Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Religija - Kada tiki 2000 metų senumo žydų zombio egzistavimu.

2010.05.08 10:47 patalpino Regis
  • 0
12
zombiai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: zombiai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Rawr nuotrauka
Rawr prieš 4963 d. Atsakyti   
:D +1 tiesiai i dešimtuką :)
GuoDy nuotrauka
GuoDy prieš 5064 d. Atsakyti   
Aš asmeniškai, kažkuo tikiu, bet ne Religija. xD Kažkoks egzistavęs žmogus manęs neįtikina. xD
blablas nuotrauka
blablas prieš 5073 d. Atsakyti   
Jei netikesite dievu jus jis nusius i pragara, ten kad kentetumet amzinas kancias, degtumet smaloj, klyktumet is skausmo.... bet jis juk jus myli :)
Regis nuotrauka
Regis prieš 5073 d. Atsakyti   
Prakeikimas, kaip visokie išprusėliai mane niekina. Ir ne kažkokiam neaiškiam padarui nurodinėti kuo noriu ar kuo turiu būt. Kaip prakeiktas Lietuvėlės gyventojas nepasakis savo "kandžios nuomonės"? Gi jis gali, jis kiečiausias, gi jo veido nematyti, o išsilavinimas siekia tokius tolius, kad net baisu ir pagalvoti.
Taigi snarglių, tiksliau žydų valdove sdfsd #5, žemai man kabo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5073 d. Atsakyti   
Jei sudavė i viena zanda, atsuk kita, kad ir si trankytu, tik nekersyk jam nes keliausi i pragara, ir dar, tas musejas vistiek keliaus i dangu....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5073 d. Atsakyti   
#5 sdfsd, kai protelis prašviesės, gal suprasi, kad religija negali būti kažkokia šventa karve. Ant valdžios stumt galima, ant žmonių galima, ant visų moralinių vertybių galima, ant gėjų net reikia stumt, o štai prieš religiją, šiukštu, nė vieno blogo žodžio?

O tas Jėzus iš Nazareto, kiek žinau, minimas vos poroje nešališkų šaltinių. Ir minimas, iš esmės, tik vardas. O daugiau viskas iš biblijos. 2000 metų senumo knygos, redaguotos, keistos, papildytos milijonus kartų, kad labiau atitiktų poreikius tų, kurie tuo metu norėjo valdyti kvailas mases.

Ir tau būtina turėti kažkokį pavyzdį? Negali būti tiesiog geru žmogumi? Tiesiog daryti gerą, nesilygiuojant į kažkokį, kaip Regis parašė, 2000 metų senumo žydų zombį? Tau reikia kažkokio popiergalio, kuriame parašyta "nevok" ir pan., kad suprastum, kad vogti negalima? Nejaugi tu pats save laikai tokiu kvailiu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5073 d. Atsakyti   
"juoktis is zmogaus pasiekusio tiek kiek tu per visa savo apgailetina gyvemina nepasieksi"
Taip, nevarykit and dievulio, antraip jis neišrinks jus būti sekančiu jėzu !

O šiaip, kaip gali pasiekti kažką tas, kurio tiesiog nebuvo ? Apie daugelis daug ką pasiekusių žmonių yra įrodymai, jų darbai, kažkas pasilikę. O apie jėbų ? Biblija, pasakaitė, kurią rašė šimtmečiais daug žmonių, arba kažkur rasti dar vieni padirbti "įrodymai" ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5073 d. Atsakyti   
Regis, esi snarglius, kai uzaugsi gal suprasi, kaip kvaila yra stumt religijos. Kaip del tikejimo Jezum Kristum, tai pasiklausk istorijos mokytojos, jei jau turi tokia pamoka, apie si zmogu. Nezinau kaip kiti, bet as nematau nieko kvailo tikint i Jezu ir gyvenant jo pavyzdziu, nes tai ir yra krikscionybes pagrindas, SIEKIMAS buti panasiu i Ji, nebutinai sekmingai bet bent jau stengtis.
Na ir atsiprasau, bet juoktis is zmogaus pasiekusio tiek kiek tu per visa savo apgailetina gyvemina nepasieksi, mazu maziausiai kvaila.
Regis nuotrauka
Regis prieš 5074 d. Atsakyti   
#3 * tiokinčių ir dar tokių, kuriems, jei nėra one.lt ženkliuko ar dar kokio bieso su fotožopa. Ar jums dar neatsibodo lėkšti demotyvatoriai? Atsiranda vienas šablonas ir per diena įmetama dar koks penketas tokių pat. Taip, čia krizė, taip, one lt knisa. Ir visi mes turim prakeiktą google, taigi jūsų juokingi paveiksliukai niekam neįdomūs.
Žodžiu šikau ant visų idijotų, kurie numeta komentarą po paveikslėliu, ir be komentaro aišku, kad ten stora boba.
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5074 d. Atsakyti   
#2 Kaip man tie žodžiai patinka <3

O vertina 1 , nes čia daug netikinčiųjų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5074 d. Atsakyti   
Religion - IS BULLSHIT !!! Dievas jus nusius i pragara, bet, bet jis jus myli....

NO GODS NO MASTERS, ANARCHY FOR FREE HUMANITY
Regis nuotrauka
Regis prieš 5074 d. Atsakyti   
Aajajai, kiek nepatenkintų. Stopūdai malalietkaliotas atakuoja.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų