Treniruočių salė - tai vieta, kur ilsisi siela ir stiprėja kūnas

2013.06.19 patalpino Juliuoshius
  • 21
6
, sportas, kunas, siela, kulturizmas, fitnesas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3955 d. Atsakyti   
#5 Ką naudingiau? Abu naudingi dalykai. Tik man sunku suvokt, kodėl yra žmonių kurie mano, kad apart sporto nieko naudingiau nėra. O tas argumentas "kai dabar visokius twilightus rašo", tai kiauresnis nei Lietuvos biudžetas. Apsidairyt tik bibliotekoj reik - knygų pasirinkimas virtualiai begalinis. Priedo, knyga vadint "atmazu" ir dar primest, kad žmonėm reikia "prisiverst sportuot" tai skystas reikalas. Ne visi į vieną bažnyčią vaikšto. O tie kurie vaikšto dažniausiai būna gan siauro požiūrio žmonės. Tiek siauro, kad praktiškai požiūrio tašku gali vadint. Tame ir bėda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3955 d. Atsakyti   
guliashiau pasakyk ka lengviau ir naudingiau padaryt: knyga paskaityt, kai siais laikais tik visokius twilightus raso, ar kasdien iseit is sporto sales drebanciom rankom ir kojom? jei negali prisiverst sportuot (turiu omeny normalu sporta, o ne sokius visokius ar pan.), tai lengvai surasi atmazu nuo jo, pvz knyga, o jei nori buti sveikas tai ir kitiem poreikiam laiko rasi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3956 d. Atsakyti   
Sporto salė, sporto salė, vėl sporto salė. Kodėl nieks į bibliotekas neina, kur tylu, ramu, nedvokia prakaitu, gauni ramiai pasėdėt vienas su savo pasirinkta knyga? Ten siela nepailsi, tipo? Galima parke pasivaikščiot, gamta pasigrožėt. Įsivaizduoja tie sportininkai, kad nėr daugiau vietų kur nueit. Į užeigą nueit su žmonėm palepėt ir alaus atsigert, mintim, bėdom ir džiaugsmais pasidalint. Bet ne. Sporto salė uber ales. Kas per nesąmonė, po perkūnais?
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 3956 d. Atsakyti   
kur nyksta smegenys ir didėja agresija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3957 d. Atsakyti   
"Treniruočių salė - tai vieta, kur ilsisi siela ir stiprėja kūnas" ir miega smegenys!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3957 d. Atsakyti   
nixuja, cia tik vieta kur begi nuo problemu fiziniu darbu :))

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų