Ruduo parodys - kas laimės kūdikis

2015.02.24 patalpino vnz3
  • 57
27
kariuomene,sauktiniai -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
antipropaganda prieš 3240 d. Atsakyti   
Šiaip jei vyrai būtų pakankamai drąsus pasipriešinti ir susivienytume nereikėtų klupėti kaip mazgotėms armijoje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3300 d. Atsakyti   
Ar pasiruose smegenu plovyklai apie tevynes meile? !! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3305 d. Atsakyti   
#21ane? o ka daryti kad man px ant tos tevynes ir ant taves?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3310 d. Atsakyti   
VISI TIE, KURIE KALBA APIE "MAMOS LOVU PAKLOJIMA IR PAN." KLAUSYKIT, SENIAI NEGYVENU SU MAMA, TURIU DRAUGE, PATS VISKA TVARKAUSI, MAN 23, ESU TIKRAI NE TAS, KUR SU GELTONOM KELNEM VAIKSTAU IR PAN. DISCIPLINA VISKAS YRA.. KO MAN TOJ TADA KARIUOMENEI??
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3311 d. Atsakyti   
www.paidverts.com/ref/nissan325 uzdirbk kruvas pinigu!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3314 d. Atsakyti   
Kad ir tam paciam Vilniuje, dauguma zmoniu yra Rusakalbiai, ka su jais darysit? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3314 d. Atsakyti   
Tėvynę ginti privalo kiekvienas!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3315 d. Atsakyti   
#19 pasidaryk akiu operacija ir mauk i ta armija, ko cia dabar giriesi, kad tau nereikes tarnauti? per prievarta dulkinti zmogu kazkodel yra nelegalu, per prievarta is zmogaus reikalauti turto kazkodel yra nelegalu... bet kazkodel per prievarta versti zmogu daryti tai ko jis nenori ir jausti psichologini spaudima skamba kaip nuostabi ideja? ir man tikrai nereikia kazko kas man isakines kada gulti, keltis ir valgyti, pats turiu savo rezima ir gyvenimo buda, ir nieko nesiruosiu keisti. Istojom i europos sajunga, isivedem eura, grizom prie sovietiniu istatymu. Eikit jus i ta savo kariuomene tikrieji Lietuvos "vyrai", gulekit ant slapios zemes ir spauskit per prievarta sypsena. Ismoksit kaip bulves skusti ir kose virti, galesit girtis, kad esat tikru vyru. O as sieksiu aukstumu kol jus aplink miska begsit, pildysiu savo svajones, o ne kitu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3315 d. Atsakyti   
Jeigu netureciau regejimo problemu, tai savo noru eiciau as tarnaut, ir dar uz tai moketu. Armija nera blogai, ismoksti laiku eit miegot ir keltis ir valgyt, fiziskai sustipreji, suvyriskeji, disciplinos ismoksti, mama tau neateina ir nepakloja lovos. Ir siaip pazistama zmogu turiu kuris tarnavo, tai sake is pradziu sunku fiziskai kol pripranti bet po to smagu, ir pratybos ir t.t. Paziurekit gi net panos tarnauja lygiai su baxurais savanoriuose, net i Afganistana kitas panas siunte. Ziuriu zmones susidare labai klaidinga prielaida, jog musu pagal NATO standartus ruosiama kariuomene tebera kazkokiuose sovietu laikuose, kur visi viens kita dauzydavo ir zemindavo kaip kokiam kalejime. Maziau jus mitu prisigalvokit. Kariuomene netinka tik silpnavaliams lepsiams, kurie gave pompa po keliu kilometru krosiuko galvoja kad kojas pakratys ir prasosi but atleidziami nuo prievoles. Bet ten tokie lepsiai bet kokiose gyvenimo situacijose savo beviltiskumui priezasciu ieskos. Kaip sakant atmazai, kurie nelabai gaudosi kokia rimta padetis yra is Rusijos puses ir kurie neturi giminiu Ukrainoj, kad suvoktu tos padeties rimtuma. Tokie vafliai verkia apie kazkokias paskolas, versla, o karui prasidejus patys pirmieji tepa slides, o po to save ale garbingais iseiviais vadina, kurie tipo Lietuvai padeda is uz atlanto... Visi ant tiek ispyyndeje siais laikais su savo "teisem" ir "laisvem"... xebra net nebeskiria, kas yra "teise" ir kas yra "pareiga"... va tokie lepsiai gime nepriklausomoj Lietuvoj paprate viska ant lekstes turet, o jei negauna, tai visas pasaulis tada kalti buna, ir tada valstybe tipo jau bloga, ir tada jos jau ir gint nereik... Ukrainoj irgi yra tokiu veikeju, kurie karo zonoj sedi namuose isikliopine i savo apgailetina "turta", ale nenori palikt, kad rusai neatimtu, ir po to patys parsidavineja rusu okupantams, kad tik ramybej paliktu, o apie tarnavima ukrainieciu kariuomenej isgirde piestu jie stojas... gi kaip cia dabar...ukrainieciai tipo gi neatejo situ lepsiu "turto" apgint, tai kam gint Ukraina, ne? Va ir pas mus salyje pilna tokiu, kurie cia verkia del sauktiniu sistemos, kuri placiai naudojama ir Estijoj ir visi patenkinti.
F1RST nuotrauka
F1RST prieš 3317 d. Atsakyti   
Armija nėra blogai, tačiau reikia, kad žmogus ten norėtu eiti savo noru. Tikrai dauguma ir aš tuo tarpu ten tikrai neeičiau (jai butu pasirinkimas). Manau čia turėtu daryti ne šauktinius, o apmokymus mokyklose, kolegijose, bei universitetuose. Arba blogiausiu atveju kviesti visus ir įtikinti eiti tarnauti, nes pažiūrėjus į žiniasklaida ir čia demotyvacijoje taip pat tokiu netruksta kurie giriasi, kad eis tarnauti. Na tiesa iš tu besigiriančiu geriausiu atveju 30% tik ateitu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3320 d. Atsakyti   
Dar karta ysitikinau kad zmogus negali tureti savo nuomuones del tam tikro dalyko :D Gal ims gal ne . Taciau blogiausiu paciu blogiausiu atjev, karo atveju kovosim ne uz valstybe o uz turtingus politikus kurie susikrove turtus is musu paprastu zmoniu . ? Haters gona hate, Potato potate :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3320 d. Atsakyti   
Manau, kad tai yra tiesiog per staigiai, turejo ugdyti patriotiskuma kazkoki, dabar ziniasklaida ir netgi kai kurios mokyklos tik pasakoja ir rodo kaip uzsieni gerai, o dabar sako versim mokytis to ko norit ar nenorit ir siaip ka daryti zmonem, kurie gyvena ir dirba uzsieni, palikt viska ka pasistate tenai gryst atvaryt tuos 9 menesiuis ir vel but be vietos pasauli?
Siaip sutinku, kad disciplinos truksta musu tautoj tragiskai, o ir karas daug maziau imanomas, kai puse gyventoju kariaut moka, bet tiesiog nemanau, kad cia yra iseitis.
Nuotraukos nėra
Japaske prieš 3320 d. Atsakyti   
#14 Tipo vyriškumas kai tave varinėja rūkalai ir alkoholis?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3320 d. Atsakyti   
tipo vyruiskumas kai varineja tave vadai ? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3320 d. Atsakyti   
cia kaip ir viskas pohuy, linksma toj armimuxoi. igauni vyriskumo, paprikolini, ygauni visokiu igudziu. BET minusas tame kad jai prasides karas tu butinai privalesi kariauti... neduociau priesaikos kad gynti lietuva ar pns kai prasides karas. as tesiog smutkes susirenku ir draugus gimines i viena busa ir davay ten kur saugu, o kariauti del kazkokiu turtingu zmoniu principu man nesinori. man tesiog pohuy ant tu turtingu zmoniu. man svarbu kad mano seima ir draugai butu saugus. o del grybo ir kitu gnydu kariauti nesinori visiskai. o seip armija tikrai nieko blogo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3320 d. Atsakyti   
Devyni mėnesiai kur jūs problemą matot? Juokingos tokios šnekos, tikrai - tik bailys neitų tarnauti jei kviestų... Pilna "axujienų" pagert, parūkyt, o kai jau pasportuot reikia, ginklą laikyt išmokt bei naudotis juo, tai į krūmus visi... Apgailėtini jūs, kito žodžio nėra, be to čia tik apmokymai į karo lauką niekas jūsų neves... Bailiai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3320 d. Atsakyti   
Taigi ne i kara veza, o tik apmokymams. Manau daugeliui butu neprosal fiziskai sustipreti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3320 d. Atsakyti   
visi aplink visokiuose komentaruose kaip shudmuses skraidzioja, ereliai gerioja apsimyze ir lauzia ale kietus. triperiai patarnaus armuchoj supras ka nors apie gyvenimas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
Senai reikejo sugrazint, nes tiek atsiprasant "ereliu" priviso, kad kariuomene vienintele iseitis juos nusodint
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
nieko dabar gales jaunimas isviso buriais begti is LT, nematau jokios cia demokratijos VERCIANT kazka daryti, grc koks referendumas butu ir paprotintu seima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
#1 Mirties nebijo tik bepročiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
Geras palyginimas :D.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
vieno zmogaus paklausia, ar jis myli savo tevyne, jis atsako:
- taip,
tada paklausia:
- ar eitum i karuomene?
atsako:
neee...
- o kodel?
O kas tevyne myles?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
Ka zinau as labai patenkintas savo gyvenimu kazkaip nelabai noreciau ka keisti :D O versti zmones negerai DEMOKRATIJA pasirinkimo laisve. ALE :D Vergove kaip buwo taip ir yra nieko nepasikeite nuo viduramziu, aij pasikeite dabar wisa tai legalu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
#2 gaila, kad tikrų vyrų mažai beliko
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
#1 tik durnius už LT eitu BB dėjas aš ant tos Lt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
tik bailys neitu i kariuomene jei kviestu

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų