Religija - Ar Bibliją parašė ne tie patys žmonės, kurie sakė, jog Žemė yra plokščia?

2012.02.26 patalpino Punceka
  • 28
34
Religija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4129 d. Atsakyti   
#31 Jei manai, kad Einšteinas tikėjo krikščioniškuoju ar bet kurios kitos religijos dievų, tai patarčiau pirma tuo plačiau pasidomėti, nes dabar nusišnekėjai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4430 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4431 d. Atsakyti   
kodel visi kisa ta Einsteino tikejima dievu, net nezinodami kaip buvo is tikruju?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4431 d. Atsakyti   
Kodėl protingiausi mokslininkai, pvz Einšteinas, tikėjo Dievo egzistavimu? Gal kuo daugiau žinai, supranti, kiek daug nežinai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4432 d. Atsakyti   
#26 ka reiskia tokie kaip as? Jei jau taip gerai mane pazisti tai placiau paaiskink ka norejai pasakyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4432 d. Atsakyti   
I klausima atsakysiu klausimu. o kas man vakar ant kilimo prisiko?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4432 d. Atsakyti   
#26 tipiska "argumentacija" zmogaus, kuriame susiderino fanatizmas ir imbecilumas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Sveiki,
šiuo metu savo baigiamajam darbui atlieku tyrimą apie 16 -18m. paauglių veiklą internete bei stresą. Šis tyrimas yra anoniminis, o Jūsų pateikta informacija konfidenciali.
Prašau nepagailėti kelių savo minučių ir kam yra 16-18m. užpildyti šią apklausą: www.publika.lt/apklausa-15-4f40e1f11ea99.html . Ačiū ir geros dienos!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#24 Bet gal ir tikrai nera:/ Butu, tokie, kaip tu nesiveistu:/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
DIEVO NERA
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#23 o tu gali irodyt, kad dievas yra? ne? ot lopas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
#20 O gali irodyt, kad Dievo nera? Ne? Ot lopas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
#21 jau nusibodo tos nesamones "nutiktu nelaime ir pradetum tiketi". Tikras save gerbiantis ateistas tikrai neprades tiketi dievu istikus nelaimei, o tie zmones kurie pradeda tiketi yra visiski silpnavaliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
Netiki- netikėk. Nėra paneigta, kad Dievas buvo, nėra ir patvirtinta. Ir jei esi toks kuris tiki kitais (pvz.: mokslininkais ir t.t.) kai kalbama apie neišsiaiškinamus dalykus, yra tas pats kaip tikėti ta pačia religija. Nesakau kad mokslininkai nieko neįrodė ir t.t., bet jei jie čia nieko neįrodė, kodėl būtinai Dievo nėra? Manau, jeigu labai stipriai susirgtum, arba tavo artimieji pakliūtų į nelaimę tai ir tu įtikėtum. Yra daug mokslinių straipsnių, kad yra daug lengviau gyventi kai tiki kažkuo stipresniu už viską. Tiesiog yra lengviau... Dalykas yra toks - tu arba tiki arba ne. O netiki kitų pučiama migla.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
Pagrindinis teiginys : viskam egzistuojanciam yra įrodymas ir moksliskas paaiškinimas. Kur faktas, arba įrodymas, kad dievas egzistuoja ?
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4435 d. Atsakyti   
atsibuskit religija fanatikams ir sizofrenikams
Thomas14 nuotrauka
Thomas14 prieš 4435 d. Atsakyti   
Nope (facepalm) ... do I even have to start...
Kira nuotrauka
Kira prieš 4435 d. Atsakyti   
Aplodismentai puncekai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
Ką jūs čia pezat apie moteris. Prie ruso buvo vyras ir turėjo išlaikyt šeima, o ne kaip dabar visokių motinysčių, xujysčių pašalpos. Prisidaro vaiku paskui gyvena kaip inkstai taukuose, dar čia kažka mat nori pareikšt apie sunkų darbą ir neligybę -.-
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
#9 pfff. sakai neegzistuoja geresnis moraliu rinkinis? Va raudon kepuraite. Irgi knyga su pasaka ir morale. Tik nevercia aukotis del jokio dievo ar panasios fantastines butybes
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
#13 Ha!! Kada moteris neturejo dirbti? Moteris neturejo eiti i kara, o dirbo jos, kaip juodi zmogeliukai is juodo zemyno 19a amerikos pietinese valstijose!! Vaiku turedavo daug, bet daug ju ir mirdavo. Moteris ne stebulkadares, jos is oro negaledavo gyventi. Tiek rytu, tiek vakaru romos imperijoje buvo tie malnumu vaikymaisi. Jie paprasciausiai mokejo gaminti kontraceptikus. Tik kazkas pamirso labai nepatogu fakta apie tia, kad vakaru romos imperija sukure 12 lenteliu istatyma, ant jos teisines sistemos pastaytos visos siuolaikines teisines sistemos, o ju medikai zinojo, kad irankius reikia dezinfekuoti, jie mokejo daryto nesudetingas akiu operacijas, o svaribiausia buvo istatymas, pagal kuri kievienas turejo nusiprasti pirtyje bent karta per savaite. Germanu jie niekada nebutu pritreske. Valstybe valdyti lengva, bet gentis, kuriu kiekviena rinkdavo vadus, valdyti labai sunku. Del to Aleksandras Makedonietis i afganistana ir atgabeno opiuma.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
#12 moterys gal ir nieko nereiske. bet... joms nereikejo dirbti, joms nereikejo sukti galvos, kaip pragyventi - galejo pilnai uzsiimti vaiku auginimu (ir vaiku turedavo daugiau). visi like rupesciai buvo ant vyro galvos, taip kad dar klausimas, kam budavo sunkiau - ar moteriai su vaikais, ar vyrui, kuris atsakingas uz islaikyma ir namus.

rytu romos imperija nebuvo tokia ispindejusi, tai ji issilaike ilgiau. bet vakaru romos imperijoje dejosi baisus dalykai, kazkodel labai panasus i siu laiku free sex culture, apie kuria visi zino, aiskinti ir nereikia. krites gimstamumas, pasileidimas, materializmas, malonumu vaikymasis ir t. t. o germanu, roma galejo neisileisti. kurimosi pradzioje, kai dar nebuvo issigime, jie butu tuos germanus pritreske. bet issigimusiai nacijai atsilaikyti pries puolancius sunku. pradzioje nuo germanu atsipirkinedavo pinigais, paskui net isileido i savo teritorija, nes atmusti ju negalejo. kai rupi krustis ir apsiryti, ne valstybes saugumas rupi. o toliau - patys zinom.

plius sumazejes gimstamumas, del kuriu romenu visuomene paseno ir negalejo atsispirti jauniems ir visliems germanams.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
#9 Morale - lankstus reikalas. Pries simta metu moteris nieko nereiske, ji tebuvo vyro nuosavybe ( pries geru 50 metu tokiu atveju pasitaikydavo, ypac tarp labai religingu bendruomeniu), dabar i moteri nelabai paziuresi, kaip i daikta, kuris turi paklusti tavo valiai. Tos pacios moters situacija, net dabar, skiriasi priklausomai nuo salies, kurioje ji gyvena. Skirtingose salyse morales supratimas yra labai skirtingas. Man biblijine "morale" neitinka. Pagal biblija moteris sukurta is vyro. Suprask - vyras svarbesnis. Pagal biblija dievas nenori matyti moters plika galva. Suprask, vyras be skaros - puiku, moteris -- nuodeminga!! Pagal biblija moteris "padare" pirmykste nuodeme... Suprask, jos del visko kaltos (nors... Gal cia tiesios ir rasta...). Roma suede ne amoralumas. Roma suede laikas. Is istorijos pamokeliu turetum zinoti, kad romos imperija buvo suskirstyta i dvi dalis. Vakaru roma zmugo V amziuje ir ja suede korupcija (politikeeeeliai...), o rytu roma suede turkai. Ir ziaurus valdovai. KAs liecia rytu romos imperija (bizantija), del jos zlugimo galeciau gincytis ir gincytis :) Man, kaip istorijos myletojui, patinka imperijos :) Ir kas liecia germanus... Teko girdeti apie tautu kraustymasi? Germanai paprasciausiai ieskojo prieglobscio, romenai juos isileido. Paskui pora genciu pradejo juos siaubti.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4436 d. Atsakyti   
neperskaites biblijos - neturiu morales? taip iseina?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
#7 biblija nera MOKSLO knyga. biblija yra MORALES knyga. taip kad, nepainiokit nesusijusiu dalyku. biblijoje apie visatos sandara, kas aplink ka sukasi, ir neaiskinama, jos paskirtis visai kita.gal paskaitykit viena karta patys.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
su ne itin tiokusiais pamokymais? idomu, ar egzistuoja geresnis ir teisingesnis morales normu, gyvenimo pamokymu rinkinys uz biblija.

o galvodami per daug savo galva, zmones nusigalvoja iki tokiu dalyku kaip grupiniai, sado mazo, golden rain, abortai, pinigu kultas... visos moralines normos yra biblijoje, ir ju niekas nepaneigs. kas bando paneigti, anksciau ar veliau prieina liepto gala. jeigu visuomene ima gyventi pagal "savo" taisykles - tai degraduoja visa visuomene. ka ir matom siandien.

technologinis tobulejimas - puiku. bet tai toli grazu ne viskas. romis imperija savo laiku irgi buvo technologiskai pazangi. bet amoralumas ja suede is vidaus, ir germanams istvirkusia ir issigimusia roma paimti buvo juoku darbas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
#4 Buvo mokslininku, kurie mane, kad zeme tera planeta, besisukanti aplink saule. Konkreciai - graikai. Jie tokia isvada padare stebedami kaip planetos "sokineja" per zvaigzdynus. Jeigu zeme butu visatos centras, to beveik neimanoma paaiskinti, bet jeigu centras saule, o zeme sukasi aplink ja, tai labai lengva paaiskinti. Kas liecia biblija, tai pati seniausia ir sekmingiausia fantastine knyga. Tolkiena ir jo ziedus biblija palieka toli toli savo uznugary :)
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4436 d. Atsakyti   
#4 Mokslininkai siekė išsiaiškinti, jie kūrė teorijas ir jas patvirtindavo arba paneigdavo, jie ėjo į priekį ir vis dar eina, sužinodami vis daugiau apie mus supantį pasaulį, o krikščioniai kaip buvo prilipę prie tos savo kvailos knygiūkštės, taip ir liko.
kristal nuotrauka
kristal prieš 4436 d. Atsakyti   
Maksimaliai ką galima išspausti iš biblijos tai grožinė literatūra, su ne itin tikusiais pamokymais. Bet juk kiekvienam kvailiui reikia vedlio(tinka ir biblija), neduok die jei naudosis savo galva bala žino ką gali sugalvot, gal net kokią protingą mintį 0_o
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
Pačioj biblijoj pasakyta, kad žemė buvo apvali. Tik dauguma mokslininkų, kurie to nepripažino, teigė savo teorijas, kurios paskui pasirodė visiškai neteisingos.
winston nuotrauka
winston prieš 4436 d. Atsakyti   
Aš tą patį galiu pasakyt apie prieš 2000m gyvenusius mokslininkus :D "senovės mokslininkai, ar ne jie pasakė, kad Saulė - ji sukasi aplink žemę" pz, bukapročių logika :) jums tik antireligines demo ir kurt avies galvos :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
o kaip del adomo ir ievos? juos sulipde dievas? O kam tada bambos jiems?!
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4436 d. Atsakyti   
„Tie patys žmonės“ - visi „priešistoriniai“ gyventojai, kurie nebuvo mokslo išganyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
biblijoje nepasakyta, kad zeme plokscia.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų