Popsą klausantys žmonės - niekada nesupras tikros muzikos ir talento jai atlikti

2011.04.27 patalpino ieva4
  • 98
86
rokas,metalas,popsas,kirk,metallica,tikra, muzika
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4338 d. Atsakyti   
savo megstama muzika galite pasidalinti cia:
www.facebook.com/groups/381795211873375
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4657 d. Atsakyti   
Metalika valdo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4688 d. Atsakyti   
[b]#81[/b] tiesą sakant žmonės pamatė ne vien gitarą, bet ir Kirką Hammettą, kuris kaip žinia yra Metallicos solo gitara.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d. Atsakyti   
#75, prieštarauju, svarbu ne tik balsas, bet ir pats atlikimas: metalas ir rokas pasižymi rimtu grojimu. Gitaristai naudoja legato, tremolo ir panašiai, bosistai arba pirštais, arba plektru (mediatoriumi) groja irgi labai atsakingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4694 d. Atsakyti   
nu krc zmones, pamatet el gitara jau iskar metal/rock galvoj, juk su tos gitaros garsus galima isgirs visuose stiliuose tiek popse, tiek hip hope ir pan. Tik demo autorius norejo pasakyt kad siuolaikinio popso negalima vadinti tikra muzika, nors yra tikrai ir geru ltu pop atlikeju kaip mikutavicius kernagis mamontavas ir begale kitu, manau suprantat ka noriu pasakyt :D
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4700 d. Atsakyti   
#79 Deja, manęs nereikia užjausti. Aš džiaugiuos, kad nesu komercijos auka, kaip kad daugelis, kurie klausosi radijinių dainų ir skanduoja, kad tai "muzika". Aišku, old school popsas yra nieko, pats paklausau, bet dabar nieko gero nėra :) Viskas, kas geriausia, jau sukurta, dabartiniai popsistai tik pelnosi, pas juos muzikos yra 0. Demotyvacija labai puiki, bet aišku, kas jau nusistatęs, kad rokas "psichų muzika", tai tiem jau proto neįkrėsi. Pasinagrinėkit sąvoką "muzika", suprasit, kad nei pop, nei trance, nei kiti šiuolaikiniai brūdai nieko bendra su tai neturi.
Nuotraukos nėra
Demushke prieš 4701 d. Atsakyti   
#78 Vadinas belieka tave užjausti. Turbūt sunku gyventi savo ribotam pasaulėlyje iš anksto nusistačius prieš viską, kame nėra elekttrinių gitarų ;)
Turiu tave baisiai nuvilti. Ne visas popsas yra toks, kiokiame skęsta didieji transliuotojai.Tereikia atsimerkti ir pieškoti. Rezultatai gali nustebinti.
Beje, demotyvacija tai nei į tvorą nei į mietą. Matosi, kad kurta mažamečio asmens, dar nelabai skiriančio grūdus nuo pelų.
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4701 d. Atsakyti   
#77 Aš neįsivaizduoju, kaip popso galima klausytis. Tekstai be ryšio, muzikos 0. Tiesiog muzika neapsisprendusiems, ką klausyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4701 d. Atsakyti   
neisivaizduoju, kas to roko gali klausyt blem :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4701 d. Atsakyti   
rokas yra kuriamas paciu muzikantu, ir tik pilnai grupei suejus i viena vieta. ir tai uzima daug laiko. skirtingai nei popso kurinius, atlikejams tiek melodija, tiek zodzius sukuria patys prodiuseriai, tik atlikejui lieka ja sudainuot studijoi, ir suziopciot scenoj. vat
zuviene nuotrauka
zuviene prieš 4709 d. Atsakyti   
nesvarbu koks yra muzikos stilius svarbu pati daina atlikejo balsas
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4712 d. Atsakyti   
#73 Šiaip protingai šneki, bet kodėl jūs manot, jog šita demo būtent roko propaganda? Tiek jazz, blues yra gera muzika, tik gal ne tokia populiari. Žinoma, popsas nėra vien šlamštas, tiesiog Gaga, Bieber ir kt. suvarė šį žanrą dėl savo nepelnyto populiarumo. Aš už įvairią muziką, tačiau pripažinkim šiais laikais sunku rast gerų grupių, nes jų paprasčiausiai nėra arba jos parsiduoda. Auksiniai laikai buvo ~60s-90s, kai muzika nebuvo komercijos sugadinta, žmonės dainavo, kas jiem rūpėjo.
Nesuprantama nuotrauka
Nesuprantama prieš 4712 d. Atsakyti   
Iš dalies sutinku su demotyvacijos autore (nes šiuolaikinis popsas gerokai į lankas įsivažiuoja nuo senojo), bet iš dalies ne. Negalima teigti, kad popsas - š, o rokas - tikra muzika. Arba atvirkščiai. Kiekvienas turi savo nuomonę, savo skonį. Ir negalimo to smerkti. Pvz man patinkantis stilius - geriausias, o tavo - paskutinis, eilinis š. Manau tiek roko mėgėjams, tiek popso (apskritai įvairių stilių gerbėjams) išgirsti tokius žodžius būtų skaudu ir jie gintų savąjį stilių. Taip, nieko nesakau - yra gerų atlikėjų/grupių, atliekančių roką, bet kodėl tai negali galioti popsui ar kitiem stiliams? Vien dėl to, kad kažkoks Bieber'is, kažkokia Lady GaGa ar kokia nors Katy Perry yra popso dainininkai, VISOS to žanro atlikėjų dainos yra š? Pripažįstu, kur per 3-5 minutes nėra jokios melodijos, ritmo, pakilimo, nuosmukio (nežinau kaip tai ''muzikologiškai'' apibūdinti xD), tie patys žodžiai kartojasi vos ne visą laiką arba/ir yra banalūs, tai jau tikrai yra š. Bet vėlgi - kiekvienas tai supranta skirtingai ir negalima to smerkti. Nors aš, sąžiningai pasakius, mieliau klausyčiausi kokio nors, daugumos nuomone, eilinio popsinio š, kurio, deja, (dažniausiai) kompiuterio sukurta melodija, ritmas arba tos dainos (nežinau, rašyti kabutėse ar ne) žodžiai gali pasirodyti nesąmonė, bet mano širdžiai priimtini, mane atpalaiduoja ar užveda, negu kokio nors roko/metalo, nuo kurio man gali pradėti skaudėti ausis ar galvą :/ Ir žinoma, kas be ko, atsiras tokių, kurie dėl mano tokios nuomonės, sakys, kas aš eilinė popso auka...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4712 d. Atsakyti   
lool. nu tai gerai, tos grupes issidazo, kaukes uzsideda ir t.t. nesamones visokias pasidaro, vien del scenos ivaizdzio, kaip ir pati sakai, #70 :) tai gaga galvojat prie ko? irgi prie savo dainu, kad tiktu, prie scenos ivaizdziu tapati daro. patys popso nesuprantat ir mums aiskinat, kad roko ar metalo nesuprantam. get a life
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4712 d. Atsakyti   
Išsidažymas yra saviraiškos būdas. Labai gerai, kad žmonės nebijo parodyt save, o popsuxininkai tai visada vienodi - bobos išvertę papus arba gay-like bičai. Jeigu ką ir pakeičia, tai nebent nes jiems liepia prodiuseriai.
Nuotraukos nėra
ieva4 prieš 4713 d. Atsakyti   
#69 kaip dažnas sutiktas popsą klausantis, ir tik electro, house, pop, rap žanrus skiriantis žmogus tu klysti, visiškai nežinodamas kas yra rokas ir metalas, ir kuo jie skiriasi, žinoma.
Tačiau kad ir metalo muzikai, kurią tu apibūdinai savo žinutėje, reikia talento. O visos kaukės, išsidažymai, draskymaisi tai tik scenos įvazdžio dalis kuri siejasi su jų kuriama trankia, triukšminga muzika. Jeigu tu nesupranti tokios muzikos(kas ir taip aišku, nes demotyvacija buvo apie tai, kaip jūs niekada nesuprasit tokios muzikos) tai bent jau nerašyk nesąmonių, nieko nesuprasdamas.:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
tai kad dauguma tu rocko kaip tik issidazo, kaukes visokias uzsideda, nesamones prisidaro, nekalbu apie visus, bet dar ziauriau uz ta gaga daugelis roko grupiu. sukauja ten rekauja. kzn ziauru.
Nuotraukos nėra
Teisus prieš 4713 d. Atsakyti   
Dauguma susidare nuomene apie rock , kad tai rekimas , gitaru trankymas , bet zmones jus labai klystat gitaras dauze nirvana kuri yra GRUNE ne ROCK rekia METAL , PUNK o ne ROCK ... rock dainu yra ir letu pvz. scorpions ir isgarsejo su letom .. dar 1 pastebejimas popseriams jusu dainininkai pvz leidi gaga tieio is saves saiposi darydami is savo kuno pajuokas , rengia vis didesnem nesamonem , kas iena vis kiti rubai uz 10000 gal net daugiau o rockeriai nesisaipo is saves islieka savimi , kad ir is acdc daininkas rengesi kaip ir rengdavosi su savo berete kur tuguj uz 5 litus rasi . aisku kiekvienas turi savo nuomene tebunie kaip jums atrodo . AS UZ ROCK!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
gay
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
come on zmones? wtf? gal nemaishom rocko su deth arba black metalu?? atsigaukit bishki, o jei neskiriat tai nekalbekit, ir bet to demotyvacija sako TIKROS MUZIKOS, o be rocko ir metalo yra kiti stiliai kad ir bliuzas, dziazas, ar zinot kaip sunku atlikti? Kol nebandet, nesuprasit.
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4713 d. Atsakyti   
Pospas yra lopams ir tiek. Ir eikit klausytis savo byberio. Ir Rock muziko ne visada rėkia. Ir kuo jum trukdo, jeigu biškį parėkia? Neįdomu jūsų lopšinių klausyt.
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4713 d. Atsakyti   
Šiaip ir roko yra ramių dainų, jei nežinojai. Jeigu tu manai, kad rokas skirtas vien psichams ir durneliams, turiu nuvilti - kaip tik šio žanro klausosi ramesni asmenys. O apie meilę dainos visos tos pačios ir banalios, tuo labiau, kad popse net prasmės nėra :D Komercija valdo.
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4713 d. Atsakyti   
wake up, žmonės! jūs pykstatės dėl nesamonių. die, tas pats Bieberis, tarp kitko, yra, ar bent jau buvo tikrai labai talentingas vaikis. taip, didžioji dalis popso yra tūpa, nes tokia muzika ne veltui yra vadinama populiariąja. tiesa, kad šita muzika niekada neprilygs klasikai, kad ir to paties popso. bet yra tikrai talentingų, gabių atlikėjų. o jūs įsikalę vieną ir savo varot. tiek to, sakykit, kad aš nieko nesuprantu ir, kad toliau eičiau klausyt Bieberio. o tarp kitko, tokios psichodelinės, rėkiančios dainos sukelia ne tik klausos sutrikimų, bet ir veikia žmogų. ir ganėtinai neigiamai. nueikit geriau pasiklausyt ko nors apie meilę - geresni tapsit ir mažiau kils tokių beprasmių ginčų. vsio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
Amm. Klausykit to popso tik kitus toleruokit ir i zodzius isiklausykit. . . Daina reik vertint pagal melodija zodzius ir atlikima dar plius orginaluma o ne kaip atrodo dainuojantysis ir vistiek nieks sito ginso nelaimes o viso labo visokiu yra visokiu reikia nes patys pagalvokit kas atsitiktu jei visi vienodi butu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
anonymouss prieš 4 d. Atsakyti #43
anonymouss nuotrauka
metalo ir hard roko klausantys žmonės niekada nesupras pop muzikos, nes tylesnių dažnių jų ausis tiesiog nepriima.

~
eee, tik dabar pamaciau sita tavo komentara, mldc uzskaitau cia.
Man tai juokinga, sako tipo lb daug talento tuose rock dainuose. NEIMANOMA MAN KLAUSYTIS, neisivaizduoju, nei minutes neiskenciu, kad ir kiek esu atsidarius, nu neimanoma, nezinau, man nieko grazaus, visiskai nieko. rmt galva skaudet pradeda.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4714 d. Atsakyti   
#59 kam gali patikt muzika apie NIEKA ?! Dabartinio popso fanam 15> metu, dazniausiai tokie kaip tu, kurie sakinio normalaus nesurezga. kam gali patikt muzika apie NIEKA ?!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
ka zn, cia demotyvacijoj isvi sneimanoma but, praktiskai nerasi nei popso fano nei panasaus ,beveik visi rokeriai kazkokie. man tai siaip rokeriai dar juokingesni, aiskina tipo koks byberis baisus (nors net ne isvaizdoj esmej yra, bet jei teisiat koks byberis baisus tada... >) niekada net nepasiziuri i savo grupiu veidus, simta kartu baisesni, ir dar apie ji krc kazka sako. :D . Ir visad knisa prota su savo '''''tikra muzika'''' :D Pamato betkoki zmogu, kad nesiklauso ko klausos jis tai sikart 'vaikeli eik tikros muzikos klausytis, ka klausais slamstas, jus sudo klausotes' ir pns. :D Juokingi esat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
Ka ten supras popsa beklausantys jei zodziai tik apie poravimasi :D klipai vienos dienos darbo, balsai, net figuros kompu darytos zodziai parinkti kad rimuotusi o dar stilius ka per tv parodo tai grazu ir vaiksto su kaukem makiazo didziausiom iskirptem pamato kita kitoki zmogu, ir : pasiziurek o dieve kaip baisu ne cool . . . Ir nueina su byberiu ausyse uzpakalius kraipydami. . .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
Ech ta amžina diskusija kas geriau popsas ar rokas. Rokas muzika, kurią reikia suprasti - nuo bukojo popso atbukintos smegenėlės to nesupras. Visai kas kita normali pop muzika (jau daug kartų minėtasis MJ).

Aš su roku buvau užauginta, ir kol būsiu gyva tol jo neatsižadėsiu.

P.s. jei vienu metu vyktų tarkim Metallicos ir kokio Bieberio koncertai, kaip manot, kur daugiau žmonių susirinktų? Ir nekalbu apie trylikinius, kurių dauguma klauso tai, kas yra ale populiaru, kad neišsiskirtų iš kitų.

Dėkui Dievui, kad užaugau nebijodama likti nepopuliaria dėl savo muzikos skonio. Peace!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
aš už VOCALOID. nes tikras popsas užknisa ^^
Nuotraukos nėra
Marodierius prieš 4714 d. Atsakyti   
Šiaip čia ir nesakoma apie tai, akd popso nesiklausykit, nes tai šūdas, o sakoma apie tai, kad daugiau talento reikia rock muzikai... tad peace ;]
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4714 d. Atsakyti   
#50 Nieks ir nesako kad sunkią reik klausyt.. Yra gerų ir country, rap netgi pop gabalų iš seno repertuaro aišku. O dėl muzikos mokyklos - aš nelankęs suprantu, kas yra muzika, kas ne, o tau net per 10 metų neįkalė :D
labai_rimtai nuotrauka
labai_rimtai prieš 4715 d. Atsakyti   
Pvz Nirvana. Kai draugai išgirsta kokią Rape me ar Smell like teen spirit ,sako "junk, koks čia per š? Geriau tu Katy Perry E.T užleisk", tai ką žinau, atvirai pasakiau, kad tu pats š, tj žodžiu dabar dėl muzikos esam klaikiai susipykę, nes nepernešu tokių žmonių, kurie nepernešą mano skonio muzikai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
#50 O tai ką tuomet įvaro šiuolaikinis pop'sas, koks nors dub step'as, house'as, ar DnB? Man, kaip muzikos mokykloj praleidus šešetą metų varo vien neviltį ir pasišlykštėjimą. Jei sakai, kad muzikos mokykloj praleidai 10 metų, turėtum suprast, kad muzika yra tai, kas yra sukurta žmogaus, įdedant velniškai daug pastangų. O ne tai, kas sukuriama kompiuteriu, nededant visiškai nieko. Nieko, kas parodytų žmogaus atsidavimą muzikai. Ta tavo vadinamoji "sunki muzika" bent jau turi prasmę, ko neįžvelgsi šiuolaikinėj muzikoj, kur viskas pastoviai kartojasi, o visą dainą sudaro 4 akordai. Tai nėra šiaip svaičiojimas, mačiau video, kur vaikinukas 4 akordais pagroja berods 66 šiuolaikines dainas. Tais pačiais 4 akordais...
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4715 d. Atsakyti   
Kirk Hammett !!!! Smagu, kad modai patvirtino demo, nes jau atrodė, kad jie yra popso aukos. Sakykit ką norit, bet popsas nėra muzika.
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4715 d. Atsakyti   
#48 nu sorry, man sunki muzika migreną nuo triukšmo įvaro. o jeigu 10 metų praleistų muzikos mokykloj reiškia, kad aš nieko nesuprantu, tai nueik pas Dvarionkės direktorę ir pasakyk, kad keistų programą, nes dabartinė ugdo prastą muzikos skonį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
KIRK HAMMETT!!!! I <3 HIM!!
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4716 d. Atsakyti   
#43 tu nieko nesupranti, toliau klausyk savo Justin Bieber ;) O ieva mldc, žmogus matosi numano kas yra muzika, kas reta šiais laikais. Muzikoje turi derėti skirtingų instrumentų garsai, o ne kalti tą patį 5min kaip tai yra trance ar pop (electro visgi man dar visai nieko).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
pritariu ievai4 :D pagarba! daugiau tokiu merginu reik:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
as megstu rock ir tik rock ne hard ne metal ne punk o tik tyra rock :)
Nuotraukos nėra
ieva4 prieš 4717 d. Atsakyti   
popsas - pigi muzika, kurta vien masinėms auditorijoms. viskas tuo ir pasakyta.
Muziką klausant reikia kažką jausti(pakylėjimą, liūdes, bėgti šiupruliukaiį ir pan.), su pop žanru tai tikrai retas atvejis.
Beje, šios muzikos klausantys žmonės dažniausiai net nesupranta kas yra tikra, žmogaus talento sukurta muzika. Manot reikia talento sukurti popsą? arba hausa? elektro? labai abejoju. Roko muziką(ne vien roko, taip pat metalą, bliuzą, regi, džiazą, kantri ir t.t.) tikrai reikia talento išugdyto per daug matų.Kiekvienas garsas yra išgaunamas gyvai. Geras pavyzdys, grupė - The Queen. Galbūt gali ir daugeliui negirdėta ir nepatikanti grupė, tačiau įsiklausius į garsus, melodiją, MUZIKĄ galima suprasti, kiek talento reikia išgauti su gitaromis, būgnais, klaviškiniais(ir dar ten gal kažkuom) TIKRĄ muziką, kurios klausantis atrodo, lyg groja visas orkestras.
Taip pat daugeliui net vyresnių žmonių labiau prie širdies rokas, nors galbūt jie ir neklauso jo. Tačiau jie bent jau turi proto, ir kažkiek išmano apie muzika. O daugeliui žmonių patarčiau subręsti, ir suprasti, kad kad ir ką jūs klausot ir kad ir kaip jums tai patinka, nereiškia kad tai talento atlikta tikra, gyva muzika, apie kurią ir klaba ši demotyvacija. O jeigu kažkam jau taip labai nepatinka tai dinkit iš mano demotivacijų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
kiekvienam savas stilius priimtinas :) o muzika yra visur :) ir nepasakokit pasakų, kad koks d'n'b ar tas pats pop'sas nėra ,uzika :) nemokat klausyt tai ir nekomentuokit :)
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4718 d. Atsakyti   
metalo ir hard roko klausantys žmonės niekada nesupras pop muzikos, nes tylesnių dažnių jų ausis tiesiog nepriima.
dszona nuotrauka
dszona prieš 4718 d. Atsakyti   
#15 ritmas jau yra muzika :D per muzikos pamokas nereik kitų pamokų nd daryt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Kiekvienas turi savo nuomone. As jau ilgai sedziu prie D'n'B ir tikrai nepasakyciau, kad tokiu produsiu kaip Technical Itch ar Dj Hidden zodziai banalus, kaip teigia #15.
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4718 d. Atsakyti   
Popsas ne muzika, o garsas. Išvis muzika buvo senais gerais laikais, kai pusė jūsų dar vystykluose gulėjot ar išvis net planuoti nebuvot, dabar labai daug šlamšto. Nesakau, reikia visko, bet kas drįsta sakyt kad popsas muzika, o rokas ar kt. sh tai tikrai jums serai reikia galvos operaciją atlikti :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
cia taspats kas sukurciau demo 'as myliu popsa' ir ja patikrintu. : ) bet ne, visad tikrina tik va tokias demo kur kazkokie vyrai su gitarom. . ir kur uzstumia ant popso ir apgina ta jusu roka/
suprantat, nesvarbu reikalauja to talento ar ne, jei zmogui mieliau yra klausytis popso,o ne kazkokio grezimo tai jis ir klausysis to.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
Tie kurie cia sako "rokas sudas" tik dar labiau irodo, kad si demotyvacija teisinga
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4718 d. Atsakyti   
#11 nu nezinau kur tu tai matei, kad popso atlikejai su gitara moka groti geriau negu rocko/metalo atlikejai, bet galiu pasakyti jog rocko ir metalo muzika tikrai neiseina pagroti su 3 akordais kaip popsa koki
Rodyti daugiau komentarų (50-86)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų