Siaubutis

2012.06.21 patalpino gagunia
  • 22
15
seibutis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: seibutis


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4319 d. Atsakyti   
px paimsiu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
Kas norit litanijos skaitykit viska cia:
|
|
\/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
gagunia tu bybiaciulpys
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 4320 d. Atsakyti   
#10 Priešingai nei tau, man internete nereikia vaidinti. Jei turi realiame gyvenime sutrikimų ir bandai išsilieti internete, žmogau, tam yra specialios įstaigos, kurios taiso ir tvarko žmonių psichinius sutrikimus. Girdėjai apie tokį dalyką, kaip nuomonių skirtumai? Nuo to, jog mano nuomonė yra kitokia nei tavoji, aš bukesniu žmogumi netampu. Beje, nesakiau, kad tu(jūs?) esat dvasios ubagai, skaityk, ką rašau, tada atrašinėk savo bukus komentarus.
smiley_house nuotrauka
smiley_house prieš 4320 d. Atsakyti   
#10 Nesuprantu tokiu debilu kaip tu. Vaidina labai jau išsilavinusius nors yra visiškas 0 .O jei bent kiek turetum proto savo makaulei manau butum protingesnis ir pasilaikytum savo ta nuomone sau. Nes žinok užpisa skaityt tokius komentarus kur vis verkslena ir verkslena . Geradaris atsirado , jei tau pasaulis toks blogas tai nx tu landzioji po tokius puslapius kur tave nervuoja?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#9 Nu idiotas grynas esi :) Tu parodyk kur as lyginu su sudu juoda humora? Cia kad tu toks atsilupes esi ir nesupranti, kad tavo situs verkimus prilyginau su sudu, gal dabar susiprasi durneli? Nepatinka tokios demo tai nafik tu cia lendi ir gadini nuotaika tiem kam patinka? Eik ir verk po emotyvacijom. Zema ir vaikiska yra internete vaidint koks tu jautrus ir geradaris zmogus esi, cia aceit paverksiu komentaruose ir galvos kad man labai rupi kiti. Nei tau rupi tas seibutis nei ka, neturi kur kitur pavaidint tai cia bandai primest didi geradari, cia ne mes dvasios ubagai, o jus, nes tik per komentarus savo morale sugebat pakelt. Beto pasigooglink pats kas yra patycios ir kas yra juodas humoras.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 4320 d. Atsakyti   
#5 Juodą humorą prilygini šūdui? Tai drįstu manyti, kad ir tas, ir tas tau patinka ;))) O jei rimtai, tai ne tau, ne dvasios ubage, mane mokyti apie juodą humorą. Daugelį juokelių iš tos temos užskaitau ir būna juokingi, tačiau šaipytis iš žmogaus išvaizdos - sorry, biški žema ir labai vaikiška. Eikit, vaikai, juodo humoro mylėtojai, toliau demotyvacijas žiūrėt ir degint susiraukėlius. Tik pala, pirmiau pasigooglinkit, kas tas juodas humoras.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#5 Siais laikas ir is invalidu , ligoniu , nelaimiu , galima tyciotis , o poto sakant visiems kad tai juodas humoras
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
blyn prajuokino...nebloga demo siaubuti pawaryk!! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#5 +respect dude!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#3 #4 juokinga i tokius verksnius kaip jus ziuret :D susiranda kokia juodo humoro demotyvacija ir verkia su savo komentarais, aceit gi aukstas morales normas demonstruoja, dvasios ubagai. Tai gal ir suda valgot, idiotai? Cia tas pats, nepatinka demotyvacija, bet vistiek lenda ir stumia ant autoriaus, gi zema tyciotis. Degint tokius susiraukelius kaip jus :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 4320 d. Atsakyti   
Tyčiotis iš žmogaus išvaizdos yra žema. Nieko čia nebepridursi. Ir tie, kurie dabar bandys sakyt, jog čia humoras, šmaikšti pajuoka ir t.t. - eikit jūs velniop.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
Sušikta demotyvacija. Kaip galit tyčiotis, jis puikus žaidėjas ir tikrai būtų padėjęs rinktinei. Debilai jūs blt, į save pasižiūrėkit, žmogui nelaimė, o jie demotyvacijas kuria. Eikit velniop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4321 d. Atsakyti   
siaubuti pavarik
demotyvass nuotrauka
demotyvass prieš 4321 d. Atsakyti   
Prajuokino... :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų