Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Šiandien man gimė sūnus!!! - Pavadinsiu jį Monika.

2011.08.14 21:51 patalpino Anonimas
  • 6
5
monika, povilaityte,tinklinis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4610 d. Atsakyti   
#4 Tu durnas? Graži merginos figūra, ir turbūt pas ją didesnis pilvo presas nei pas tave..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4611 d. Atsakyti   
bet tai biski pilvuka mergyte turi, nera baisu, bet galetu jo ir nebuti, jeigu uzsiimineji tokia sporto saka kurioje turi buti apsirengusi minimaliai :D nors seip pana tai grazi... :D
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4611 d. Atsakyti   
#1 So? Visai neseniai patvirtinta tokia.
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4611 d. Atsakyti   
Per daug įžvelgi to, ko nėra. Jis sukūrė analogišką demotyvaciją pastarąjai, neturėdamas jokių minčių, kad pašiept ir pan. Čia kaip su optimistu, realistu, pesimistu ir puspilne stikline. Kiekvienas mato ką nori matyti. Mes matom tiesiog nepavykusį juokelį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4611 d. Atsakyti   
Ham.. demo gera. Nes cia izvelgiu DEMOTYVACIJA! visu pirma tai cia pajuokia jusu perdeta susizavejima Jonu ir is dalies yra atsakas i ankstesne demotyvacija po 19 pasaulio cempionato. Ka cia demotyvuoja? Ogi Jono dirbtini padaryma didziausiu heroju Lietuvoje. Juk tada kodel negalime taip pat iskelti pasaulio auksa laimejusiu merginu, bet ne krepsininkiu.

P.S. kadangi daug kam turbut uzklius tokia mano nuomone ir sakys kad nemegstu kases arba Jono Valanciuno, galiu drasiai atsakyt: krepsinis yra mano megstamiausia sporto saka, as nepergyvenu del sitos didziules krepsinio karstines, nes man ji patinka. O kalbant apie jona - jis mano favoritas, tik nemegstu kai ji kazkas pervertina. Man patinka jo zaidimas ir palaipsniskas tobulemas, nepasidavimas pagyroms, bet tai velniam ji spaust taip? Kam prie jo darbo ir atsidavimo krepsiniui kist tiek daug komercijos??

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų