mokyklos?" taip, tokios mintys aplankydavo,bet gi jaunatviskas maksimalzimas beveik visada nugaledavo realybe. ir nors visada atsiranda tu saunuoliu, kurie jau nuo 14 metu siekia savo gyvenimo tikslo. tai patikek, bent as tokiu vienetus pazistu. dazniausiai tik 12 klases vidury suprasdavai kad reikia susiimt ir kad visus tuos 12 metu MALEI SUDA KAIP TU SAKAIi. nu AS GIRIU TAVE JEI TU NETOKS. ir aciu dievui kad as nemoku uz moksla, ne bant jau kol kas.ir studjuju tai ko troskau.nors mokykloj nedejau dideliu pastangu. kartais reikia sekmes gyvenime. betkokiu atveju apie tas senas knygas cia nesamone nesamone.YRA NUOSTABIU KNYGU SENO LEIDIMO, NORS JOS IR NEKAIP ATRODO.IR knygu studjujant nieks tau nebruka i rankas . nepatinka ? neskaityk TU TU fakin knygu. ir jei moki uz moksla taves valstybe laikysis isikibus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4924 d. Atsakyti   
#19 koks skambus žodis "moksliukas". Neklijuok etikečių.
"bent gerai pragyvenom mes vidurine, nebuvom atstumtieji kokie, linksmai metai priaejo, ne taip kai moksliukam" - juokinga skaityt ;D ką Tu čia atstumtaisiais vadini? Gal galėtum įvardint? Kurie čia tie moksliukai? Kartais geriau patylėt. \/
ppeliukas nuotrauka
ppeliukas prieš 4925 d. Atsakyti   
#23 BUTU PARAŠYTA: UŽ VAGYSTE - NUKIRST RANKĄ!
garbane nuotrauka
garbane prieš 4925 d. Atsakyti   
#22 kokia tiesa? Šūdas čia, o ne tiesa.
1979m knygą paskutinį kartą mokykloj varčiau. Kaži kas tokių metų knygoj būtų apie verslo teisę parašyta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4925 d. Atsakyti   
blem bet kokia ziauri tiesa ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
#19 nu manau lengviau skaityti knyga lietuviu kalba nei kita gerai jei tu kita kalba gerai supranti bet yra knygu kurios paremtos tam tikrais terminais kuriuos sunkiai ir pats supranti gimtaja kalba... tai net tenka versti kad suvogtumei... tad tavo toks pasakymas man gerai o del kitu nors ir tvanas... aisku tu nekaltas kad taip yra bet jei tu taip mastai kitas taip masto ir prasideda tokia kvaila svietimo ministerija kad niekam nieko nereikia ir tegu kas kaip nori taip ir sukasi..
#21 tai gerai kad jums taip siaip tai kazkiek procento darbo turi sudaryti savarankiskas darbas ir ka duoda destytojas tai yra takelis kuris uzveda ant kelio o ne ...
aisku cia priklauso nuo destytoju ir panasiai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
nezinau kaip kituose universitetuose, bet VGTU, vadoveliais niekas nesinaudoja, svarbu vaiksciot i paskaitas ir konspektuoti. Aisku, visada atsiras tokiu, kurie nevaiksto i paskaitas, nieko neatsiskaito ir paskui pisa prota, kad sunku mokytis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Ne visi cia tokie moksliukai kai jus. "nepatinka valinkit is lt" gera demotyvacija. bent knygos butu iskaitomos. o db. bent gerai pragyvenom mes vidurine, nebuvom atstumtieji kokie, linksmai metai priaejo, ne taip kai moksliukam, kurie cia db tipo sedi VU "reikjo mokytis" kai mamyte kokia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
Nesuprantu kuo skundžiatės? Nėra knygų, parašykit jas kad kieti, jeigu kas ir parašo/išverčia lietuvišką/ į lietuvių k. bent techniniams mokslams, ar vidurinei mokyklai tai vadovėliai būna dažniausiai šlamštas. Nematau nieko čia blogo kad tenka skaityt kita kalba ar iš patrintų knygų kurios geresnės už naujas turiniu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4926 d. Atsakyti   
gal tiesiog nereikejo visisko sudo mokykloj malt, tada ir moket nereiketu
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4926 d. Atsakyti   
Paradox
Kamii_bear nuotrauka
Kamii_bear prieš 4926 d. Atsakyti   
#13 laik .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
#5 pritariu del to kad sia demo mokyklinkas padare :D ir dar pridesiu dziaukis kad aplamai randi knyga lietuviu kalba :D o ne taip kaip buna jog nera lietuviu kalba knygu tai reikia rinktis arba rusu kalba arba anglu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
#13 Zinai jei visi kuriems cia neptinka turetu galimybiu isvykt manau senaj lietuva pustuste liktu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
nesimokyk, jei nepatinka. Varyk į užsienį nepriekaištavęs(-usi). Ten juk geriau gyventi. Ir mokomoji literatūra katik iš leidyklų. Ai ai ai, kaip blogai mum čia Lietuvoj.
Mokyklą reikėjo gerai baigt, sėdėtum sau vf ir vargo nematytum. O dabar va mokykis iš 30 metų senumo knygų ;oo baisu, arne?
kiek pamenu mokykloj dar senesni vadovėliai būdavo kai kurių dalykų, bet aišku, juk už mokslus vidurinėja mokėt nereikia, tai kam čia verkt. Užp*sot stumt ant Lietuvos. Nepatinka - valinkit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
kaip sakant, nepatinka - nesimokyk.. mokykla baigta gi...
n3xt nuotrauka
n3xt prieš 4927 d. Atsakyti   
#2 Demotyvuoja studijuoti Lietuvoje..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Keturis? As 11 moku :D. Na bet ir knygos geresnes
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
o koks skirtumas ar iš 1979m ar iš 2010m knygos? jei knyga gera tai nesvarbu ar iš naujos ar iš senos. lol dūh
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Dar gerai tiems, kad moka 4000lt.
Gelytia nuotrauka
Gelytia prieš 4927 d. Atsakyti   
oo kažkokią bibliją plėšo :D
Nuotraukos nėra
popsas prieš 4927 d. Atsakyti   
kad knygu truksta tai yra faktas. taciau is senu knygu pasisavinama beveik puse reikiamos informacijos. cia kalbu apie universiteta. dedu galva kad sia demo padare mokyklinukas. nes jis vargu ar supranta kad studjuojant niekas tau neduoda knygu i rankas ir nesako "vaikeli va is cia reikia mokytis" . viska reikia ieskotis paciam. ir deja lietuva dar neturi tiek pinigu kad visas senas knygas perspausdint . so
Nuotraukos nėra
NU- prieš 4927 d. Atsakyti   
is millionreasonswhylithuaniaisthebestcountryintheworld.com paimta

-1
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
uzskaitau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Demotyvuoja studijuoti ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4927 d. Atsakyti   
Nice :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų