Studento šaldytuvas - po to, kai susimokėjo už mokslą

2012.09.06 patalpino pliumBum
  • 22
8
Studento šaldytuvas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4221 d. Atsakyti   
Lazdos neperlenkei ir kaip sakei, daugeliu atvejų tai veikia, išskyrus turintiems išskirtinių gabumų stjūdentams. Tiksliuosius mokslus reikia įsisavinti, todėl nieko ten nepriblevyzgosi: "formulė tokia ir ne kitokia". Štai vadyboje galimi jau keli teisingi variantai. O su paruoštukais ateina ir trečią ir daugiau (nuo dėstytuvo priklauso) perlaikinėt. Blem nemėgstu tokių. Be to jie labai stresuoja ir nervinasi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4221 d. Atsakyti   
#6 Nemanau, kad labai jau perlenkiau lazdą su ta patarle. Nors nesakiau, kad 100% tiesa. Bet santykinai dažnai ji galioja, pažiūrėčiau, kaip jūs išmoktumėt kvantinės fizikos kursą paskutinę naktį arba kokią aukštąją matieką ir ateidami į egzą kažin ką parašytumėt... Ogi nieko. Būtų pilstymas iš tuščio į kiaurą už ką ateitumėt mažiausiai į antrą perlaikymą. Gal ten su kokiais humanitariniais dalykais labiau galima prasmukti nesimokius ir lygiai taip pat papilsčius iš tuščio į kiaurą ir iš bendro supratimo, bet ir tai ne visais atžvilgiais.

Tai va, kas dar tuo neįsitikino, turės progą įsitikinti arba gali pilnai patys paeksperimentuoti :))

Dalinai tai negaliotų turintiems nemažus gabamus, kurie geba greitai įsisavinti ir panašiai.

Apskritai galiu pasakyti, kad tas mokymasis paskutinę naktį yra beviltiškas, vistiek visi eina su paruoštukėmis tikėdamiesi nusirašyti, o ir daugeliu tai visiem ir pavyksta. Bet ar tai galima pavadinti mokslu ir tuo labiau kažkokiu tai mistiniu mokymusi??? ;]
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4221 d. Atsakyti   
#5 Žėk, tos patarlės yra kilę iš senesnių laikų, taip?- taip. Kas dabar atsikerta į kažkokius paverkšlenimus, vadinama- "bazaras". Tai va, senolių "bazaras" buvo apgalvotas ir pagrįstas, bet tai toli gražu ne dėsniai. Todėl nėra 100 proc. tiesa. Tas pats ir dėl mokymosi paskutinę naktį ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4221 d. Atsakyti   
#4 Ko gero, dar neteko matyti tikrųjų studentų.. Kai visas bapkes prapildavo, o po to pusbaždiu gyvendavo iš kitų besiskolindami..

Merginos šiuo atveju yra santūresnės ir labiau savarankiškos bei susitūpėjusios nei vaikinai.

O, apie mokimąsi naktimis, tai yra patarlė, kuri visada galioja: neprivalgei, tai ir neprilaižysi. Galioja tiem, kas mokosi paskutinę dieną ar naktį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4221 d. Atsakyti   
Man tai įdomu kodėl visi įsivaizduoja, kad studentai gyvi tik bulvėm, kad mokosi naktimis, o sumokėję už mokslą savaitę badauja?
Esu studentė. Maitinuosi normaliai, nei karto neteko mokytis naktį, sumoku už mokslą ir lieka pinigų visom norimom pramogom.
Taip pat parom prie knygų nesėdžiu. Poros valandų prieš egzą ar kolį pilnai pakanka
Firework nuotrauka
Firework prieš 4221 d. Atsakyti   
:D LOL
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4221 d. Atsakyti   
Hujova, kai nėr ką valgyt
Rufkenas nuotrauka
Rufkenas prieš 4221 d. Atsakyti   
*studentės

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų