Tau bus sunku su moterimis - Jei nesi nei romantikas, nei visiškas šiknius

2013.06.23 patalpino Agnushka
  • 18
7
romantiaks,idiotas,vyras,santykiai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
dar galit bandyti apsukti galva visokiomis nesamonemis imantriais triukais, niekada neatstoti, rodyti burtus ir t.t, bet, bet kuriuo atveju jeigu jums galu gale pavyktu jas pakabinti, yra 1 lb didelis minusas =D, jos uzsilips ant galvos su mielas, mielasis, zuiki, grazuoli, grazuti, zodziai bus nuostabus, bet nesijaus nieko siltesnio, niekada nebusit tikri ar jus jioms tikrai patinkat =D =P, ir dar negana to jeigu jums atsibos ir jus pradesit ta pati per ta pati sneketi vien tam kad palaikyti bendravimo tonusa, jos supras kad kazkas ne taip, ir bus pvz: o kodel tu ta pati ir ta pati, juk galetum gi kitaip padaryti ka nors? O kodel tu nedarai to ?? ar ano ir t.t, tai jeigu esate tikri kad norit pamesti galva del mergu, bukit protingi apsvarstykit visas galimybes ar verta, ir ar esate tikri kad mylit, nes jeigu ne tai bereikalo tiesiog iskaudinsit, o to daryti nereiketu =).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
#4, as nenoriu buti siknium =D, turiu tai daryti su skaudama sirdim =/. moterys to pacios nori moterys to nenori, jos tik taip aukstai sedi ir is tokio auksto ziuri i bachurus, kad jos, negali patiketi kaip kai kurie vyrai i jas gali taip zeminanciai ziureti ar kazkas panasaus.

#5 Taip jos nori romantiskumo =D, po to jos npri kad vyras dar labiau del ju stengtusi =D, o po to jos tik padaro vyra savo skuduru, kojoms valytis ir pameta =D, o tada vyrams buna skaudziausia =D, romantiskas gali buti tik tada kai esi tikras kad tave myli, ir to ne visa laika =D, kartais jos dar apsigalvoja.

moterys turi tokia lb gerai knisancia savybe nesusiorentuoti savo jausmuose =D, ir nezinoti ko nori.

pasakysiu paprastais, jei norit buti sikniais bukit, bet jos issigas, ir taip jus prie ju neprieisit, jeigu norit buti romantikais, bukit, bet td turet pasisaugoti, nes jeigu jos nemyles, bet supras, kad jau jus turi, busit po padu, bet dar geriau patapsit skudurais grindims valyti, dar galite, bandyti sulaukti pasigailejimo, ty priversti jusu gailetis, bet tai suniska ir apgailetina, tdl pats to niekada nedaryciau. Kitu abieju variantu irgi nebedaryciau, atsibodo jau viskas!!! O jums cia susirinkusieji jeigu mano tekstas nesugadino nuotaikos =D, sekmes medziokleje =D =PPP =D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
#4 no shit sherlock, with your logic u can only suck.

Moterys nori romantiskumo!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
gyvenimas privers but sikniumo, o beto moterys to pacios nori.. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
#2 =DDDD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3959 d. Atsakyti   
#1 blemba, same shit man
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3961 d. Atsakyti   
romantikas is prigimties, augimas priverte virsti realistu se prasme , todel dbr esu visiskas siknius =D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų