Paskaitos - Tai labai ĮDOMU.

2013.10.03 patalpino vnz3
  • 29
6
paskaitos,miegas,idomu
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: paskaitos, miegas, idomu


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3850 d. Atsakyti   
#5 Univeras duoda daugiau. Tiek teorijos tiek praktikos (jei tik nori). Vat tu buvai profkei, o aš 9 metus studijavau (nekartodamas kurso). Ir tikrai džiaugiuosi, kad baigęs universitetą išėjau ne vien su termodinamikos, hidromechanikos ir elektrotechnikos žiniomis.
Bet jei konkrečiai orientuojiesi į kokią discipliną, tai univere dėstytojai išmano savo dalyką (KTU), ir gali klausinėt kaip tik nori ir tikrai tau išaiškins kol suprasi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3851 d. Atsakyti   
Ignai, nusisneki visiskai :) Pats buvau profkej, baigiau viena specialybe, istojau i univera, ir butent paskaitos kur apie specialybe, jau yra aukstasis. Pabuk profkes mokykloj, tada suprasi koks skirtumas yra, skirtumas nezmoniskas. Profkese tik ir nera motyvacijos mokintis, mokytojai sudus mala ir pan, o univere destytojai desto tai ka reikia ir tiek, viska aiskiai issaiskina. Rimta tiesiog yra ir tiek :)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3851 d. Atsakyti   
#3 Jei yra visokių paskaitų, net ir nesisiejančių su specialybe- vadinasi aukštasis.
Jei paskaitos tik apie specialybę- profkė.
Aš energetikos inžinierius, bet visko studijavau: ekonomikas (mikro makro), vadybą, teisę, filosofiją... Ir žinai ką?- visa tai yra jėga!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3851 d. Atsakyti   
#2 Nebūtinai tėvai. Kiek yra specialybių, kur yra paskaitos, kurios visiškai nesisieja su pasirinkta specialybe... atseit dėl bendro išsilavinimo... nu ir kenti tada ;///
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3851 d. Atsakyti   
#1 Tėvai liepė... Tėvai norėjo... Tai vat ir stojo :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3851 d. Atsakyti   
Tai reikėjo stoti ten, kur paskaitų lankymas neprivalomas. Neįdomią medžiagą gali iškalti namuose, o reikalingas žinias susižinosi paskaitose, į kurias nueisi.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų