Plečiu akiratį - pasakė noliferis

2011.06.09 patalpino ConnectIT
  • 202
14
nolifer,monitor,akiratis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: nolifer, monitor, akiratis


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4136 d. Atsakyti   
Dabar skaityk atidžiai.. SIUNČIU TAU ŠĮ PALINKĖJIMA, KAD VISKAS IŠSIPILDYTŲ REALYBĖJE. Kiniečiu išmintis: galima nusipirkti namą, bet ne namų židinį; galima nusipirkti lovą, bet ne miegą; galima nusipirkti laikrodį, bet ne laiką; galima nusipirkti knygą, bet ne žinias; galima nusipirkti padėti visuomenėje, bet ne pagarbą; galima užmokėti daktarui, bet nenusipirksi sveikatos; galima papirkti sąžinę, bet ne gyvenimą; Galima nupirkti seksą, bet ne meilę; Kiniečių išmintis atneša sėkmę. Ši išmintis jau aštuonis kartus apkeliavo pasaulį. Ir šį kartą sėkmę ji atneš tau. Gavęs šį laišką tu tapsi laimingu. Tai ne juokai. Tave aplankys sėkmė. Persiųsk šį laišką 96val. Bėgyje tiems, kuriems trūksta sėkmės. Nesiųsk pinigų, nes laimės nenupirksi. Keletas pavyzdžių: Konstantinas 1953m gavo tokį laišką ir paprašė sekretorės padaryti 20 kopijų, po devynių dienų jis išlošė loterijoje 9mln markių. Tarnautojas Karlas gavo šį laišką ir pamiršo apie jį, po kelių dienų jis neteko darbo,.Vėliau jis persiuntė laišką, pratęsdamas grandinę, ir sėkmė sugrįžo. 1967m Brunas gavo laišką ir juokdamasis jį išmetė. Po kelių dienų susirgo jo sūnus. Jis surado laišką, padarė 20 kopijų ir išsiuntė, po dešimties dienų sužinojo, kad sūnus pasveiko. 1987m laišką gavo jaunas Kalifornijos gyventojas, laiškas buvo neaiškiai parašytas ir jis jį pažadėjo perspausdinti mašinėle, tačiau tai atidėjo vėlesniam laikui, t.y. laiško neišsiuntė per 96 valandas. Vėliau jis perrašė laišką ir išsiuntė, pratęsdamas grandinę; po to jis įsigijo naują mašiną. Nepamiršk, nesiųsk pinigų ir nepasirašyk laiško. Paprasčiausiai išsiųsk 20 kopijų ir lauk pasikeitimų į gerą. Šią išmintį parašė Antilų salose gyvenęs misionierius. Aš siunčiu ją tau, kad padėtum jai apkeliauti apie žemę. Pasiųsk savo pažįstamiems, draugams, draugėms. Praeis nedaug laiko ir tu gausi gerą žinią arba sulauksi siurprizo. Tai tiesa net jeigu tu tuo ir netiki. Šis laiškas buvo pasiųstas kaip sėkmės garantas. nenutrauk grandinės-dabar tavo eilė jį persiųsti. Išsiųsk 20 kopijų ir pamatysi, kas atsitiks po keleto dienų. Prisimink: NESIŲSK PINIGŲ.

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4697 d. Atsakyti   
Iš patirties ar šiaip .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
eyefinity
FarmVille nuotrauka
FarmVille prieš 4698 d. Atsakyti   
o ble
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4698 d. Atsakyti   
Nice :)
Mailwomen nuotrauka
Mailwomen prieš 4698 d. Atsakyti   
#8, o pats nebusi toks? :D sedi demotyvacijoi, o ant kitu varai ;/ ech, ponuli :D lol.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
Jus visi noliferiai su savo tais facebookais ir demotyvacijomis!
Nuotraukos nėra
Dothus prieš 4698 d. Atsakyti   
#6 Nu ir vaikai pagal tave... www.youtube.com/watch?v=fECWSSpEVVA
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
Dažniausiai tuos ekranus susijungia graphic developeriai, kuriems darbui reikia didelio ploto, o šiuo atveju juos susijungė tiesiog vaikas, norintis žaisti L2 ar ką ten.. Nors FPS žanro žaidimai ant 3 ekranų atrodo tikrai įspudingai :)
Spartasaurus nuotrauka
Spartasaurus prieš 4698 d. Atsakyti   
#4 tavo nickname juokingesnis nei tavo demotyvacijos :D
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4698 d. Atsakyti   
„Langas į gamtą“, na, bent jau šitaip.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
buna ir 18 sujungia :D
Nuotraukos nėra
elpaso prieš 4698 d. Atsakyti   
It must be Photoshop!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
Kas cia per mada atsiranda 2-3 monikus susijunkt?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų