Pas kažką vasara - o kažkam į darbą...

2013.07.04 patalpino AlausPakelis
  • 93
6
darbas,vasara,uzpiso,anksti, keltis -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3916 d. Atsakyti   
px vasara vaikstau i kacialka ir px
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3928 d. Atsakyti   
"Nrs dirbi , o netaip kai kai kurie praso is tevu ir sako , kad ieskosiu darba nera taip jau baisu tas darbas nrs praleidi laika su tisklu , o netaip kaip kai kurie bimbineja ir visa vasara geria ir is tevu gyvena ) Pats gi smagumas kai uzdirbi kazka ir tu gali leist juos kur nori ir vasara nueveiki kazka gero , o nea pastovus gerimas. "

dirbant kokioj maximoj po 12h, uz 800lt, tai cia unreal koks PRASMINGAS laiko praleidimas. skaityk "puse gyvenimo" suda mali uz kapeikas...
GrybasPohuj nuotrauka
GrybasPohuj prieš 3939 d. Atsakyti   
Jo uzp**a dirbt vasara dar kai moka minimuma ir valgyt neduoda
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3941 d. Atsakyti   
#2 kodel tu manai kad visi mokiniai ir studentai vasara atostogauja? puse is ju dirba kad uzsidirbti.. o tie kurie negali arba neigalus kazka daryti tai ir sedi ir is tevu kiseniu gyvena.. nors nezino kai patiem ju tevam reikia sunkiai ant duonos uzdirbt..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3942 d. Atsakyti   
#1 čia turėjo galvoj vasarą kaip atostogas, o ne metų laiką. Mokiniai ir studentai vasarą atostogauja, o tie suaugę į darbą eina, tai jiems ta vasara nieko vistiek nereiškia iš pradžių, nes jie pradeda atostogaut tik liepos vidurį - rugpjųčio pradžioj. Ir tai, dar po to, rugpjūčio vidurį kažkur į darbą grįžta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3943 d. Atsakyti   
kazkokia nesamone sita demo... pas kazka vasara raso ,, vasara juk visiem o ne tik "pas kazka"

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų