Pas kiekvieną yra žmogus, - kuriuo profilį peržiūrint galvoji, kad neduok Dieve kas nors parašė jam.

2013.06.18 patalpino AlausPakelis
  • 31
7
soc, tinklai,profilis,jausmai,facebook
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3958 d. Atsakyti   
#5 Lemia genai. Mieni gimsta ir auga karštakošiai, kiti į viską reaguoja ramiai. Tas yra ir su pavydu. Bet vienu ar kitu atveju žmogas turi galimybę kažkiek pasikeisti savo požiūrį ateinančiame gyvenime. Tos pastanos vėliau atsiliepia į jo ramų gyvenimą.
#4 Visiems vienodai negali būti pavydus. Pagalvok. Pvz taip: Ko galėtum kam nors pavydėti, pastatyk tą daiktą į to žmogo rankas kuris tau visai nerūpi. Nu ir pavydo bus nulis. Čia yra požiūris.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
as bent jau kai perziurineju profilius negalvoju „ neduok dieve kas nors jam parase “ nes manau kad jeigu zmogus blogai atrodo, arba is paziuros yra durnas =D, tai cia yra jo reikalas, ir jo gyvenimas yra irgi jo reikalas ar durnas jis ar ne durnas, todel nekisu nosies kur nereikia, na kisu nosi seip visur is smalsumo, bet jeigu zmogus man nera blogas =D, as pries ji nieko blogo neturiu, kartais kaip tik nueinu i profili ir pamatau ir pasakau sau tyliai kokia faina ir miela fortke

#5 ne 100%, pvz vaziuoji i kaima, ziuri diedas arba boba turi toki jegova nama, aplink geles afigenos, statulos bl pastatytos prie namo tokio jegovos =D, ir td pagalvoji =D, kad gimei kazkokiam su****tam bute =D, neturi nei namo, tik maza butuka, nors augai ir gyvenai jame gerai =D, ir visai fainai, ir isaugai normalus/i, nepavydetum ? Pavydetum, nors neturi jokiu kompleksu is vaikystes, arba tavo drauge turi geresnius dazus negu tu brnagesniu, grazesnius, arba baxura geresni nukabino, pavydime ne visada del to kad kazkas atsitiko is vaikystes, mes zmones o ipac lietuviai savanaudziai, norim visko ko geriau =D, ir negalim pakesti kai kas nors kitas turi kazka geriau negu mes =D, taip kad nebutinai turerjo kas nors atsitikti vaikysteje kad imtum pavydeti =D
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 3958 d. Atsakyti   
#3 Žmogus negali iš niekur toks gimt. Tam turi būti kažkokios sąlygos, jog tai suformuotų.

#4 + Būtent
a6072 nuotrauka
a6072 prieš 3958 d. Atsakyti   
#3 Žmogus toks negimsta. Vaikystėje buvo kažkokie įvykiai kurie privertė jį tapti pavydžiu. Draugai geresnius žaislus turėjo. Turėjo šunį, o tu ne itt.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3958 d. Atsakyti   
#2 Pavydas ne iš nepasitikėjimo atsiranda. Žmogus toks gimsta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
Ne taip negalvoju, nes pasitikiu tuo zmogum.
O pavydas ir tokios mintys atsiranda is nepasitikejimo :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3958 d. Atsakyti   
Reikėtų sakyti, pas keikvieną pavydų žmogų.. Taip būtų teisingiau.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų