Rastas Butkevčiaus - Kalbos tekstas

2014.04.19 patalpino ne2rnas
  • 30
6
butkeviciaus, kalba,premjeras,kalba, angliskai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3651 d. Atsakyti   
Na, bet argi ten kas prašo rusiškai kalbėt?:) Jei jis gali didžiuotis tik rusų kalbos mėkojimu, lai važiuoja mūsų atstovaut į Rusiją, ar dar kur. ;o Nėr ko kišt nosies, jei nesugeba net paskaityt gražiai. galėjo tarimu viską užsirašyt : DDD Ir, kaip paskaitant tekstą - vaje.. Gėda.. :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3653 d. Atsakyti   
o jūs durneliai rusiškai mokat?
jis manau taip.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3653 d. Atsakyti   
#1 Durneli, tu skiri paprastus žmones nuo ministro pirmininko, kuris yra vienas iš pagrindinių Lietuvos atstovų užsienyje... Gėda kai Lietuvą valdo tokie intelektu nepasižymintys žmonės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3653 d. Atsakyti   
#1 o kas cia juokiasi? cia verkti reikia, kad tokie zmones atstovauja Lietuva
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3653 d. Atsakyti   
prie ko cia pavyduoliai.. sis zmogus atstovauja mums visiems ir nemanau kad turetume pro pirstus praleist kad nemoka net anglu kalbos, kas mano manymu bunant minstru yra privaloma, kaip ir vokieciu, rusu ir prancuzu dar....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3653 d. Atsakyti   
oi oi kaip juokinga, tik kažkodėl visi neva "taisyklingai" kalbantys anglų kalba, kurie bumba prie kompiuterio, nėra ministrai. Atsigaukit žmonės pavyduoliai. Dieve Dieve tai tauta... bele tyčiotis bele juoktis viešai. šiukšlės ne žmonės.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų